KILIC 9, ASA PRENSI, ASILMIS ADAM, KUPA KRALICE, KUPA 10, IMPARATORICE, KILIC SOVALYE, KUPA 8, KUPA 4 ve ASALARIN ASI


-Soru:Yakın gelecek için 10 kart açılımı yaptım.Kartlar sırasıyla
-Kılıç dokuzlusu
-Asa Prensi
-Asılmış adam
-Kupa Kraliçesi
-Kupa Onlusu
-İmparatoriçe
-Kılıç Şovalyesi
-Kupa Sekizlisi
-Kupa Dörtlüsü
-Değnek Ası çıktı.

-Kılıçların Dokuzlusu sizi geceleri uykusuz bırakan endişe ve korku duygularıyla ilgilidir. Bu kart kendinden şüphe duyma ve olumsuzluklar altında ezilme duygularını temsil eder. İlk olarak seçtiğiniz bu kart sizi korkularınızla yüzleşmeye ve mücadele etmeye çağırıyor. Zorlukların üstesinden gelebilmek için, yardım ve destek almanız gerektiğini ifade ediyor.

-Asaların Prensi yeni bir yaşamın heyecanını, coşku enerjisini ve maceraya olan susuzluğu temsil eder. Bu kart bir yolculuğun veya bir projenin başlangıcı ile ilgilidir. Asaların Prensi'nin yaratıcı ve hırslı enerjisi sizi güven ve kararlılıkla tutkularınızın peşinden gitmeye teşvik ediyor.

-Birlikte ortaya çıkan Kılıç 9 ve Asa prensi, kaygı ve heyecan karışımı çelişkili duygular içinde olduğunuzu ifade ediyor. Yeni başlangıçlar, yeni bir yaşamın heyecanı veya kariyerle ilgili ilişkilerde risk alma korkusunu temsil ediyor. Bu kartların birlikteliği yeni bir yaşamda ilerleme ihtiyacıyla birlikte, aynı zamanda engeller karşısındaki belirsizlikleri yönetmek zorunda olmanın stresini gösteriyor.

-Engellerle yüzleşmekten korkmayın. Yardım ve destek almaktan çekinmeyin. Doğru hareketin ne olduğunun farkına vardığınızda mevcut durumu dengelenecek ve belirsizlik ortadan kalkacaktır. Böylece tutkularınızın peşinde ilerlemeniz mümkün olacaktır

-Tarot açılımlarında karşınıza çıkan kılıçlar takımından bir kart iletişimde açıklığın ve kararlarda net olmanın önemine işaret eder. Adım atmadan önce siz karşı tarafa açık ve net olduğunuz gibi karşı tarafında iletişimde açık ve kararlarında net olduğundan emin olun. Sonra, zaten ilerleme hızlı olacaktır. Ayrıca, başarmak için dayanınıklılık göstermek gerektiğini de unutmayın!

-Asa Prensi, merakı ve yeni bir başlangıcın heyecanını temsil ederken, Asılmış Adam'ın enerjisi işlerin planlandığı gibi ilerlemeyebileceğini ifade ediyor

-Asılmış Adam, mevcut durumda kontrolü bırakmanız ve yeni bir bakış açısı kazanmanız gerektiğini temsil ediyor. İlerlemeyi duraklatma ve işleri askıya almanın yanı sıra fedakarlık yapan taraf olmanızın kişisel gelişiminize katkıları olacağını ifade ediyor.

-Kupa Kraliçesi, sezgiyi, şefkati ve duygusal derinliğin sembolüdür. Bu kart besleyici, empatik ve içsel duygularına bağlı hareket eden bir kadını temsil eder.

-Birlikte ortaya çıkan Asa Prensi ve Kupa Kraliçe sevgi dolu ve şefkatli tutumunuzla duygularınızı zerafet ve hassasiyetle ve yönlendirme yeteneğine sahip olduğunuzu söylüyor. Kariyer, iş veya aşk hayatında mevcut duruma teslim olmanızı ve yeni iç görüler kazandıktan sonra ilerlemeye devam etmenizi öneriyor. Bir karar vermeden önce ayrıntıları derinliğine düşünmek için zaman ayırın.

-Acele etmeyin! Sonradan, en doğrusu buydu diyebilmek için, önce geri çekilin ve karar vermeden önce tüm ayrıntıları derinlemesine değerlendirmek için zaman ayırın. Bu süreçte kararınızda bir netlik oluşacaktır.Vakit kaybetmeden bu değişikliği yapmaya yönelik adımlar atın. Böyle davranmak hedeflerinize ilerlediğiniz yolda olumlu sonuçlara yol açacak ve ilerlemenizi hızlandıracaktır.

-Sonuçta, hem aşk ve ilişkilerde hem aile ilişkilerinde hem de iş ve kariyer hayatında duygusal güvenlik ve doyum kaçınılmaz olacaktır.

-Kupa Kraliçesişefkatten gelen sezgiselliği ve duygusal istikrarı temsil eder. Kupaların Kraliçesi kendisinin olduğu kadar başkalarının da duygularına bağlı, besleyici, empatik ve sevgi dolu bir tarot figürüdür. Asılmış Adam'dan sonra ortaya çıkan bu kart size sezgilerinize güvenmenizi ve kalbinizin sesini dinlemenizi öneriyor.

