KUPALARIN ALTILI ve KUPALARIN IKILISI



-Kupaların Altılısı nostaljiyi, anıları ve geçmişle olan duygusal bağları temsil ederken, Kupaların İkilisi sevgiden ve uyumdan gelen dengeli birleşmeyi sembolize eder.

-Kupa Altı ve Kupa 2 tarot kombinasyonu, derin ve anlamlı bir birlikteliğe yol açabilecek geçmişle bağlantısı olan bir aşk veya arkadaşla yeniden bir araya gelmek veya yeniden bağlantı kurmak anlamına gelebilir.

-Kupaların Altılısı, geçmişin masumiyetini ve geçmişi hatırlamanın mutluluğunu temsil eden bir karttır. Çocukluğunuzda en sevdiğiniz şekeri bulup yeniden tatmak gibi, tatlı bir aşkla ilgilidir.

-Kupaların İkilisi ise iki kişinin veya iki gücün bir araya gelerek yeni ve daha güçlü bir varlık yaratmasını yaratmasını sembolize eder. Yeni başlayan bir ilişkinin veya mevcut bir ilişkinin derinleşmesinden bahseder. Bu kart, aşık olduğunuzda hissettiğiniz sıcak ve yumuşak duygu ile bağlantılıdır. Sanki, kalbiniz bir aşk şarkısı söylüyormuş gibi hissedersiniz.

-Bu 2 kartın kombinasyonundan geçmişinizden biriyle bağlantı kurma ve aşk ateşinin yeniden alevlenmesi ile ilgili güçlü bir mesaj alırsınız. Bu bir çocukluk aşkı, eski bir aşk, hatta her zaman sevgi dolu hisler beslediğiniz eski bir arkadaş olabilir.

-Kupaların Altılısı, size eski güzel günleri anımsatan ve aranızda bir yakınlık ve rahatlık hissi olan bu kişiyle bağlantınızın, geçmişe dayandığını, Kupaların İkilisi ise bu bağın romantik bir ilişkiye dönüşme potansiyeline sahip olduğunu ifade ediyor.

-Birlikte ortaya çıkan bu kartlar, duygularınızı keşfetmenin ve ilişkinizde arkadaşlıktan daha fazlası olup olmadığını görme zamanının geldiğini temsil ediyor.
-Eğer, şu anda bekarsanız, bu kombinasyon eski bir sevgilinizle karşılaşabileceğinizi veya geçmişten tanıdığınız birinin hayatınıza geri dönebileceğini ifade ediyor.

-Eğer, bir ilişkiniz varsa, siz ve partneriniz nostaljik hissedeceksiniz ve aranızdaki bağı dahada derinleştirmek isteyeceksiniz anlamına geliyor.

Özetle olarak, bu kombinasyon geçmiş bir aşkla yeniden bağlantı kurmak ve romantik bir ilişki potansiyelini keşfetmekle ilgilidir. Aşkta ikinci bir şans elde etmek veya ikinci baharını yaşamak gibidir.

-Tarot açılımlarında birlikte ortaya çıkan bu iki kart aşk ve ilişkilerde çok iyi bir işarettir. Bu kartlar, size çocukluk anılarınızın ve mevcut şartların bugünkü kararlarınıza yön verdiğini söylüyor.

-Geçmişe çekilmek ve geçmişte takılıp kalmak çoğu zaman sağlıklı değildir. Ancak, bazen hayatın ne kadar kaygısız ve neşeli olduğunu hatırlamak, kendimize bir lütuf sunmak ve geçmişle bütünleşmek için, oraya geri dönmemiz gerekebilir.

-Kupaların Altılısı nostalji ve masumiyetle ilgilidir. İçinizdeki çocuğu ortaya çıkaracak biri ile karşılaşmaktır. Gerçek aşk budur.

-Bu kart, bazen yeni birisiyle tanıştığınızda kendinizi yeniden genç hissetmenizi ve dünyayı umursamadan gülümsemenizi sağlayan bir enerji ile ilişkilidir.

-Ancak, bazen insanlar bu duyguları yeniden hissetmeye başladıklarında korkarlar. Çünkü, daha önce yaralandıkları için, ciddi bir şeye atlama konusunda tereddüt ederler. İşte, bu noktada geçmişteki mutlu günlerde olduğu gibi birleşebileceğinizi hatırlatmak için, Kupaların İkilisi'nin güvencesi devreye giriyor.

-Kupaların İkilisi aşk ve ilişkilerde karşımıza çıkabilecek mükemmel bir karttır. Kupaların İkilisi iki ruh arasındaki nihai birliği temsil eder. Geçmişte ne olursa olsun. Şimdi, bu iki kişi birbirlerini koşulsuz sevmeye hazırdır.

Sonuç olarak, bu kartların birlikteliği aşk hayatında oldukça iyiye işarettir. Koşulsuz sevgi ile tek bir ruh olarak birleşin ve mutluluğa doğru ilk adımınızı atmaktan korkmayın anlamına gelir.

Yorumlar