YIKILAN KULE, SAVAS ARABASI, GUNES, GUC, SIHIRBAZ ve YILDIZ KOMBINASYONU


-Yıkılan Kulenin yanında Savaş Arabası, hevesinizin ve gururunuzun kırılmış olduğunu temsil ediyor. Ancak, siz irade gücü ile bu duruma direnmeye, kontrolu elinizde tutmaya çabalıyorsunuz. Bu birliktelik, yeni bir yola adım atmadan önceki zihinsel korku, çöküntü ve korku halini temsil ediyor. Aynı zamanda, bu durum büyük bir stres altında olduğunuz anlamına geliyor.

-Tarot açılımınzın geneline baktığımda diğer kartların yorumuna geçmeden söylemek isterim ki, kendinizi bu kadar stres altına sokmanıza gerek yok. Çünkü, 15 numaralı Kule ile 7 numaralı Savaş Arabası'nın rakamlarını topladığınızda 15+7=22 rakamını elde edersiniz. 22 rakamı numerolojik olarak, yapmayı hayal ettiğiniz şeyin ve bunu hayata geçirirken yapabileceklerinin sınırı bile yok anlamına gelir.

-22 bütün rakamlar içinde başarma enerjisi ve potansiyeli en yüksek rakamdır. 22 rakamı size öyle bir başarı sunuyor ki, uzun soluklu çabalarınızın sonunda hem kendi yaşamınız için, hemde kitlelere faydalı olabilecek bir yapının içersinde en iyisini başarabileceğiniz bir yola girdiğinizi temsil ediyor.

-Yıkılan Kule, sağlam temeller üstünde yükselen çürük yapıların bir şimşek çakmasıyla yıkılışını ve tamamen yok oluşunu ifade eder. Yani, bir takım ani gelişen olayların gerçekleri ortaya çıkardığı durumları anlatır. Yıkılan Kule değişim ve dönüşümle ilgilidir. Ancak, olaylar dramatik bir şekilde gelişir.

-Bu tarot açılımında Yıkılan Kule'den sonra gelen Savaş Arabası, yeni bir yolda hayatınızın kontrolunu elinize geçirmek için, karşıt güçleri bir araya getirerek ilerlemeye karar vermekle ilgilidir. Kontrolunuz dışında yaşamış olduğunuz bu deneyim karşısında yenilgiyi kabul etseniz bile hedefinizden vazgeçmiyorsunuz. Savaş Arabası bir kez daha ilerlemeye karar verdiğinizi temsil ediyor. Burada, geçmişte yaşadığınız deneyimlerden aldığınız derslerin rehberliğinde ilerlemek önemlidir.

-Savaş Arabasının yanında ki Güneş Kartı, zihninizin aydınlık ve net olduğunu, gerçeklerin farkına vardığınızı ve yeniden doğuşunuzun bir efsaneye dönüşebileceğini ifade ediyor. Aynı zamanda, bu kombinasyon risk almak için en uygun zamanda olduğunuzu işaret ediyor. Güneş ve Güç birlikteliği, ne kadar büyük riske girerseniz o kadar büyük bir güçle ödüllendirileceksiniz anlamına geliyor.

-Güç Kartının ardından gelen Sihirbaz Kartı, irade ile hayalleri gerçeğe dönüştürme becerisine sahip olduğunuzu işaret ediyor. Sihirbaz etkileyici bir zeka ve irade kartıdır. İrade ve kararlılıkla tahmin ettiğiniz başarının sınırlarının ötesine geçebileceğiniz bir güce sahip olduğunuzu gösteriyor ve hayallerinizin ötesinde bir başarıyı işaret ediyor.

-Kendinize inanmalı ve bunu tecrübeyi yaşamalısınız. Aynı zamanda, bu mutluluğu çevrenizdeki insanlarında yaşamasına izin vermeli ve başarılarınızı birlikte kutlamalısınız. Bu mutluluğu sizinle birlikte başkalarınında yaşamasına izin vermeli ve birlikte kutlamalısınız. 

-Yıldız kartı, bu anda yıldızların diziliminin uygun açılarda olduğunu ve ve evrenin sizi koruduğunu anlatıyor. Aşk ve ilişkiler, iş projeleri ve kariyer, eğitim veya hayatınızın başka alanlarında harika şeyler olacak. Bu sebeple korkusuzca zorlukların üstüne gidin.

-Bu yeni başlangıçlar sizin başarı için doğru yolda olduğunuzu hatırlatırken kazanacağınız zaferlerin saygınlığınızı ve yaşama sevincinizi arttıracağını ifade ediyor.

-Güç, Sihirbaz ve Yıldız, güçlü iradeye dayalı kontrolun sizin elinizde olduğunu ve başarılarınızı kutlayacağınızı temsil temsil ediyor. Güneş kendinizi yeniden doğmuş gibi mutlu hissettiğinizi ve Yıldız gelecek için umutlu olduğunuzu ve yıldızın parlayacağını anlatıyor.

-Sihirbaz'ın yanında Yıldız Kartı, sıkı ve kararlı çalışmanın ödülünü almanın rahatlığını ve emeklerinizin ödülünü alıp hayattan mutlu olma halinizi sembolize ediyor. Hayallerin gerçeğe dönüşeceğini ve gelecek için umudunuzun arttığını ifade ediyor.

-Kariyer hayatınızda mevkiniz yükseliyor ve bu yakanıza takılan bir yıldız ile resmileşiyor. Kendinize inandınız, başardınız, güven ve saygı kazandınız. Bundan böyle, yıldızı parlak, güvenilir ve tanımış birisiniz.

Yorumlar