TILSIM 5 ve KOMBINASYONLARI


-Tılsımların 5'lisi Kartında yerdeki kar, soğukta dışarıda bırakılmayı, gökyüzünden düşen kar ve bir biriyle ilgisiz insan figürleri mevcut koşullarda, bir kaç değişiklik imkanı olsada, şimdilik köklü bir değişiklik söz konusu olamayacağını sembolize ediyor. Siyah duvar hayatını idame ettirmekle ilgili endişeleri, renkli vitray pencere izin verirseniz, yardım alabileceğinizi gösteriyor.

-Kadın insan figürü çıplak ayakla karda yürüyor, adam hastalığını simgeleyen bir zil takmış ve onlar çok yoksul görünüyorlar. Eskiden cüzzamlı insanlara zil takılırdı. Cüzzam hastalığı, deriyi, üst solunum yollarını, gözleri ve burnu etkileyen ciddi bir bakteriyel hastalıktır. Tedavi edilmezse ileri derece kalıcı sakatlık ve hasara neden olur. Cüzzam hastalığı daha çok yoksul ülkelerde görülür ve tedavisinde antibiyotik kullanılsada, ilerlemiş vakalarda bu hiç bir işe yaramayabilir.

-Tılsımların 5'lisi Astrolojide Merkür gezegeni ve Boğa Burcu ile sembolize edilir. Bu kart genelde, mali kayıpları ve ekonomik sıkıntıları anlatır. Ayrıca, hiçbir güvenceniz olmadığı için sağlığınızın kalıcı izler bırakabilecek derecede bozulabileceğini ve bu yüzden acı çekeceğinizi ifade eder.

-Tılsım 5, yoksulluk ve izolasyon anlamına da gelebilir. Bu kart karşınıza çıkarsa, parayla olan ilişkilerinizi bir kontrol edin ve cehaletinizin size maddi sıkıntı yaratıp yaratmadığına bir bakın. Burada sorulması gereken asıl soru şudur; siz kendinize yardım edip edebiliyormusunuz? Ve eğer, çaresizseniz çevrenizde size yardım etmek isteyenlere izin veriyormusunuz?

-Tılsım 5 Tarot Kartı psikolojik düzeyde danışanı temsil ediyorsa, o kişide güven ve öz saygı eksikliği vardır. Bugüne kadar keyfini çıkardığınız herşeyin bedelini ödemek zorunda olduğunuzu unutmayın. Sadece güncel faturaları ödemek yetmez. Finansal durumunuz yönetilemez hale gelmeden, geçmiş borçlarınızla da ilgelenmek ve onları kapatmak zorundasınız. Bu kart genelde, danışanın bir şekilde kendini kanıtlamak zorunda kaldığında, tarot açılımlarında ortaya çıkar.

-Tılsım 5'lide asıl sorun para değil öz güven eksikliğidir. Bu kişilerde başarısız olma, dalga geçilme, reddedilme korkusu vardır. Bu duygular zamanla gerçekten sağlığın bozulmasına ve parasızlığa dönüşür. Bu kart karşınıza çıktığında kendinize yatırım yapmanın zamanı gelmiş demektir. Başarabileceğinizi kendinize kanıtlayın. Unutmayın, INANIRSANIZ YAPARSINIZ.
-Bir aşk tarot açılımında Tılsım 5, danışanın eşi tarafından sevilmediği ve takdir edilmediğini hissettiğini gösterir. Eğer, danışan kişi bekarsa kendini sevimsiz, değersiz hissettiği ve kimsenin kendisini istemediği inancına sahip olduğu anlamına gelir.

-Bir kariyer tarot açılımında Tılsım 5, danışan refahının bozulmayacağına fazla güvendiği veya çalışma hayatını sıkıcı bulduğu için, çalışmadığı anlamına gelebilir. Bu kart bazan hayır kurumlarında veya sosyal hizmet kurumlarında hizmet etmek için çalışmayıda ifade edebilir. Bir tarot açılımında Tılsım 5'lisinin Evet-Hayır sorularına cevabı güçlü bir HAYIR'dır.

-Tılsım 5, danışanın öz güveni düşük, sevilmemiş ve neredeyse görünmez hissettiğini gösterir. Hiç kimsenin kendisini umursamadığını ve anlamadığını düşünüyordur. Bir kişinin sizin hakkınızda ne hissettiğini sorduğunuzda karşınıza çıkan Tılsım 5'lisi, onun size karşı kendini özgüvensiz hissettiği anlamına gelir. O kişinin, öncelikle içinde huzurlu olması ve kendini bağışlaması gereken şeyler vardır. Bir başkasını sevebilmesi için önce kendini sevmeyi öğrenmesi gerekir.

