KUPA 2 ve KUPA 10, KUPA 4 ve KUPA PRENSI

-Kupa İkilisi sevgiyi ve ortaklığı temsil eder. Bazen, yeni bir ilişkinin başlangıcını veya mevcut bir ilişkinin güçlenmesini sembolize edebilir. Bazen de, bir ilişkiyi sürdürmek için bağışlama ve uzlaşma ihtiyacını da gösterebilir.

-Kupa İkilisi aynı zamanda denge ve uyum mesajı da verir. Bir ilişkide her iki tarafın da eşit olduğunu ve birbirlerinin ihtiyaç ve arzularına saygı göstermesi gerektiğini öne sürer.

-Kupa 2'lisi size yakın kişilerin iyi davrandıklarını gösterse bile, çevresindeki kartlara bağlı olarak buradaki bağlılığın gerçek bir duygu değil, iyi davranarak sizi kontrol etme çabası olabileceğinden bahseder. Bu da bir çeşit manipülasyondur.

-Kupa Onlusu duygusal doyum ve mutluluk kartıdır. Genellikle aile, topluluk ve sevgi dolu ilişkileri sembolize eder. Bu kart, gerçek mutluluğun sevdiklerinizle birlikte bulunabileceğini öne sürer.

-Kupa Onlusu aynı zamanda tamamlanma ve başarı duygusunu da temsil eder. İhtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuz, bolluk ve pozitiflikle kuşatıldığımız bir noktaya ulaştığınızı gösterir.

-Bu kart aynı zamanda başarılarımızı takdir edebileceğiniz ve emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarabileceğiniz bir kutlama zamanını da gösterebilir.

-Tüm kartların kendi içinde iyi ve kötü yönleri vardır. Eğer, Kupaların 2'lisi ve 10'lusu olumsuz bir konumdaysa, ilişkide bağımlılık oluşması açısından çok fazla iyi şeyler var demektir. Örneğin, başka hiçbir şeye odaklanamayacağınız kadar inanılmaz derecede harika hissettiren bir ilişkiniz olduğu zaman böyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

-Kupaların 2'lisi ve 10'lusu olumsuz konumda ortaya çıktıysa, bu bağımlı hissettiğiniz bir ilişkide kendi ihtiyaçlarınızı ihmal etmek veya hayallerinizden vazgeçmek anlamına gelebilir. Böyle bir durumda ilişkiyi (Kupa 2) ve aileyi (Kupa 10) kendinizin üstüne koyma riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

-Bu, size şu anda iyi ve doğru gelebilir ama uzun vadede kötü sonuçlar doğurabilir. Kupa 2'lisinin olumsuz tarafı takıntılı ve kıskanç birisini temsil edebilir. Aşırı takıntı kişiyi zamanla gerçek benliğinden uzaklaşmasına sebep olabilir ve sapkın hale getirebilir.

-Olumsuz anlamda Kupa 10'lusu ise, çocuklarını boğan, onların büyümelerine ve bağımsız olmalarına izin vermeyen bir ebeveyni işaret edebilir.

-Kupaların 2'lisi, bazen de narsisizm veya karşılıklı bağımlılık anlamına gelebilir. Çünkü, Kupa 2'lisi yalnızca kendi istediğini yansıttığı için diğerine aşık olan birisini ya da bir çiftin diğeri olmadan hiçbir şey yapamayacağı bir bağlantıyı temsil eder.

-Kupa 10 ise tapınma benzeri bir durumu temsil eder. Kartın üstünde kişileri birbirine bağlayan tek gerçeğin duygusal uyum içinde olduğu bir yer anlatılıyor. Ancak, bu görünüşte böyledir. Kupaların 10'lusu bir geçiş kartıdır, tamamlanmayı ve memnuniyeti temsil eder. Gökkuşağının ardında dileklerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği çevresindeki diğer kartlara bağlıdır.

-Kupa Onlusu Balık Burcundaki Mars'tır. Bu kart doygunluk anlamına gelir ve kişi zevk arayışı ile taçlandırılmıştır. İstediği herşeyi elde ettikten sonra kişi gerçekte onu istemediğinin farkına varacaktır.

-Kupaların 10'lusunda çoğu zaman, bir ilişkide romantikleştirme eğiliminde olan kişi, gerçeklerle yüzleşmek yerine sonsuza dek mutlu bir rüyada kaybolur. Bu kart, özellikle de Kupa 7'lisi gibi bir kartla birlikte ortaya çıkarsa anlamı biraz ilk randevudan sonra alyans hayal etmeye benzer.

