BUYUK RAHIBE, YIKILAN KULE ve KADER CARKI



**Büyük Rahibe, sezgi, gizem, felsefe ve düşüncelerle ilgilidir. Bu kart yaşamınızla ilgili yüzeysel düşünmemenizi, kararlar alırken iç sesinizi dinleyerek hareket etmenizi öneriyor.

**Yıkılan Kule, Yaşamınızda şu anda kaos ve kargaşa olduğunu işaret ediyor. Hırs yüzünden çatışma ve çekişmeler zaten yıpranmış olan ilişkilerinizde ani kopmaların sebebi olabilir.

**Rahibenin ardından gelen Yıkılan Kule, felsefi inançlarda değişiklik ve hayata bakış açısınızı değiştirmenizin faydalı olacağı anlamına geliyor. Bu kombinasyon, ani bir yıkımın ardından yaşamınıza aydınlanma getirebilir. Ancak, gerçekleri görmezden gelir, hayat tecrübelerinizi ve bilgeliğinizi hayata geçirmezseniz korkunç sonuçlar doğurabileceği anlamına da geliyor olabilir..

**Büyük Rahibenin yanında Yıkılan Kule genelde dul veya boşanmış bir kadını işaret eder. Bazanda manevi değerlerin yıkımını ve belkide partnerlerden birinin kendi çocuğuyla arasına mesafe gireceğini de ifade ediyor olabilir.

**Yıkılan Kuleden sonra Kader Çarkı, hayatınızı yeniden yapılandıracak büyük bir değişiklik, bir fırsat var anlamına geliyor ve siz bu değişiklikleri kadersel olarak yaşayacak gibi görünüyorsunuz. Yani, bunlar isteyerek ya da program yapılarak gerçekleşen değişiklikler değil. Şu anda karmanızın sizi getirdiği noktada bulunuyorsunuz ve ne ektiyseniz onu biçeceksiniz. Her şeyin bittiğini sandığınız, çok üzüldüğünüz bir anda aniden karşınıza çıkan bir şans hayatınızı değiştirecek ve yaşama daha sıkı sıkı sarılmanızı sağlayacak. Ayrıca, bu değişimler çok hızlı olacak

**Kader Çarkının hayatınızı yeniden yapılandırmak için size sunacağı şansı çok iyi değerlendirmeli, yüzeysel olmaktan kaçınarak bu defa yaşamınızı daha sağlam temeller üzerine inşa etmek için elinizden gelen gayreti göstermelisiniz.

**Yıkılan Kule ani ve beklenmedik değişiklik anlamına gelir. Bir kez gerçekleşir, değişim çok hızlı olur ve her şeyi sonsuza kadar değiştirir. Kader Çarkı da ani bir değişikliktir.

**Yıkılan Kulenin getirdiği değişim yaşamınızda kalıcı olduğu halde, Kader Çarkının yaşamınıza getirdiği değişimin kalıcı olması, sizin bu şansı yaşamınızda ki gerçeklerle ne kadar uyum içinde yürütebileceğinize bağlıdır..


Yorumlar