ASILMIS ADAM, AY ve KUPA 10'LUSU


-İlk kart olarak seçtiğiniz Asılmış Adam sizi ikinci kart partnerinizi temsil ediyor. Ay, tarot açılımlarında çevresindeki kartlar bağlamında yanılgılar, sırlar ve yalanlar anlamına gelir. Buna göre Asılmış Adam, hayatındaki sırlardan dolayı siz veya partneriniz ilişkiden çekilirse bu size acı verecek.

-Asılmış Adam ve Ay birlikteliği partnerlerden birisi veya her ikisi birlikte, içinde olmayı istemedikleri birşeyin içine düştükleri anlamına gelebilir. Bu sebeple birbirlerine tam olarak odaklanamadıkları için ilişki yolunda gitmiyor olabilir.

-Ay, kişinin kendini sıkışmış, kararsız ve güvensiz hissettiği için duygularını sakladığını ve geride tuttuğunu anlatıyor. Bu da, endişelerin sizi ele geçirmesine izin vermek anlamına geliyor ediyor. Sonunda Asılmış Adam durumuna düşüyor ve acı çekiyorsunuz. Hangi yöne gideceğinizi bilmeden ilişkiye devam etmek, kafa karışıklığını ortadan kalkması için bir işaret beklemek, kararsızlığa ve sıkışmışlığa sebep oluyor.

-Burada işin içinden çıkması zor bir durum var. Asılmış Adam kişisi bir çıkış yolu bulamıyor, sevgilisinin ne yapacağına bakıyor. Aynı zamanda, Ay kartı geleceğinizi etkileyecek çok önemli sırlar olduğunu göstermek için burada ortaya çıkmış.

-Ay ve Kupaların 10'lusunu kombinasyonunu ay ışığında sihirli ve romantik bir akşam yemeği olarak düşünebilirsiniz.

-Kupaların 10'lusu geçici bir hevesi değil etkileri kalıcı bir aşkı anlatır. Sonu olumlu olan bir ilişkiden bahseder.

-Kupa 10, ortada bir aşk olduğunu ve partnerlerin mutluluğu hak ettiklerini temsil ediyor. Ancak, birlikte ne kadar mutlu olursanız olun Ay'ın gizlediği sırlar ortaya çıkmadıkça, paylaşılan mutlulukta samimiyet olmayacaktır. İlişkide gelgitler ve kafa karışıklığı hiç bitmeyecektir.

-Mutluluğu tam anlamıyla hak etmek ve gökkuşağına sahip olmak için, Ay'ın gizlediği sırların önceden ortaya çıkması ilişkinin istikrarı için önemlidir. Aksi takdirde, Kupa 10'lu kartında tasvir edilen cennet bahçesi sonsuza kadar kalıcı değildir ve gökkuşağı çok çabuk kaybolabilir.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Selamlar Asılmış adam, ay,değnek 9 bize duygularından emin olmadığınimi anlatır Meral hanım.tesekkurler
Adsız dedi ki…
Selamlar Asılmış adam, ay,değnek 9 bize duygularından emin olmadığınimi anlatır Meral hanım.tesekkurler