IMPARATOR, KUPA 8 ve KUPA ASI

 


-Kupa 8'lisi terk etmeyi, bırakıp gitmeyi, uzaklaşmayı ve muhtemelen bir ilişkiyi veya bağlantıyı kesmeyi temsil eder. Kupa 8 aynı zamanda bir zaman kaybını, maddi ve manevi kayıpları işaret eder ve genellikle bu sıkıntılarla ilgili yaşanan yoğun duyguları olan kişilerin tarot açılımlarında görülür. İşinize bağlılığınıza, babalığınıza ve çevrede ki otoritenize zarar veren, ayrıca kendinize güvensizliğinizi arttıran ve gerçek kimliğinizle ilgili sizi şüpheye düşüren bir ilişkiden uzaklaşmanızı tavsiye ediyor kartlar.

-Kupa 8 küçük arkana kartlarından olduğu için, gün içinde hissettiğiniz bu sıkıntıların gelecek yaşamınızı da etkileyeceğini düşünmemelisiniz. Yolunuzu değiştirmekle karşı karşıya kaldınız, yüreğinizin sesini dinlemeli ve ona sıkıca sarılmalısınız. Bu kart, değiştiremiyeceğiniz şeylerin üstüne daha fazla gitmemenin, olanı kabul ederek kendinize farklı bir yol çizerek ilerlemenin daha sağlıklı bir alternatif olduğunu hatırlatıyor. 

-İmparator Kartı ile birlikte Kupa 8, serbest meslekte tatmin bulacağınızı söylüyor. Kendi işinize zaman ayırmanın, ilerlemenin ve işinizde ki hedeflere odaklanmanın tam zamanı. Denize dalar gibi işlerinize dalın ve işlerinizde ki fırsatları yakalayın. Duygusal bir insan olabilirsiniz, duygusal düşünebilirsiniz, ancak duygusal davranmamalısınız, siz bunu başarabilirsiniz.

-Çünkü, İmparator kontrolle ilgilidir ve siz zaten hem kendinizi hemde çevrenizdekileri kontrol altında tutabilen, disiplinli, baba bir adamsınız. Kendi çizginizi zorlar başkalarının koyduğu çizgiye uyarsanız, onların otoritesini  kabul etmiş olursunuz. Hem özgürlüğünüzden olacaksınız hemde kendiniz gibi değil olmanızı istedikleri kişi olarak davranmak zorunda kalacağınız için başka birine dönüşür ve mutsuz olursunuz.

-Kupaların Ası, muhtemelen size yoğun duyguları olan birisi olduğunu düşündürüyor bana. Ancak, bu kişiyle birliktelik olabilirmiyım diye soruyorsanız. Ben size örnek vererek durumu anlatayım, kararı siz verirsiniz.

1-Kupa 8= Aşka katılmak istemeyen ve duvar ören kişi.

2-Kupa Ası= 1 numaralı kişi ne 2 numaralı kişinin ne olursa olsun, her durumda sevecen bir kişi olacağını düşünüyor.

Bu 1 ve 2 arasında bir ilişki sürdürülebilir mi?

-Evet, sürdürebilir.

Ancak;

Kupa 8+Kupa 1(Kupa Ası)=Kupa 9

Yani, bu kişiler bir araya geldiğinde Kupa 9 olacaklar. Başka birşeye dönüşecekler ve orada da aşk yok. Orada dünya yansa umurunda olmayan, bu dünyada keyif, zevkler, gösteriş ve konfor için yaşayanlar vardır.



Yorumlar