NUMEROLOJİDE 4 RAKAMI




Doğum tarihinize göre kaderinizi belirleyen numeroloji tekniği

9/Ocak/2021

9+0+1+2+0+2+1=15=1+5=6

-Tam İsmize göre kaderinizi belirleyen numeroloji tekniği.

MERAL + CILINGIR

4+5+9+1+3=22

3+9+3+9+5+7+9+9=54

22+54=76=7+6=13=1+3=4

Rakamları toplayıp tek sayıya indirgiyorsunuz.

"4 Rakamı doğru ve Yanlış hakkında Güçlü fikirlere sahiptir."

4 çalışkan, itatkar, güvenilir, inşa eden ve güçlü bir imkan sağlayıcıdır. Küçük sorular sorar ve işleri halletmek için çok uzun saatler boyu çalışmaya isteklidir. 4 mütevazidir ancak etki alanını kontrol altında tutmak ister. 4 inanç ve biçimlerde inatçı ve sabit fikirlidir. Fikirlerini ve kararlarını değiştirmek zordur. 4 rakamı gelenekseldir, alışkın olduğu şeyden farklı bir şeye, yeni deneyimlere çok açık bir kişilik değildir. 

4 Rakamının şekline baktığınızda düz kenarlı sert açıları bir iş koliğin sembolik olarak temsil edildiğini görürsünüz. Daha az yaratıcı ve daha az sanatsal, ancak elleriyle çalışma konusunda mükemmel.

 

4 detaylara dikkat eden, organize yeteneği yüksek bir iş kolik ve işinde ustadır. Çünkü, işlerle başa çıkmakta zorlanmamak istemediği için, bütün her şeyi tamamen kontrol altına alır. Etrafındakilerden sadakat, saygı ve disiplin bekler. Yüksek idealleri vardır, sevdikleri için ne yapılması gerekiyorsa yapacak ve inşa edecektir..

4 Rakamı etkisindeki kişiler, alçak gönüllüdürler, genellikle muhafazakar giyinirler ve çevreleriyle çatışmazlar. Çalışmalarının karşılığında finansal ödül ve kamuoyu takdirini kazanmayı tercih ederler.

4 Rakamı bir ekip içinde çalışırken görevinin iyi tanımlanmış olmasını ister. İyi performans göstermeleri için sorumluluklarının diğerleriyle çatışmamalıdır.

4 ile ilgili tanımlamalar, şaşırtıcı olmayacak şekilde 3 Rakamının neredeyse tam tersidir. Çünkü her sayı kendisinden sonra gelen sayının tam karşıt noktasındadır. 2, 1in zıt kutbudur. 3, doğrudan 2'ninkilere zıt olan özellikler gösterir ve bu böyle devam eder. Unutmayınız ki çekirdek sayılarınızda 4 varsa, diğer ürettiğiniz çekirdek sayılarınız 4'ün etkisini arttıracaktır.

4 BİR KADER SAYISI OLARAK, düzen, organizasyon ve zanaatkar becerileri gösterir. 4 size güçlü bir çalışma etiği kendiniz ve çevrenizdekiler için yüksek beklentiler sağlar. 4 ün negatif özelliklerinin hayatınızı etkilememesine dikkat etmelisiniz. Çok fazla otoriter olmamaya veya başkalarına karşı saldırgan olmamaya çabalayın. Baş edebileceğinizden daha fazla yükümlülük almayın

İÇ GÜDÜ NUMARANIZ 4 İSE, amacınız finansal olarak ve mesleğinizde başarılı olmaktır.

İÇSEL DÜŞLER NUMARANIZ 4 İSE, kendinizi güvenilir ve bir araya getiren olarak tanıtmak istersiniz. Organize ve öngörülebilir bir yaşam tarzı hayal edersiniz.


NUMEROLOJİDE 11-22-33

Yorumlar