TERS KILIC 6, KILIC 4, KILIC 10'LU KOMBINASYONU


KILIÇ 6, 
-aşkta acı dolu bir ilişkiyi bitirmek ve ilişkiden uzaklaşmak.
-Stresli ve gerilimli bir çalışma döneminden sonra daha sakin ve rahat bir çalışma ortamına ilerlemek.
-Finansal konularda, geçmiş tecrübelerinize dayanarak daha istikrarlı bir döneme doğru ilerlemek. Para sorunlarından kaçamayız, fakat sorunların tekrar ortaya çıkmaması için sorumluluklarımızın farkındalığıyla hareket edebiliriz.

**Kılıçların 6'lısının üstündeki sembol, teknede 1 kadın ve bir çocuk sırtını bize dönmüş karaya doğru kürek çekiyor. Kadının başı pelerinle örtülü. Bu 2 kişi arkalarına bakmadan gittiklerine göre, belki bir şeyden kaçıyorlar ve belki başkalarının onların kimliğini bilmemesi gerekiyor. Bu sebeple geçmişten ayrılırken büyük bir kayıp ve üzüntü yaşamakta olduklarını söyleyebiliriz. Kılıçların 6'lısı kaybetme ve değişimin yanısıra geride bıraktığımızdan daha umut verici bir geleceğe doğru ilerlemektir. Teknenin yanındaki 6 kılıç, sezgiye ve kalbe kıyasla rasyonel aklın ne kadar güçlü olduğunu sembolize eder. 

**Kılıç 6 düz geldiğinde danışan kişi gerçeklerin farkına varmış, duygularıyla değil aklıyla hareket ederek, geride bırakabileceklerine üzülmesine rağmen daha umut verici bir geleceğe doğru ilerlediğinin bilincinde. Bu geçiş muhtemelen geçmişte sonu düşünülmeden alınan kararların bir sonucu ve şimdi ilerleyip bulunduğunuz durumu terketmek üzücüde olsa sizin için en ideal seçenek.

**Hayatta bir sorunu çözmenin tek yolunun onu terk etmek ve yeni bir hayata başlamak için harekete geçmeniz gereken zamanlarda olacaktır. Bunu korkaklık olarak düşünmemeniz gerekir. Çünkü, siz diğer tüm yöntemleri denediniz olmadı ve geriye tek bir seçenek kaldı.-Bulunduğunuz durumdan ayrılmak.

**Şimdi yapmanız gereken, bulunduğunuz durumu devam ettirmeye zorlamak için planlar yapmak yerine mantığınızı ve tarafsızlığınızı açıklıkla kullanarak, ne tarafa gitmekle ilgili planlar yapmanızdır. Burada içinize dönüp iç sesinizi, sezgilerinizi dinlemelisiniz, ancak gelecekte başarılı olmak için mantıklı ve ayakları yere basan kararlar almalısınız.

***Kılıçların 6'lısı ters geldiğinde, ilerlemeye ihtiyacınız olan geçişleri yapmaya çalışıyorsunuz. Ancak, bu gerçeğe dönüştürmede zorluklar yaşıyorsunuz ve çözümlenmemiş sorunlar olduğundan ya da ayakları yere basan kararlarla attığınız adımları sorguladığınızdan tekrar tekrar önceki durumunuza geri dönüyorsunuz.
***Başka bir açıdan Ters Kılıç 6 hayatın size verdiği bu geçiş fırsatına direniyor olduğunuz anlamına gelir. Boşuna başka birinin fikrini değiştirmeye uğraşma çabası.Yeni adımlar atmaya ve bulunduğunuz durumdan kıpırdamaya zorlanıyorsunuz. Hareket edemeyeceğinizi hissediyorsunuz.

