KILICLARIN PRENSI ve KUPALARIN 10'LUSU






 **Kılıç Prensi ve Kupa 10'lusu tarot destesinin küçük arkana kartlarındandır ve günlük sorunlara atıfta bulunduğundan bu kombinasyondaki mesaj uzun vadeli değildir. Özet olarak Kılıçların Prensinin henüz duyguları olgunlaşmamıştır. Empati duygusu henüz gelişmemiş olan bu kişi duygusal ve romantik biri değildir.

**Kılıç Uşak, kararlı, kendinden emin, enerjik, başarılı bir insanı ve değişim zamanlarını işaret eder. Belki bir mesajınız var, belkide biri diğerini gizli gizli takip ediyor anlamına da gelebilir. Kılıç Prensi harika bir iletişimcidir, bu kişi sosyal medyada ilginç konularda ilginç paylaşımlarda bulunan biri de olabilir. 

**Kupa 10'lu, aile içinde yaşanmakta olan bir olaya onlarla birlikte sevinme, doğru ilişkiler, bol bol mutluluk ve uyum anlamına gelir. Bu kombinasyonu aile içinde uyumlu ve mutlu anların paylaşımı olarakta yorumlayabiliriz.

**İlişki açılımlarında Kılıç Prensi erkek, Kupa 10'lunun cinsiyeti kadın olarak yorumlanır. Yön olarak Kılıç Prensi Kuzey, Kupa 10'lu Batı'yı ifade eder. Batı ve Kuzey bir birine zıt olmasa da ayrı ayrı düşünüldüğünde aralarında hafif bir gerilim vardır. Fakat, alternatif bir yönde birleşerek yeni bir yön oluşturup Kuzeybatı'yı temsil edebilirler.

**Kılıç Prensi, gerektiğinde kendini savunmaya hazır ve sürekli tetiktedir.  Kılıç Uşağın işaret ettiği karakterler henüz öğrencidirler. Enerji dolu, esprili, meraklı, tartışmayı ve sohbet etmeyi seven kişilerdir. Ancak, bu kişinin yanında insanın kişisel özellikleriyle ilgili detaylara dikkat etmesi gerekir. Çünkü, onlar olgunlaşmamış ve çocuksu olduklarından ilerde sizinle ilgili bilgileri size karşı kullanabilirler. Tarot kartları içinde kılıçlar serisi, duygulardan çok düşünce, zeka ve fikirlerle ilgilidir. Saraylı kartlarından olan Prensler de henüz çok geçtirler ve olgunlaşmamışlardır.

**Kılıç Prensi, tarot açılımlarında genelde zeki, iletişimleri kuvvetli bir ergen karakter olarak, bir taraftan diğer tarafa laf veya mesaj taşıyan kişi ya da bir ajan olarakta yorumlanabilir. Tarot açılımlarında Kılıç Prensinin etrafında Kupa serisinden kartlar olduğunda, internette kadın olarak tanıdığınız bir kişinin gerçekte bir erkek olduğu anlamına da gelebilir.

**Büyük Rahip ya da Büyük Rahibe kartının yanında Kılıçların Prensi, kendini iç dünyası zengin, imanı güçlü bir müslüman gibi gösterip, tanıtan ve hatta size dininizi öğretmeye kalkan fakat, aslında islamın şartının kaç olduğunu bile bilmeyen farklı dinden birisi de olabilir.

Yorumlar