TAROT KARTLARI ADALET VE HERMIT KOMBİNASYONU



**Hermitin ardından gelen Adalet Kartı genellikle hayal kırıklığı yaşadığı bir işi tamamlama arzusu ile aynı işi sürekli iyileştirme arzusu arasındaki çatışmayı ifade eder.

**Biraz dağınıklık olsada, iç rehberliğin azmi sonucu ortaya çıkan net gerçekleri gösterir. Kişisel olarakta gerçeklerin neden ve sonuçlarını arayan sanatsal veya bilimsel anlamda olağanüstü bir üretim yeteneğini işaret eder.

**Adalet Kartının ardından gelen Hermit kombinayonu ise, kasıtlı olarak çevresindki olaylara müdahale eden, çevresindekileri rahatsız eden, dikkatleri dağıtarak asıl önemli olanın gözden kaçırılmasına sebep olan, bilinçli olarak insanlarla arasında mesafe bırakarak kendiside dünyanın gerçeklerini bildiği halde bu gerçeklerden kaçan kişiyi gösterir.

**Eğer kendi yaşamınızda gerçekleri bilinçli olarak görmezden gelen kişi siz değilde bir diğer kişiyse, bu durumda sizin kendiniz için planlar yapmanız gerektiğini söylemek mümkün, çünkü bu kişiye bir tepki göstermek için herhangi bir farkındalığınız, bir planınız olmadığını düşünüyorum..
Burada benim önerim, alternatif yollar geliştirerek gerçeklerin üstüne gitmek, emek vermek ve farkındalık kazanarak bu davada hakettiğin şeyi almak.

**Sonuç olarak ne kadar emek verip farkındalık kazanıp gerçekleri ortaya çıkarırsan bu davada hakettiğini o kadar alırsın. Doğru olanı yap ve kendi yolunu bul.

Yorumlar