RUYADA ADINIZLA CAGIRILMAK


1-Rüyada belirli bir kişinin adınızı seslendiğini duymak, tasasızlığa, canlılığa, neşeye, esenlik ve başarıya delalettir.

Kendinizi duygusal ve fiziksel olarak tükenmiş hissediyorsanız, yeni enerji kaynakları keşfetmenin zamanının geldiği mesajını taşır. Çünkü, bu rüya, refah, güç, dayanınıklılık ve yaratıcılığınızın artacağı bir döneme gireceğinizi işaret ediyor.

2-Rüyada adınızla size seslenildiğini duymak, ilişkilerde ve kariyer hayatınızda prestij, başarı ve memnuniyete delalet eder. Bu rüya duygusal sorunlar yüzünden ayrıntılarda takılı kalmamanız ve küçük sorunları büyütmemeniz konusunda bir uyarıdır. Belki, birinin sizi dürtmesine veya itmesine ihtiyacınız var.

3-Birileri sizinle dalga geçiyor olabilir. Ancak, yürüdüğünüz yolda kararlılıkla ilerlemeye cesaretiniz varsa, rüyada çağırıldığınızı duymak ne kadar kıymetli olduğunuzun farkına varılacağını gösterir.

Bereketli bir dönemin yaklaşmakta olduğunu, yeni başlangıçlar yaparak büyüyüp güçleneceğinizi temsil eder.

4-Rüyada adınızla size seslenildiğini duymak, maneviyatınızla temas halinde ve uyum içinde olduğunuzu ve daha büyük bir bilgelik için fırsatlarla karşılaşacağınızı temsil eder.

Bu rüya, ruhsal olarak yüksek bir düzeyde olduğunuzun bir göstergesi ve manevi alemlerden rehberlik almaya başladığınızın bir sinyali olabilir. Çünkü, uyku sırasında zihin en rahat ve en sessiz konumdadır. Zihnin alıcılığı, daha güçlü işler ve ego yoktur. Ruhsal alemle uyum sağlamanız için rüya yoluyla sizinle bir bağlantı kurulmuş olabilir.

-Bu rüya sizin manevi alemlerden rehberlik almaya başladığınızın bir sinyali olabilir. Tıpkı telefonun çalması gibi, hattın diğer ucunda sizinle konuşmak isteyen biri olduğunu bilin. Adınızı duyduğunuz an rehberlik almaya başlama noktanızdır.

5-Rüyada geçmişten tanıdığınız birisinin sizi çağırdığını duymak, bazen de içinizde bastırılmış hayal kırıklıkları ve öfke biriktirdiğinizi sembolize ediyor olabilir.

Bu rüya, soğuk duygularınızın kime karşı olduğu konusunda bir mesajdır. Birisinin samimiyetsiz davranışlarının bitmek tükenmek bilmeyen tekrarı yüzünden duygusal felç geçirdiğinizi ve kendinizi nasıl ifade edeceğinizi bilmediğinizi anlatır.

Ayrıca, sizi üzen şeyleri hayatınızdan çıkarma zamanın geldiğinin bir işareti olabilir.

6-Rüyanızda size seslenen kişi tanıdığınız biri ise, o kişinin zor bir dönemden geçtiğini ve yardımınıza ihtiyacı olduğunu sembolize edebilir.

Bu rüya size düşüncelerinizde daha rasyonel olmanız ve kibir yapmamanız konusunda bir uyarıdır. Yardıma ihtiyacı olan kişinin yanında olmak ve elinizden gelen her türlü yardımı sunmak önemlidir.

7-Rüyanızda adınızla size seslenilmesini bazıları bilinç altının bir mesajı olarak değerlendirir. Bazıları da bunun ruhsal alemden vefat etmiş sevilen birinden gelen bir işaret olduğuna inanır.

-Rüyada aniden adınızın söylendiğini duyarsanız, bu birisinin dikkatinizi çekmeye çalıştığının bir işaretidir.

8-Rüyada birisinin size takma ad ile seslenmesi, geçmişinizden birinin yakında sizinle iletişime geçeceğinin bir işaretidir.

-Bu kişi çocukluğunuzdan tanıdığınız biri veya eski bir romantik partner olabilirler. Bu kişinin muhtemelen sizin için yararlı veya önemli olacak bir mesajı olacaktır.

-Bu rüya aynı zamanda birisinin size bir mesajı olduğu ve sizinle iletişime geçmek istediğini de gösterebilir.

Geçmişinizden birini düşünüyorsanız, bu muhtemelen onunda da sizi düşündüğünün bir işaretidir. Bu kişiye ulaşmak ve söyleyeceklerini dinlemek iyi bir fikir olacaktır.

Yorumlar