TAROT ARKANA MAJOR KARTLAR


0-Apdal, olgunlaşmamış ve uyumsuz davranışlar içinde, ani kararlar ile risk almaktan kaçınmayarak yanlış adımlar atan ve bu davranışları yaşam biçimi haline gelen kisidir.

1-Sihirbaz, madde üzerinde zihin kontrolü kurabilir ve insanları etkileyerek yönlendirebilir. İnsan aklıyla oynama yeteneği gelişmiş, yaratıcı ve büyüleyici bir dahidir.

2-Büyük Rahibe, kendi rahat ve sessiz dünyasında bilgi edinmeyi seven ve kendisine saklayan kişidir. Zeki, ruhsal yetenekleri ve sezgileri güçlü, gizemli ve finansal konularda hesaplıdır.

3-Sevgisini açıkça göstermekten korkmayan İmparatoriçe'de aşk, güzellik, yaratıcılık, huzur ve mutluluk vardır. Canlı olan her şeyi önemser, sanatsal uğraşlardan keyif alır ve çevrelerini cennetten bir köşeye dönüştürürler.

4-İmparator, sorunlara yaklaşımında sistematik, stratejik ve yüksek düzeyde organize olmuş ve planı başarıya ulaşana kadar kararlılıkla devam eden kişidir. Yapıyı ve sağlamlığı temsil eder ve hayatınız üzerinde büyük bir güç sahibi olduğunuzu hatırlatır.

5-Büyük Rahip, geleneksel ve yerleşik, denenmiş sosyal ve kurumsal kurallardır. Kurallara uymaya ve mevcut durumunuza manevi bir bakış açısı geliştirmenizi önerir.

6-Aşıklar kişileri, romantik değil, kalpten seçim yapar. Hayatının her yönüne duygusal ve entelektüel olarak bağlanmak ister. Kendini tamam hissetmek için, genelde bir ilişki içinde olması gerektiğini düşünür.

7-Savaş Arabası, büyük başarıların sınırlı düşünme yoluyla gelmeyeceğini hatırlatır. Sonuca odaklanarak cesaretle savaşın ve mücadele edin. Kazanacaksınız.

8-Güç, Karşılaştığınız zorlukların kalıcı olmadığını ve her defasında zorlukların içinden daha da güçlenerek çıkacağınızı size hatırlatılır. Güç kişileri bir çok hobiye ve ruhsal bir liderlik gücüne sahiptir. Başkalarını ikinci planda önemsemek doğalarında vardır.

9-HERMİT, iç gözlemi dışa yansıtmayla ilgilidir. Toplumsal bilincin uzağında barış ve anlayış aramak anlamına gelir. Kişinin kendi kalıplaşmış düşünce ve programlarına odaklanmıştır.

10-Kader Çarkı size hiçbir şeyin kalıcı olmadığını, iyi veya kötü anın size getirdiği derslerin kıymetini bilmeniz gerektiğini hatırlatır. Bu kişiler, her zaman çok kolay ayağa kalkar ve aksiliklerden daha da güçlenirler.

11-Kararlarınızın sorumluluğunu alma zamanı geldiği ve doğru davranışlar içinde büyük hamleler yapmanız gerekiyor. Tüm etkileşimlerinizde adil davrandığınızdan emin olun.

12-Hayatınızda muhtemelen bir hamle yapmak istediğinizde ne yapacağınızı bilemiyorsanız ve Asılmış Adam karşınıza çıktıysa. Bırakın ve bir mola verin. Sonra, bakış açınızı değiştirin ve yeniliklere açık olun.

13-Geçmişi bırakmak zor olabilir, fakat hayatınızda kaçınılmaz değişim dönüşüme ve sona direnirseniz, hem duygusal hem de fiziksel acı ve çöküş yaşayabilirsiniz. İlerlemeye devam etmenin ölmeden gerçekleşmeyeceğini hayat bize öğretti.

14-İtidal, muhalif olarak gördüğünüz güçlerin sizinle savaşmak istemediğini farketmenizi, vereceğiniz iyi kararlar ve atacağınız doğru ve büyük adımlara dikkat etmenizi ister. Ilımlı, esnek ve sakin olmak en güvenli çözümleri getirecektir.

15-Şeytan, sizi başka seçeneğiniz olmadığı yalanına inandırdı. Kendi sınırlarınız tarafından tuzağa çekiliyorsunuz. Olumsuz ilişkilerin, kötü alışkanlıkların, bağımlılıkların ve düşünce kalıplarının etkisindesiniz. Kısa süreli bir keyif için, uzun süreli bir acıya mahkum ediliyorsunuz.

16-Yıkılan Kule, hiç dolambaçlı yollara sapmadan sağlam bir şey inşa etmek için hayatınızın en zayıf kısımlarının yıkılması gerektiği anlamına gelir. Ömür boyu dayanabilecek bir şey.

17-Yıldız, evrenin sizin lehinize çalıştığını hatırlatır. İstediğiniz her şey mümkün ve sihir etrafınızdan akıyor demektir. Hayallerinizi ve isteklerinizi sınırsız olabildiğince yüksek tutun ve yıldızlara ulaşın.

18-Ay, hayal dünyanızı zenginleştiren bir fırsat yakaladığınızı gösteren harika bir karttır. Geçmişin anılarınının geleceğinize olan inancınıza bloke koymasına izin vermeyin.

19-Güneş, işlerin sizin için iyi gittiğinin ve doğru yönde ilerlediğinizin bir işaretidir. Güneş, zorlukların sonsuza kadar sürmeyeceğini hatırlatır ve mevcut durumunuzun parlak tarafını gösterir.

20- Yargılama'nın geleneksel anlamı Yeniden Doğuş'tur. Alçakgönüllü olmaktan, kendinden daha yüksek güçleri dinlemekten ve yaşamak için bir amacı olmaktan bahseder. Yargılama, sorumluluk alma ve değişiklik yapma zamanını gösterir.

21-Dünya size tam olarak istediğiniz yerde olduğunuzu gösterir. Dünya bir döngünün tamamlanması ve ardından uzaklara seyahatin başlaması gibidir. Dünya'yı elinizde tutsanız bile, içinde biraz hüzün biraz gözyaşı barındırır.

TAROT ARKANA MAJOR KARTLAR

Yorumlar