TAROT BUYUK RAHIBENIN YANINDA YILDIZ KOMBINASYONU


**Büyük Rahibenin ardından gelen Yıldız Kartı iç sesin umudunun kombinasyonudur. Bu kombinasyon sezgisel bir inanç, sezgisel umut ve sezgisel, bilinçsiz bir tazelenmenin anlamlarını içerir.
**Yıldız Kartı, parçası olduğunuz bütünde ki çok önemli bir yaşamsal döngünün başlangıcının sizin yaşamınızda da derinden etkilerinin olacağını gösteriyor. Sıkışıp kaldığınız yerden kalkıp sınırların ötesine geçerek gerçekten neler olduğunu öğrenerek farkındalıkları arttırmanın zamanıdır.
**Yıldız Kartının üzerindeki figürde tanrıça Isis fincandaki suyu  tekrar geri döküyor. Bunun anlamı, iç benliğine, gerçek kendine geri dön, daha büyük bir şeye karış ve küllerin yeniden doğ ve sınırlarını yeniden tanımla demektir. Yıldız seni rüya görmeye teşvik eder ve bu rüyaların gerçekleşeceğini fısıldar ve senin yapman gereken tek şey gerçekleşecek olan o rüyaya doğru hareket ederek sınırların dışına çıkmaktır.
**Hayatta yeni bir yön bulma zamanındır. Böyle zamanlarda başarılı olmak için çok çalışmanız değil iç sesinizi dinleyerek doğru yöne gitmenin çok daha önemli bir sebep olduğunu işaret eder. Kartların kombinasyonu enerjinizi çok çalışmaya değil iç sesinizi dinleyerek hangi yöne gitmenizin doğru olacağına odaklanmanızı önerir. Burada yaşamı sınırlandıran öğretilmiş kurallara uyumunuzun tam olması değil seçimizin doğru olduğuna inancınız tam önemlidir.
**İlişki açılımlarında Büyük Rahibe ve Yıldız kombinasyonu aslında partnerlerin ihtiyaç duymadıkları bir ilişki içinde olduklarını ve ikisininde farklı yollarda daha mutlu ilişkilerde şanslarının olduğunu gösteriyor. Çünkü, bu 2 kartta içsel ve ruhsal güçleri anlamakla ilgili ve 2side kadınsı anlamları ve figürleri içeriyor.
**İlişkiler anlamında Yıldız Başrahiple aynı kombinasyon içinde olsaydı, kadınsı ruhsal güçle erkeksi ruhsal gücün kombinasyonu olduğu için daha olumlu ve gelecek vaadeden bir ilişki olduğunu söyleyebilirdim.

Yorumlar