TILSIM 7 ve YILDIZ KOMBINASYONU


-Sikkelerin 7'lisinde beklentiye girdiğiniz ulaşılması zor ve henüz gerçekleşmemiş bir şeyin ya gerçekleşmezse korkusunu ifade eder. Yıldız, çok uzaklarda ulaşılamaz bir şeyi istemekle ilgilidir.

-Sikkelerin 7'lisinin başarı veya başarısızlık arasındakalma endişesi, egonon getirdiği kendini sabote eden bir davranış kalıbıdır. "Egonuz sizi o işi alamayacaksın, çünkü yeterince iyi değilsin. Alsan bile, yeterli becerilere veya maddi kaynaklara sahip değilsin gibi üstünüzde bir baskı oluşturur. Ya da, senin gibi ortalama standartlara sahip bir kız nasıl olurda onun gibi yakışıklı ve karizmatik bir adamla birlikte olur gibi...

-Bu zihniyet ilk anda sizi korkutabilir ve ulaşmak istediğiniz hedeften vazgeçmenize sebep olabilir. Fakat, unutmayın istemekle birşey size gelmez. Siz istediğiniz şey için mücadele etmezseniz. Evren istediğinizi size getirmek için kendi kendine düzenlemeler yapmaz. Bir şey size ne kadar ulaşılmaz görünürse görünsün, Sikkelerin 7'lisi doğru yerde doğru düğmelere basmak ve vazgeçmemekle ilgili bir karttır.

-İlkbaharda ektiğiniz tohumların meyvelerini sonbaharda toplarsınız. Mahsülün bir gecede büyümediğini bilirsiniz. Ancak, sonuçları hasat etmek için öncelikle o tohumları ekmeniz gerektiğini bilirsiniz. Emeklerinizin meyve vermesi için biraz zaman ve biraz da sabır gerekiyor.

-Bu kombinasyonda Yıldız, bu yola yüreğinizi koymalı ve hayallerinizin peşinden gitmenizi söylüyor. Uygun düzenlemeleri yapmak için zamana ihtiyaç var. Şartlar oluştuğunda dileğinizin kabul olduğunu göreceksiniz. Bazıları, tesadifi oluşumlar ve olaylar zinciri sonunda dileklerin gerçekleştiğini söyleyebilir.

-Sonuç olarak her 2 kartta benzer şekilde dileğinizin gerçekleşmesinin zamana ihtiyacı olduğunu ifade ediyor. Ancak, birisinde ışık diğerinde ekilen tohumun filizi başını topraktan çıkarmış. Yıldız'ın ışığında ihtiyacınız olan şeyin zamanı geldiğinde geleceğinin ümidi vardır. Tılsım 7'de ekilen tohum başını topraktan dışarıya çıkarmış. Henüz hasat için hazır değil, ancak biraz sulama ve bakım ile meyvelerin toplanacağını bilirsiniz.

-Her 2 kartta da işlerin yolunda olduğu ve sabır teması var. Buna rağmen zaman öznel bir kavramdır. Belki de, özel bir telefon bekliyorsunuz ve o arama gelmiyor. Bekleme içinde geçen her anınız acı verici olabilir ve hiç bitmeyecek gibi görünebilir. Ama, ertesi gün istediğiniz telefonu alıyorsunuz ve bütün çektiklerinizi unutuyorsunuz. Ya da, hiç bitmeyecek kötü bir iş günü yaşadınız. Ancak, ertesi gün emeklerinizin ödülünü fazlasıyla aldınız.

Yorumlar