TAROT ARKANA MAJOR KARTLARI "YIKILAN KULE"













-Yıkılan Kule Kartında ki Kule, çürük ve sahte temeller üzerine inşa edilmiştir. Kartın üstündeki figürde açığa çıkan bir enerji ani bir kırılma yaşanmasına sebep olmuş. Bir yıldırım çarpması veya bir iç görü dalgalanması kulenin yıkılmasına sebep olmuş. Kulenin etrafında bir tarafta 12 burcu temsil eden ve diğer tarafta hayat ağacının 10 noktasını temsil eden 22 alev var. Bu felaket zamanlarında bile ilahi bir mücadele olduğu anlamına gelir.

-Yıkılan Kule, yaşamınızda büyük bir değişime sebep olan kargaşa, kaos ve yıkımı ifade ediyor. Bu değişim, yaşamınızda sevdiğiniz birinin kaybı, finansal başarısızlık, başedemediğiniz sağlık sorunları, doğal afet, iş kaybı veya sizi derinden sarsan ruhsal, zihinsel veya fiziksel bir değişim olabilir. Belki çok sıkıntılar yaşayacaksınız, ancak inanın bu sizin hayrınıza olacaktır. 

-Kendinizi tam güvende hissettiğiniz anda bir yıldırım çarpması sizi başka bir döngünün rotasına sokacaktır. Bundan böyle kendinizi aldatamayacaksınız, çünkü gerçekler aydınlığa çıkıyor ve siz yaşamanızı ne kadar dengesiz temeller üzerinde inşa ettiğinizin farkına varıyorsunuz. Zamanla, inanç sisteminizin yanlış bir anlayış üzerinde kurulmuş olduğunu ve yeni inanç siteminizi gerçeği daha fazla temsil ettiğini gözlemleyeceksiniz.

-Tabii ki bu yıkımın getirdiği değişim sizi çok zorlayacak, ancak büyüyüp, gelişebilmeniz ve ilerleyebilmenize hizmet edecek. Yaşamınızda ki şeylerin yıkımından ve parçalanmasından korkmamalısınız, çünkü bu sizi çok daha iyi şeylere dönüştürmek içindir. Bu biraz dramatik, ancak kesinlikle kötü bir şey değil.



Yorumlar