TERS TILSIM 3, TERS ASILMIS ADAM, TILSIM 4, TERS SEYTAN, GUC ve SIHIRBAZ


-Soru: Çok sevdiğim ve aramızda çok güçlü bir bağ olduğuna inandığım eski sevgilim benim hakkımda ne düşünüyor/ ne hissediyor?

-Seçtiğiniz kartlar içinde Ters Asılmış Adam, Ters Şeytan, Güç ve Sihirbaz büyük sırlı kartlardandır, uzun vadeli ve önemli yaşam sorunlarına atıfta bulunur. Tılsım 3 ve Tılsım 4 kartları tarot destesinin küçük sırlı kartlarındadır ve daha az önemli, geçici yaşam sorunlarına değinir.

-Tarot açılımlarında ortaya ters çıkan bazı kartların açıklamalarını yaparken hangi kelimelerle ifade etmem gerektiği konusunda gerçekten zorlanıyorum. Bu kartlardan birisi de ters konumda ortaya çıkan Asılmış Adam.

-Ters Tılsım 3'lünün yanında Ters Asılmış Adam, sizden ve birçok kişiden çok farklı bir şahıs olan bu kişiden uzak durmanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Hatta, her hangi bir konuda sizden yardım istese bile yardımcı olmamalı ve onun yardımına ihtiyaç hissetseniz bile uzak durmalısınız. Çünkü, sizinle iş birliği içinde gibi görünürken, kontrolünüzü çok kolay ele geçirebilir ve size büyük zarar verebilir.

-Ters konumda Asılmış Adam çok sevdiğinizi söylediğiniz kişiyi temsil ediyor. Ter Asılmış Adam gerçeklikle bağlantısını yitirmiş, gerçekçi olmayan hayali fikirlerinin doğruluğuna kendi kendini inandırmış bir kişiyi temsil eder. Bu durum bazı kişilerde ahlak bozukluğunu, bazı kişilerde de sosyopatik veya psikopatik kişilik bozuklukları ile ilgili akıl hastalıklarını işaret eder.

-Asılımış Adam ve Şeytan kartının arasında Tılsım 4 geçmişten kalan şeylere çok sıkı sıkı tutunduğunuzu ve bırakamadığınızı işaret ediyor. 2 olumsuz kartın arasında kalan tılsım 4 tutunuğunuz şeylerin bağımlılıklarınızı ve/veya maddi konfora olan bağımlılığınızı temsil ediyor olabilir.

-Bu kişi ve bağımlılıklarınız sizi o kadar kontrol altına almış ki, bu tutunma bir bağlılık değil bağımlılık gibi görünüyor. Çünkü, bağlılık insan için faydalıdır, bağımlılık ise insanı önce esir eder sonra mahveder.

-Şeytan Kartı, sizin o kişiye duygusal veya ruhsal bir bağlılığınız olmadığını, tam tersine maddi olarak ifade edilen veya ihtirastan gelen bir bağımlılığınız olduğunu ifade ediyor.

-Şeytan ve Tılsım Dörtlüsü, aşırı materyalizme ve servete düşkünlüğün işaretidir. Bu kombinasyon, aynı zamanda maddi şeylere tutunmanın korku, endişe ve mantıksız davranışlara yol açabileceğini ifade eder. Para ve eşyalarla olan ilişkinizi gözden geçirmeli ve sizi kontrol edip etmediklerini kendinize sormalısınız.

-Şeytan ve Tılsım 4, aynı zamanda korku ve güvensizlik kalıplarına saplanmanıza sebep olan ilişkilerden kendinizi kurtarmanız konusunda sizi uyarıyor. İş işten geçmeden bağımlılıklarınız veya kendi kendinizi sabote ettiğiniz olumsuz davranış kalıplarınızla yüzleşmelisiniz.

-Yaşamınızdaki dengeyi sağlayabilmek için, kendi içinizdeki şeytanlarla yüzleşmeli ve hayatınızın kontrolünü elinize almalısınız. Özellikle maddi varlıklarlarınızla ilgili korkularınızın üstesinden gelebilirseniz daha iyi bir hayat yaşayabilirsiniz.

-Şeytan kartının ters konumda gelmesi umut verici görünüyor. Güç kartı, kendinizle yüzleşeceğinizi ve zorlukların üstesinden gelebileceğinizi temsil ediyor. Muhtemelen bu kişi iradenizi manipüle etmeye çalışacaktır. Ancak, Gü kartı, sizi cezbeden şeylerin ve bağımlılıklarınızın üstesinden gelebilmek için ihtiyacınız olan ruhsal güce ve metanete sahip olduğunuzu söylüyor. Bütün olumsuzluklara rağmen hayatınızın kontrolünü elinize geçirin ve kaderinizi başkalarının belirlemesine izin vermeyin.

-Güç kartının yanında Sihirbaz, tüm zorlukların üstesinden gelerek istediğiniz sonuca ulaşabileceğinizi, ancak iradenizi kullanmaya odaklanmanızı tavsiye ediyor. Böylece, kendinize sihirli bir dokunuş yapabilecek ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Hayatınızda tertemiz bir sayfa açabilmek için yapmanız gereken tek şey, niyetlerinizi gerçekleştireceğiniz hedeflerinize odaklanmak.

Yorumlar