-Kupa Onlusuhem genel anlamda ilişkilerde hem de aile içinde, duygusal doyumu, mutluluğu ve memnuniyeti temsil eden bir tarot kartıdır. Bu kart sevdiklerinizle ilişkilerinizde derin bir bağlantı ve uyum duygusu içinde olmanın duygusal tatmini getireceğini işaret ediyor. Bu da hayatınıza duygusal güvenlik, neşe ve mutluluk getirecektir.

-Kupa Kaliçesi'nin yanında Kupa 10'lusuaşk hayatında partnerinizle derin bir bağ ve anlayışın getirdiği duygusal güvenliği, aile hayatında mutluluğu, kariyer ve iş hayatında tamini bulduğunuzu işaret ediyor. Ayrıca, meslektaşlarınızla ilişkilerinizin uyumlu ve olumlu olan destekleyici bu çalışma ortamınız, hedeflerinize konsantre bir şekilde odaklanmanızı kolaylaştıracaktır.

Kupa Onlunun yanında İmparatoriçe bolluğun, mutluluğun ve duygusal doyumun bir işaretidir. Hayatınızdaki nimetlere şükretme ve büyüme ve genişleme dönemine girdiğinizi gösteriyor. Ayrıca, bu bereketli bolluk sayesinde çevrenizde besleyiciliğiniz de günden güne genişliyor.

-İmparatoriçe, bolluğun ve beslenmenin sembolüdür. Doğaya derinden bağlı güçlü, besleyici ve şefkatli bir kadını sembolize eder. Bu kart hayatınızda yaratıcılığın ve besleyiciliğin bol olduğu bir dönemde bulunduğunuzu işaret ediyor.

-Kılıç Şövalyesi ise yeni birşey başarma hırsıyla eyleme geçme zamanının geldiğini gösteriyor. Bu kart donanımlı, iddialı ve odaklı bir şekilde hazırlanın, kararlı ve hızlı bir şekilde harekete geçin demektir.

-İmparatoriçe'yi takip eden Kılıç Şövalyesi, aşk hayatında tutkulu bir birlikteliğe, kariyer ve iş hayatında ise besleyici ve iddialı olma enerjilerinin dengesinden gelen başarıya işaret eder. Bu esnada besleyici ve şefkatli tarafınızdan yararlanırken, aynı zamanda hedeflerinize ulaşma konusunda kararlı olmalısınız.

-Büyük azim, çaba ve fedakarlıkların ardından İmparatoriçe ve Kılıç Şövalye hedefinize varacağınızı garanti etsede, yeni bir yolda ilerlemek zorunda olmak, geçmişte emek verdiğiniz bazı ilişkileri geride bırakmak zorunda kalcaksınız anlamına da geliyor. Bu hassas bir ayrılış olacak, ancak ilerlemeniz herkesin hayrına olacağı içinyeni bir başlangıç için o ilk adımı atmak zorundasınız.

-Sonra, küçük sırlı tarot kartı Kupa 8'linin ardından seçtiğiniz, küçük sırlı tarot kartı Kupa 4 var. 8+4=12 rakamı, baştan üçüncü seçtiğiniz büyük sırlı Asılmış Adam tarot kartını işaret ediyor.

-Bu da ilerlemeden önce bir adım geride durup, size uzatılan eli görmezden gelmemeniz konusunda sizi uyarıyor. Ayrıca, gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu ve hangi yolda ilerlediğinizde gerçekten ruhsal doyuma ulaşacağınızı derinlemesine analiz etmenin önemine işaret ediyor.

-ilk kartınızdan buraya kadar olan tarot yolculuğunda yapmanız gereken fedakarlık duygusal anlamda sizi çok etkileyecek ve zorlayacak, ancak aynı zamanda mevcut duruma hoşçakal deyip yolunuza devam etmek zorundasınız anlamına. Genel manada bu tarot açılımı, hem genel yaşamınızda hem de rutinlerinizde köklü değişimlere ve yeni bir başlangıcı işaret ediyor.

-Son seçtiğiniz kart Asaların Ası ise yeni bir yolda ilerlemenin avantajını kullanmanın sizi gerçekten varmak istediğiniz hedefe götüreceğini işaret ediyor.

-Asaların Ası yaratıcı enerjinin ilk patlamasıdır. İş ve kariyer hayatında olsun aşk ve ilişkilerde olsun henüz tezahür etmemiş potansiyellerle dolu yeni başlangıçları temsil eder. Bu kart, yeni bir projeye başlamak için fikrin ilk kıvılcımı temsil ediyor ve ihtiyacınız olan ham enerjiye sahip olduğunuzu gösteriyor

-Yeni, farklı ve heyecan verici bir şeyin peşinden gitme cesaretine sahipsiniz. Şimdi, yeni bir projeye başlama ve sizi gerçek hedefinize götürecek yolda başarıyla ilerlemenin tam zamanıdır.

-Unutmayın! Siz kararsız kalır ve mevcut durumda ki gerekli değişikliği kendi kontrolünüzde yapmazsanız, bu değişim dış koşullar tarafından kontrolünüz dışında gerçekleşecektir.

Yorumlar