Geriye bakarsanız ve geçmişte takılı kalırsanız hem çevrenizdekileri dağıtırsınız, hemde kendinizi daha çok yıpratır ve dağılırsınız. Bırakamadığınız, çatışmalara sebep olan şeyle aslında kendinizi sabote ediyorsunuz. Ters Kılıç 6 geldiğinde neyi bıramaya zorlandığınızı kendinize sormalısınız. Örneğin;
-Maddi sorumluluklardan kaçarsanız ve kariyer yaşamınızı bırakmakta zorlanırsanız, daha çok kapana kısılırsınız.
-Aşk hayatında, bulunduğunuz surumu terk etmenin yapabileceğiniz en iyi şey olduğunu bilmenize rağmen geçmişteki mutlu anları hatırlayarak sevginin bitmiş olduğu bir ilişkide kalırsanız, sizi sürekli zehirleyen bir sevgiliyle hayatınızı da zehir etmiş, hayatınızı yaşamamış olursunuz. Hasta olursunuz.

***KILIÇ 6'lının yanındaki KILIÇ 4'lü kaos ortamından ayrılıştan sonraki koruma altındaki dinlenmeyi işaret ediyor. Ayrılışı, sindirmeyi, tefekkür etmeyi, kaos ortamını geride bıraktıktan sonra dinlenerek toparlanmayı ve hastaladıktan sonraki nekahat dönemini işaret ediyor.. Bulunduğunuz durumdan ya da ortamdan uzaklaşarak dinlenmeye, kendinizi toparlanmaya, enerji toplamaya ihtiyacınız var.
-Kılıc 4'lü, belkide 4 yıllık çok hareketsiz kaldığınız, sizi hasta eden bu durumdan bir an önce uzaklaşmanızı, yapılması gerekeni yapmanızı söylüyor size.
***Kılıc 4'lünün üstündeki resimde, krizden tamamen uzak, taştan yapılmış bir yerde uyuyan bir adam var ve bu adam burada kesinlikle rahatsız edilmeyecek bir yerdedir. Burası bir hıristiyanların ibadet ettikleri kiliseye benziyor. Kilise genelde bir sığınma yeridir ve fırtınadan saklanarak dinlenip, gücünüzü yeniden kazanabileceğiniz güvenli bir yerdir. Bu kişininde topraklanmaya ve dinlenmeye ihtiyacı var. Bu farkındalığı yüksek entelektüel bir dinlenmedir. Yani bu kişide bir melek değil ve bu dinlenme esnasında mantıklı ve gerçekçi bir özeleştiri yapmalı. İstikrarlı bir iyileşme, ancak arka plandaki duyguların ve dürtülerin baskı altında tutulması sağlandığında gerçekleşecek. "Ateşkes" buradaki anahtar kelimedir.
 
****Son olarak Kılıçların 10'lusunu seçmişsiniz, kabusun sona erdiğini düşünecek olursak bunu kesinlikle kötü olarak düşünmemeliyiz. Burada belki bir dram, fakat yüksek bir idrak yaşanır. Sizin bilinçli olarak yaşama geçirmediğiniz her şey hayatın doğal akışıyla yaşamınıza köklü değişimler getirir. Kılıç 10'lu karanlıkla aydınlık arasındaki çizginin üstünde olduğunuz andır.

-Kılıç 10 dibe vurduğunuzu ve bundan sonra tekrar yukarıya çıkmaya başlayacağınızı işaret eder.
-Kılıç 4'ün ardından gelen Kılıç 10'lu, bir ameliyat geçirerek sağlıkla ilgili acıların sona ermesi anlamına da gelebilir.
-Bir ilişki yaşandı ve bitti. Çok kötü şeyler yaşadınız, ancak bitti.
-Kılıç 10 yenilgiyi beklemek, kabul etmek gibi umutsuz bir durumla uğraşmaktan vazgeçmiş olmanıza rağmen, bundan daha kötüsünü yaşamıyacaksınız ama daha iyisini yaşamak sizin elinizde ve ne kadar kararlı adımlar attığınaza bağlı anlamına geliyor..

Yorumlar