-Kupa 2 birlikten doğan kuvveti ve Kupa 10 mutlu ilişkileri temsil eder. Bir ilişkiniz yoksa, bu kartların kombinasyonu yakında romantik bir arkadaş bulacağınızın mesajını veriyor olabilir. Endişelenmeyin birlikte harika maceralar yaşayacaksınız.

-Kupa 2 denge kartıdır.Kartın üstündeki çiftin bardakaları eşit miktarda dolu olmazsa denge bozulacaktır. Boşalan bardağa dolu bardaktan biraz dökmek durumu dengeye getirecektir.

-Kupa 2'linin yanında Kupa 10 temeli sağlam inşa edilmiş bir birliktelikteliği gösterir. fFrtınalara dayabileceksiniz ve eviniz yıkılmayacak anlamına gelir.

-Kupa 2 ve Kupaların 10'lusu size kalplerinizi açık tutmanız gerektiğini, çünkü sihirli bir şeyin önümüze çıktığını söylüyor. İster ruh eşinize rastlamış olun, ister mevcut ilişkinizi yeni boyuta taşıyın, anı yaşarken aynı zamanda büyük resimden şartların değişebileceği ihtimalini düşünerek gelecekte de dengeyi korumaya odaklanın!

-Kupa 10 sonsuza kadar sürecek gerçek bir mutluluğu temsil eder. Kupaların 4'lüsü ise, ilgisizlikten bahseder. Hayatınızda kendinizi gerçekten tatmin olmuş hissetmenizi engelleyen yönler var ve siz herşeyi nasıl daha iyi bir hale getireceğinizi bilemiyor olabilirsiniz.

-Bu birlikteliğin devam etmesi için karşınıza çıkan fırsatları elinizin tersiyle geri çevirmelisiniz. Ancak, önce gerçekten ne istediğinize karar vermelisiniz. Sizi mutlu eden şeyin ne olduğunu belirlemeniz gereken bir noktada bulunuyorsunuz.

-Kupa 2 ve Kupa 10 tarot kartlarının ardından ortaya çıkan Kupaların 4'lüsü, ilişkisinde her istediğini elde eden kişinin veya kişilerin bu mutluluk sonsuza kadar sürse bile hayatta gerçekten istedikleri şeyin bu olmadığının farkına vardıkları anlamına gelebilir. Bunu görmezden gelmek ise ilişkide partnerlerin olumsuz taraflarının ortaya çıkmasına sebep olabilir.

-Kupaların 4'lüsü kendinizi durgun hissettiğinizi ve hayattan memnun olmadığınızı gösteriyor. Sahip olduğunuz şeyleri takdir etmek yerine, sahip olmadıklarınıza çok fazla odaklanıyor olabilirsiniz. Ayrıca, duygusal olarak kendinizi kapalı ve olmak istediğiniz yerden kopuk hissediyor olabilirsiniz, bu da mevcut durumda size sunulanları görmenizi engelliyor olabilir.

-Kupa Prensi, yeni başlangıçları, yaratıcılığın ve sezginin ortaya çıkışını temsil eder. Bu kart, duygusal duyarlılık ve yaratıcılık dönemine girdiğinizi gösteriyor. Duygularınız ve sezgilerinizle daha uyumlu hissedeceksiniz anlamına geliyor. Ayrıca, yaratıcı fikirlerle yeni çabalar keşfedebilirsiniz. Bubun için sezgilerinizin rehberliğine güvenmenin ve iç sesinizi dinleyin.

-Sonuç olarak, Kupa 4'lünün ardından seçtiğiniz Kupaların Prensi size bir adım geriye giderek duygularınız ve sezgileriniz üzerinde düşünmenizi öneriyor. Mevcut korkunuzdan çıkmak için yeni şeyler denemeli ve yeni fikirler keşfetmelisiniz.

-Kupa Dörtlüsü mevcut durumunuza farklı bir perspektiften bakmanız gerektiğini ifade ederken, Kupa Prensi sezgilerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak aradığınız cevabı bulabileceğinizi işaret ediyor.

-Bu tarot açılımı sihirli bir birliktelikte doyuma ulaştığınızı ifade ediyor. Ancak, ilişkiyi bir üst seviyeye veya başka bir boyuta taşımanız gereken bir durumda bulunuyorsunuz. Bunun cevabı sizde ve bu cevap ehr manada yeni bir doğuşu işaret ediyor.

Yorumlar