KILICLARIN YEDILISI ve OLUM


-Kılıç 7, bir strateji ve aldatma kartıdır. Hedeflerinize ulaşmak için gizli veya manipülatif olma ihtiyacı hissettiğiniz bir zamanı gösterir. Bu kart aynı zamanda çevrenizde çıkarlarınızı gözetmeyen kişilere karşı dikkatli olmanız gerektiği konusunda bir uyarıdır. Kılıç 7 bir hırsızlığı veya ihaneti temsil edebilir.

-Kılıçların Yedilisi, Ölüm kartıyla eşleştirildiğinde bu taktiklerin, yalanların ve aldatmaların sonunu gösterir. Bu kombinasyon ufukta büyük değişikliklerin olduğunun bir göstergesidir. Aldatma veya manipülasyonların sona erdiğini ve kendinize yeni bir yolun oluşturmanız gerektiğini işaret eder.

-Aynı zamanda, gerekli değişikliklerin kolay olmayacağının ve yeni yönünüzle aynı çizgide olmayanların direnişiyle karşılaşabileceğinizin de göstergesi olabilir.

-Kılıç 7 ve Ölüm, gerçekleşmekte olan dönüşümü kabul etmenizi ve artık size hizmet etmeyen eski kalıpları bırakmanızı önerir. Bu değişim rahatsız edici ve zor olasa da büyümeniz ve genişlemeniz için gerekli olduğunu size hatırlatır.

-Aynı zamanda sizin çıkarlarınıza gönülden sahip çıkmayanlara karşı dikkatli olmanız konusunda da bir uyarıdır.

-Kılıç 7 ve Ölüm kartları kolay olmasa da bu sürece güvenme, zerafet, özgünlük ve dürüstlükle ilerlemeniz için bir çağrıdır.

Yorumlar