-Tılsım 5 kişileri kendini bir yabancı gibi hisseden ve genellikle toplumun alt ucuna doğru çekilen kişilerdir. Onlar genelde çok az parası olan talihsiz insanlardır. Üstelik sağlık sorunları yaşarlar ve kendileri hakkında olumsuz düşünce kalıbına takılıp kalırlar.

-Çünkü, hayatlarında hayati öneme sahip bir şeyin eksik olduğuna inanan bu insanlar, ayakta durabilmek için bile başkalarının yardımına ihtiyaç duyarlar. Ayrıca, kendilerine yapılan haksızlıkları, aşırı derecede hoş görerek kendi kendilerini sabote ederler.

-Tılsım Beşlisi belirsizliği, değişimi, hareketliliği ve özgürlüğü anlatır. 5 rakamı kişisel özgürlük, çatışma, genişleme, fırsat ve beceriklilik ile ilgilidir. Tılsımların 5'lisi 73 ten gelen 7 + 3 =10'dan gelen 1 sayısıyla ilgilidir ve sayılar mistik güçleri' akla getirir. Aynı zamanda bağımsızlık, liderlik nitelikleri ve 'herkes için mükemmel adalet' öngörür.

-TERS KONUMDA TILSIMLARIN 5'LISInde danışanın düzensizlik ve kaostan kaynaklı olarak, sadece parası yoktur. Aynı zamanda, maneviyat ve dostluk eksikliğide olan bu kişilere, yardım kuruluşlarının kapısıda kapalıdır. Bu kart danışan kişinin yaşamında sürekli yükselen borçları ve buna bağlı olarak artan bir yoksulluk seviyesi olduğu anlamına gelir.

-TERS KONUMDA TILSIM 5 KISILERI, çok az sayıda arkadaşı olan ve anti sosyal eğilimi olan kişileri işaret eder. Kabul göreceklerini umarak, kimin yanındaysalar onunla birlikte arkadaş satın almaya çalışırlar.
-Bu kişiler ruhlarının derinliklerinde bir yerde, kendilerine acıma hissi içinde kaybolmuşlardır. İşlerin daha kötüye giderek, yaşam şartlarının değişmesinden çok korkarlar. Kendi kendilerini sabote eder ve iyiliği gerçekten hak ettiklerine inanmazlar.


TILSIM 5 KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında 2 adet arkana minör 5 kartı ilerde karşınıza çıkacak yeni tecrübeleri anlatır. 3 adet 5'li kart, kendinizi aşırı zorlamamanız kosunda sizi uyarır. Bir tarot açılımında 4 adet 5'li değişimi ve enerjik bir dönemden geçtiğinizi anlatır

-Bir tarot açılımında ASIKLAR'ın yanında TILSIMLARIN 5'LISI görüldüğünde, bir ilişkide düşünce eksikliği yüzünden karışıklığı, yanlış anlamaları ve tartışmaları işaret eder. Buradaki mesaj, sorunları daha fazla ilerlemeden çözmektir, aksi takdirde ayrılık kaçınılmaz olabilir. Bu kombinasyon genelde, bir ilişkinin kopmasına yol açabilecek yanlış anlaşılmalar anlamına gelir.

-Kupa 9'lunun yanında Tılsım 5, planların tuttuğunu ve başarının yolda olduğunu, ayrıca maddi kazanç sağlandığını ifade eder. Kupa 9 ve Tılsım 5 kombinasyonu, iyi şansları gösterir. Bu muhtemelen bir miras veya bir tür kazanç yoluyla hesabınıza para akışı anlamına gelir.

-Kupaların 10'lusunun yanında Tılsımların 5'lisi, ailenin mutlu bir döneminde kutlamaları, ödülleri ve övgülerin sizi beklediği anlamına gelir. Finansal kazanımlarda iyi talihi ve hatta bir galibiyet veya mirası gösterir.

-Kılıçların 4'lüsünün yanında Tılsımların 5'lisi, bir arkadaşlığın veya ortaklığın bitmesine yol açabilecek ciddi bir tartışmayı ifade eder. Bu kombinasyon, ciddi bir ihtilafın, anlaşmazlıkların veya bir tür dağılmanın ve ayrılığın göstergesidir. Eğer, bu konu yasal kurumlarda dava edildiyse, danışanın kaybedeceği anlamına gelir.

