ASALARIN KRALI ve KILICLARIN UCLUSU


-Asa Kralı cesur, kendine güvenen, karizmatik ve etkili bir kişiyi temsil eder. Asa Kralı doğuştan lider bir vizyonerdir. Bu kart genellikle güçlü bir amaç için sorumluluk almak ve hırslarının peşinden kararlılıkla gitmekle ilişkilendirilir.

-Kılıçların Üçlüsü ise gönül yarasını ve duygusal kargaşayı temsil eder. Bu kart ihanet, Üzüntü veya iç çatışmalardan kaynaklanan kayıp duygularını temsil eder.

-Asa Kral ve Kılıç Üçlüsü birlikteliğiyaşam yolculuğunuzda karşılaşabileceği zorluklar olabileceğini size hatırlatır. Hem aşk hemde kariyer hayatında ki bir kriz veya çatışmalardan bahseder. Zorluklar karşısında cesaretli olmanız ve soğukkanlılığınızı korumanız gereken bir durumla karşı karşıya kalabileceğinizi işaret eder.

-Bu 2 kart karşınıza çıktığında, engellerin üstesinden gelebilmek için hedefinize odaklı, cesur, dayanıklı ve kararlı olun. Güvenilir müttefiklerden veya bilge kişilerden destek Alın. Açık iletişime önem verin.

-Asaların Kralı dayanıklılığı, liderliği ve güveni, Kılıçların Üçlüsü ise acı veren bir kaybı veya ihaneti temsil eder. Birlikte ortaya çıkan bu iki kart, duygusal kargaşaya ve strese sebep olan bir hayal kırıklığı veya bir kayıpla karşı karşıya olduğunuzu gösterir.

-Kılıç Üçlüsü acı bir kayıp veya bir hayal kırıklığı yaşadığınızı göstersede, Asaların Kralı bu zorlukların üstesinden gelebilme gücüne ve motivasyonuna sahip oldğunuzu ifade ediyor.

-Asaların Kralı ve Kılıçların Üçlüsü önemli bir mücadelenin ve kaybın göstergesi olabilir. Burada Asa Kralı tarafından temsil edilen kişinin, kendine olan güveni, coşkusu ve liderlik yeteneklerinin ciddi bir darbeye maruz kaldığı önemli bir aksilikle karşı karşıya kaldığı düşünülmelidir.

-Bu tarot kombinasyonu kendine güvenen, iddialı ve ileriyi gören birisinin aniden bir duygusal çalkantı, kayıp veya ihanetle karşı karşıya kaldığı bir duruma işaret edebilir. Bu kayıp bir arkadaş, ortak veya bir aile üyesi olabilir.

-Asa Kralı ve Kılıç Üçlüsü birlikte ortaya çıktığında bunun bir felaket olduğunu olduğunu değil gerçeklerle yüzleşmek olduğunu düşünerek kasvetli duygular içinde kaybolmamak önemlidir.

-Asaların Kralı bilgeliğe, liderlik becerilerine ve zorlukların üstesinden gelme yeteneğine sahip bir tarot figürüdür. Bu kişi sizi temsil etmiyorsa zor zamanlarda size ilham ve rahatlık veren bir güç kaynağını sembolize ediyor olabilir.

-Asa Kralı vizyonu olan bir kişiyi, Kılıç Üç kalp kırıklığını temsil eder. Bu kralın bir planı var ve ne yapacağını biliyor. Sadece aklına gelmeyen durumlarla karşılaşabilir. Ancak, buna rağmen kontrolü bırakmazsa isteklerini gerçekleştirebilme potansiyeline sahiptir.

-Kılıç Üçlüsü ilerlemeden önce ilişkide eksik veya bozuk, düzeltilmesi gereken bazı şeyler olduğunu işaret ediyor. Yakınlarınızdan birisi sizi incitmiş olabilir. Bu nedenle ilerlemeden önce neyin onarılması gerektiğini değerlendirin.

-Asaların Kralı tamamen bir plan yapmak ve bir şeyleri gerçekleştirmekle ilgilidir. Bu kral hedeflerine yönelik tutku ve arzuyla hareket eder. Kılıç Üç ise kaybı ve ihaneti temsil eder.

-Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda partneriniz hedef olarak size odaklandığı sürece bu kartın olumlu etkisi orataya çıkar. Ancak eğer öyle değilse, sizi görmezden geldiğini veya başka bir şeyin peşindeyken sizi ikinci plana atıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

-Kılıç Üçlüsü ise konu ilişkiler olduğunda iyiye işaret değildir. Bu kart genellikle kalp kırıklığı ve ihanetle ilişkilendirilir. Kendiniz şüpheleniyorsanız veya partnerinizin ilişkiye tam anlamıyla bağlı olmadığını düşünüyorsanız, bu kart kesinlikle bu korkularınızın doğru olduğunu ifade eder.

-Asalar Kralı kendi hedeflerine o kadar odaklanmış olabilir ki partnerinin ihtiyaçlarını ihmal etmiş olabilir. Kılıç Üçlüsü, zaten ilişkilerde ilerlemeden önce çözülmesi gereken bazı incinmiş duyguların veya sorunların olabileceğini temsil eden bir tarot kartıdır.

-Sonuç olarak, İleriye yönelik büyük hamleler yapmaya çalışmadan önce ilişkinizde neyin düzeltilmesi gerektiğini değerlendirin, hiçbir tehlike işaretini göz ardı etmeyin ve onlarla doğrudan yüzleşin. Böylece ya sorunların üstesinden gelebilirsiniz, ya da acıtsa bile onurlu bir şekilde oradan uzaklaşırsınız.

Yorumlar