YARGILAMA ve ASALARIN PRENSI


-Yargılama, Tarot destesinde 20. numaralı büyük sırlı tarot kartıdır. Bir döngünün sonunu, derinlemesine düşünme, karar verme ve yeniden doğuş zamanını işaret eder. Bu kart yargılanma ve değerlendirmeye bir çağrıdır. Uyanışı, yenilenmeyi ve bağışlamayı ifade eder. Sizinde geçmişi geride bırakmaya ve yeniden başlamaya hazır olduğunuzu gösterir.

-Bu kart aynı zamanda geçmişten bu yana kararlarınızın ve davranışlarınızın gözden geçirilip değerlendirileceği son yargılanma gününü temsil eder.

-Asaların Prensi, tarot destesinde küçük sırlı kartların içinde saraylı kartlardan biridir. Yaratıcılığı, tutkuyu ve enerjiyi temsil eder. Bu kart yeni bir başlangıc anlamına gelir ve başarıya giden yolculuğun ilk aşamasını temsil eder.

Bu bağlamda, iyimser bir bakış açısı ve macera duygusu içinde olmanızı önerir. Asaların Prensi, sizi yeni bir maceraya atılmaya, risk almaya ve hayallerinizin peşinden tutku ve coşku ile koşmaya teşvik eder.

-Yargılama ve Asaların Prensi kombinasyonu, hayata yeni bir başlangıç ​​yapma zamanının geldiğini gösteriyor. Yargılama, en doğru kararı vermek için derinlemesine düşünmek ve iç gözlem yapmayı gerektirecek önemli bir değişikliğin gerçekleşmek üzere olduğuna işaret ediyor.

-Yargılama eski bir dönemin tamamen kapandığını, yeni bir dönemin başlangıcını sembolize ediyor. Asaların Prensi ise bu döneme gençlik, enerji ve coşku duygusu getiriyor.

-Yargılama ve Asaların Prensi birlikteliği, uyanma ve mevcut durumu değerlendirme zamanının geldiğini, bir değişime ve yeni bir bakış açısına ihtiyaç olduğunu ifade ediyor.

-Eğer, şu anda tek düzelik içinde bir durgunluk yaşıyorsanız, bu kombinasyon size ufukta olumlu yeni bir başlangıcın olduğu mesajını veriyor.

-Yargılama ve Asaların Prensi güçlü bir kombinasyondur. Kişiyi geçmişteki hesapları kapatıp, yenilenerek değişimi kucaklamaya ve tutkuyla hayallerinin peşinden gitmeye teşvik eder.

-Bu kombinasyon, bir değişim zamanında olduğunuzu gösterir. Derinlemesine bir iç gözlem ve değerlendirme yaparak yeni bir başlangıç için harekete geçmenizi tavsiye eder. Tarot okumalarınızda karşınıza çıkan bu kombinasyon, geçmişe değil geleceğe odaklanmanızı tavsiye eder. Ancak, böyle davranarak ufukta görünen fırsatlardan yaralanabilirsiniz.

 -Bu kombinasyon sizin bir yol ayrımında olduğunuzu temsil eden bir uyandırma çağrısıdır. Tutumlarınızı değiştirmek üzere olan kolektif bir gücü ortaya çıkaran yeni bir nesil var. Buna engel olunamaz ve geçmişi geri getirmek mümkün değil.

-Çok önemli bir karar aşamasında bulunuyorsunuz ve bu karar geleceğinizi belirleyecek. Bu karar, sizin deneyimlerden edindiğiniz bilgeliğinize dayanıyor ve geleceğinizi belirleyecek son şansınız. Şimdi geriye bakıp neler yaptığınızı hatırlama ve kendinize son bir şans verme ve zamanı. Geçmişten bugüne siz elinizden gelenin en iyisini yaptınız ama şimdi bunun sonuçlarını alacaksınız.

-Yargılama ve Asaların Prensi, size hayatta bu kadar ciddi olmayı bırakmanızı ve iyi vakit geçirmeye devam etmenizi tavsiye ediyor. Kendiniz için bir şeyler yapmaya başlamalısınız.

-Şu anda sıfır noktasında bulunuyorsunuz ve herşeye yeni bir bakış açısı getirerek heyecan verici yeni bir yolculuğa çıkacaksınız. Seyahat etmeyi seviyorsunuz, enerjiksiniz ve ayakları yere daha sağlam basan maceralar yaşamaya hazırsınız.

-Davranışları ve konuşmaları ses getiren ve dışadönük birisiniz. Siz insanların sizi izlemesini seviyorsunuz ve insanlarda sizin söyleyeceklerini dinlemeyi seviyor. İletişimde çok iyisiniz ve bunun yanısıra pekçok harika yeteneklere sahipsiniz.

-İmajınızı ve kimliğinizi değiştirerek ilerleme zanında bulunuyorsunuz. Değişimin önünde durmayın, çünkü pişman olursunuz. Eğer, bunu yaparsanız sahip oluklarınızda elinizden alınacak.

-Bu karmaşık bir değişimi işaret ediyor. Bu yüzden, gerçekten ne istediğinizin farkına varın ve artık işinize yaramayan şeyleri hayatınızdan çıkarın. Hobilerinize yönelerek tam olarak istediğinizi yapabilir, güzel ve mutlu zamanlar yaşamaya hazırlanabilirsiniz.

Yorumlar