-Güneş'in yanında Tılsımların 5'lisi, hiç bir şeyi hafife almamanız konusunda bir uyarıdır. Hayat hızlı ve kolay geçtiği gibi, başarılarınızda geçici olabilir. Yarının ne getireceğini şimdiden asla bilemezsiniz. Bu yüzden şu anda sahip olduklarınıza teşekkür edin ve onlara sevginizi gösterin.

-Bir tarot açılımında Tılsım 5'lisinin yanında Kılıç Ası ortaya çıktığında, danışan kişi fakir olması gerektiğini düşünür.
-Tılsım 5'lisinin yanında Asa 3'lü, yurt dışına para göndermek anlamına gelir.
-Tılsım 5'li yanında Asa 10, danışan kişinin çok çalıştığını, ancak az kazandığını gösterir.
-Tılsım 5'lisinin yanında Kılıç 10, finansal olarak dibe vurmak,
-Tılsım 5'linin yanında Kupa 8, rahatsız edici bir gerçekle yüzleşmek,
-Tılsım 5 ve Kupa Kralı, bir doktoru
-Tılsım 5 ve Tılsım Şövalye bir sağlık uzmanı
-Tılsım 5 ve Kupa Ası, bir hayır kurumuna güvenmek,
-Tılsım 5 ve Tılsım 6, kar amacı gütmeyen kuruluş,
-Tılsım 5 ve Kılıç 6, yetersiz eğitim anlamına gelir.

Tılsım 5 + Asa Ası: Pahalı bir proje. Aşırı yatırım.

Tılsım 5 + Asa 3: Yurt dışına para göndermek.

Tılsım 5 + Asa 5: Geçinmek için mücadele.

Tılsım 5 + Asa 9: Kötü sağlık.

Tılsım 5 + Asa 10: Daha fazla iş, daha az para.

Tılsım 5 + Asa şövalyesi: İşleri küçültme.

Tılsım 5 + Asa kraliçesi: Test edilmiş inanç.


Tılsım 5 + Kupa ası: Hayır kurumuna güvenmek.

Tılsım 5 + Kupa 3: Kötü şirket.

Tılsım 5 + Kupa 6: Mutsuz çocukluk.

Tılsım 5 + Kupa 8: Rahatsız edici gerçeklik.

Tılsım 5 + Kupa kralı: Bir doktor.


Tılsım 5 + Kılıç Ası: Yoksulluk. Fakir olman gerektiğini düşünmek.

Tılsım 5 + Kılıç 2: Zor zamanları atlatmak.

Tılsım 5 + Kılıç 3: Mutsuz ilişkiler.

Tılsım 5 + Kılıç 6: Yetersiz eğitim.

Tılsım 5 + Kılıç 9: Para konusunda endişelenmek.

Tılsım 5 + kılıç 10: Finansal olarak dibe vurmak. İflas.

Tılsım 5 + Kılıç Şövalyesi: Yardım görevlisi.


Tılsım 5 + Tılsım Ası: Yeni bir fırsat zorlayıcıdır. Mali gelişme, bir kredi.

Tılsım 5 + Tılsım 2: Çok fazla para harcamak.

Tılsım 5 + Tılsım 3: Ekip çalışması eksikliği. Gelir eksikliği.

Tılsım 5 + Tılsım 4: Mülkiyet eksikliği. fakir hissetmek

Tılsım 5: Para sorunu. Borçlar.

Tılsım 5 + Tılsım 6: Hayır kurumuna bağlı olmak. Kar amacı gütmeyen bir kuruluş.

Tılsım 5 + Tılsım 7: Eşyalarını kaybetmek. Küçük iş tatmini. Pahalı çalışma

Tılsım 5 + Tılsım 8: Beceri eksikliği.

Tılsım 5 + Tılsım 9: Lüks eksikliği. Para sorunu yaratan lüks. İzolasyon.

Tılsım 5 + Tılsım 10: Güvenlik eksikliği.

Tılsım 5 + Tılsım Prens: Yeni zorluk. Güvensiz yeni başlangıçlar.

Tılsım 5 + Tılsım Şövalye: İş eksikliği. Sağlık uzmanı.

Tılsım 5 + Tılsım Kraliçe: Evde kriz.

Tılsım 5 + Tılsım Kral: Başarı eksikliği.

Yorumlar

Maisy dedi ki…
Öncelikle merhabalar donanımlı blogunuz icin cok minettarım🙏🏻🙏🏻 birinin bana hissini sordum kupa ikilisi tılsım beşlisi kupa şövalyesi ve değnek 8lisi geldi tılsım beşlisinin kupa ikilisiyle ve kupa şövalyesiyle kombinasyonları yazmıyor yardımcı olur musunuz çok teşekkürler 🫶🫶