KUPALARIN SOVALYESI ve TILSIMLARIN 2'LISI



Kupaların Şövalyesi romantik genç bir şövalye, bu adam sevgi dolu, içten bir teklifle size doğru geliyor. Bu kişi sizin yaşamınızdaysa zaten onu çok seviyorsunuz anlamına geliyor.

Kupa Şövalyesinin bir anlamıda sevilen erkektir ve Kupaların Şövalyesi elindeki kupayı nereye götürürse götürsün kalbini takip eder. Bu kişi, duygusal iniş çıkışları olan değişiklikleri gösterir, uçlarda yaşadığı için huysuz olabilir ve ne kadar tanırsanız tanıyın onun hakkında hergün yeni şeyler öğrenirsiniz..Eğer bu kişi yaşamınıza yeni girecek biriyse çok seveceğinizi işaret ediyor.

Tılsımların İkiliside bu teklifle kadersel, dönülmez bir yola gireceğinizi işaret ediyor. Karakter olarak romantik, duygusal birisi ve ikinizin uyumlu bir çift olduğunuzu düşünüyor. Kupaların Şövalyesi, gerginlik yaşanmakta olan bir ilişkide, aynı zamanda uzlaşma anlamına da gelir.

Tılsımların 2'lisi bu kombinasyonda sizi etkilemek ve teklifine razı edebilmek için bütün etkileme gücünü kullanacağını ve başınızı döndüreceğini söyleyebilirim. Çünkü Tılsımların 2'lisi hokkabazlık ve sihir gibi güçleri devreye sokan bir karttır.

Kupaların Şövalyesinin inandığı bir konuda hayallerini gerçekleştirmek ve yola devam etmek için huysuzluk yaptığı zamanlarda olabilecek, fakat Tılsımların 2'lisi ile birlikte oluşturduğu bu kombinasyon, kaderinizi değiştirmek için sizi razı ettiği bu geri dönülmez yolda birlikte ip üstünde gerildiğiniz zamanlarda bir birinize destek ve anlayışlı olacağınız anlamına geliyor.

Tılsımların 2'lisi bu genç şövalye ile yaşamınızda kadersel, köklü değişimler yaşayacağınızın ve daha iyi ve güvenli bir geleceğe doğru yola çıkacağınızın işareti.

Tılsımların 2sinin arkasından seçmiş olduğunuz Kupaların Uşağını birlikte düşündüğümüzde deniz yolculuğu veya su kenarına yapılacak bir yolculuğu ifade ediyor..




    Yorumlar