5 RAKAMI MACERACI, DINAMIK, OZGUR





Numerolojik rakamınızı bulmak için Tam adınızdaki harflerin sayılarını toplayarak tek haneye indirgiyorsunuz.

Örn; 

MERALCILINGIR 

(4+5+9+1+3+3+9+3+9+5+7+9+9)=76=4

-5 rakamı, tüm tek haneli sayıların en dinamik ve enerjik olanıdır. Tahmin edilemez, sürekli hareket halinde ve değişime ihtiyaç duyar. Eril ve dişil niteliklerin neredeyse eşit bir karışımından meydana gelmiştir. 5 dışa dönük, enerjik, gezgin, tahmin edilebilir bir rutin yaşam sürdürme fikrine tahammülsüzdür. 5 bir şeye yapışmakta zorluk çeken özgür bir ruhtur. 5  farklı bir şeyler deneyerek büyüyüp sıkılınca başka bir şey bulana kadar beklemektense gezip, araştırmakla ilgilenir. 5 gerçekten neyi sevip neyi yapmak hoşlandığına karar vermek için çok şey denemeden hiç bir şeye karar vermez. Ancak, 5 genede ilişkilerde sadıktır ve hile yapmaz, aldatmaz.

-5 çok yönlü uyarlanabilir., ilerici ve son derece toleranslıdır. 5 hiç bir dini gruba, kulube veya ideolojiye söz veremez. Tüm gruplara ve kategorilere karşı 5 isyancıdır; bir birey olarak görülmeyi ve kararlarını tek başına vermek ister. 5 sosyal normlara uyumludur, uyumsuzluk gibi bir sorunu yoktur.

-Kolayca arkadaş edinir, değişimi, yeni şeyleri ve yeni ufukları sever. İyimserdir ve çoğu zaman hayatın her kesiminden insanları cezbeder.  Kendilerine has bir konuşma tarzları ve başkalarını motive etmek için esrarengiz bir yetenekleri vardır.

5in olumsuz yönü doğasında sorumsuz ve bencil olmasıdır. Ayrıca gelecekte başarısız olabileceğini bildiği halde anlık memnuniyetler peşinde koşmayı alışkanlık haline getirmeye başlayabilir..

Özgürlük ve serbest meslek özlemi içindedirler. Yaşamda başarıya ulaşmak için, yeteneklerini yeterince geliştirmek için sabırla tek bir alanda odaklanarak ilerlemeleri gerekir.

❤💕🍀💕❤     ❤💕🍀💕❤

KADER NUMRANIZ 5  İSE, bir çok beceride yetenekli olma potansiyeline sahipsiniz. Ayrıca, çevrenin ne olduğuna bakmaksızın en işi şekilde uyum sağlayabilirsiniz. Zekisiniz, insanlarla nasıl koşulacağını iyi biliyorsunuz. Zekanızı kullanarak insanları nasıl ikna edebiliyor ve isteklerini nasıl yaptırabileceğinizi biliyorsunuz. Bu nedenle, her kökenden gelen her tür insanla çalışma ortamlarında iyi iş çıkarırsınız. Rutinlerde ayak uydurma zorluğu yaşayabilirsiniz. Projeleri toplama ve terk etme eğiliminden kaçınır, odaklanmakla ilgili probleminizi çözümlerseniz işleri sonuna kadar götürüp, tamamlayıp, çok başarılı olursunuz.

5 İÇ GÜDÜ NUMARANIZ İSE, istediğiniz şeyi yapma isteddiğiniz zamanda yapma, istediğiniz yere gitme özgürlüğünü arzuluyorsunuz. Kendinizle ilgili kararları kendiniz vermeyi ve işleri kendi istediği gibi yapma özgürlüğüne sahip olmak size büyük mutluluk verir.

İÇSEL DÜŞLER NUMARANIZ OLARAK 5 E SAHİP OLMAK, özgürlük ve macera anlamına gelir. Seyahat etmek ve dünyanın her yerinden insanlarla tanışmak istiyorsunuz.


Yorumlar