TAROT KARTLARI YILDIZ-KILICLARIN 2'LISI KOMBINASYONU


Yıldızın yanındaki Kılıçların 2lisi, ikili ilişkilerde  verdiği sözü yerine getirmekten maksatlı olarak kaçan kişiyle yaşanan tıkanıklığın giderilmesi amacıyla bir tür geçici barışı işaret ediyor olabilir. Bu kombinasyon zor ve dengeli idare edilmesi gereken bir durum söz konusu olduğunu fakat, aynı zamanda umut verici bir çözüm için bu sürecin gerekli olduğunu işaret ediyor.


**Kılıçların 2lisi kartın temsil ettiği sayı nedeniyle 2li ilişkilerdeki sorunları işaret eder. 2 eşit güç bir araya geldi ve bir birlerine karşı direniş gösteriyorlar. Burada ikiside birbirlerine direnirlerse gerginlik artacaktır.

Tek bir tarafın PES etmeside sorunu çözümlemekten çok 2 tarafında kırılmasına neden olacaktır. Burada her 2 tarafında gardını indirmesi gerekiyor. 2 tarafta soruna yüzeysel bakmamalı, kasten gerçekleri görmezden gelmekten kaçınmalıdır. 

Tarot Kartları Kılıçların İkilisinin üstündeki figürde evinin önünde oturan kadının arkasında küçük kayalardan ve dağlardan oluşan büyük bir su kütlesi var. Suyun dalgalı görünüşü işinde güçlü enerji ve akımları barındırdığı anlamına geliyor. Ancak suyun yanında yeşil yosunlar yetişiyor olması durgunluk ve oksijen eksikliğini gösterir.. 

-Ortamın yüksek enerjiler barındırdığı ve nefes alamamak gibi durumlar söz konusu.

Su bilinçaltı hafızayı sembolize ederken, kayalar ve dalgalar durgunluk sebebiyle dengesizliği ifade eder.

**Kadının oturduğu gri taş, üstündeki gri elbisesi ve gökyüzünün aydınlık olmayışı bu kadın için durumun kasvetli olduğunu gösteriyor.

**Kadının gözleri bağlı ve ellerinde tuttuğu 2 kılıçla kalbini korumaya çalışıyor. Burada ki kılıçlar 2 hakimi, gözünün bağlı oluşu durumu tarafsız bakış açısyla değerlendirmek gerektiğini anlamına geliyor ve buda Terazi Burcunu ve sorunların gerçeklerle yüzleşildiğinde adaletin yerini bulacağı ve sorunların çözümleneceğini işaret ediyor..

Yorumlar