HERMIT ve KILICLARIN DOKUZLUSU


-Hermit tarot kartı, yalnızlığı, iç gözlemi ve içsel bilgeliği temsil eder. Hermit, dış dünyaya ara verme ve cevapları kendi içinde bulma ihtiyacını ifade eder. Bu kart, kişinin cevapları bulmak için biraz ara vermesi ve kendi içine dönmesi gerektiğini gösterir. Hermit, aynı zamanda ruhsal gelişim, kişisel farkındalık ve aydınlanma ihtiyacını da temsil edebilir.

-Kılıçların Dokuzlusu ise, endişeyi, korkuyu ve umutsuzluğu ifade eden endişe verici bir karttır. Bu kart, iç kargaşayı ve zihinsel sıkıntıyı, kişinin derin düzeyde kaygı, kabus ve uykusuzluk yaşadığını gösterir. Kılıç Dokuzlusu aynı zamanda kişinin korkularıyla yüzleşme ve bunların üstesinden gelme ihtiyacını da temsil edebilir.

- Hermit, kendi üzerine düşünme ve izolasyon zamanını temsil ederken. Kılıç Dokuzlu korku ve umutsuzluğu temsil ediyor.

-Bu 2 kartın kombinasyonu, kişinin derin bir iç gözlem ve kaygı dönemi yaşadığını gösteriyor. Kişinin içsel korkularıyla yüzleşerek endişelerinin üstesinden gelebileceğini hatırlatıyor. Aynı zamanda ruhsal gelişim ve kişisel aydınlanmaya duyulan ihtiyacı da gösterebilir.

-Hermit, gerçek iç sesinizi duymanızı sağlayan bir kendini yansıtma enerjisine sahiptir. Bu nedenle, Hermit tek kişilik bir yolculuktur.

-Kılıçların Dokuzlusu, sizi endişenlendiren bir şey olduğunu ve aynı zamanda kendinizle savaştığınızı gösterir. Uyum sağlayamadığınızı ve yanıt bulmak için toplumdan çekilmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Yalnızlık arkadaşlığın önüne geçtiği için bu durum aşka veya ilişkilere elverişli değildir.

-Hermit ve Kılıç Dokuzlusu, olmak istediğiniz kişi ile toplumun sizden olmanızı beklediği kişi olmak arasında bir çatışma yaşadığınız anlamına gelir. Şu anda kendinizi değerlendirmek için içinize döndüğünüz ve endişeli hissettiğiniz bir aşamadan geçtiğinizi gösterir.

-Hermit, aşk ve ilişkilerde, kişi başkalarıyla bağlantı kurmaktan ziyade iç gözleme odaklandığı için olumsuzdur. Aşk, başka bir kişiye açılmayı gerektirir, bu da Hermit'in temsil ettiği şeye aykırıdır.

-Kılıç Dokuzlusu'nun aşk üzerinde nötr bir etkisi vardır. Endişelerimizin her zaman gerçek olmadığını, işlerin beklediğimizden farklı sonuçlanabileceğini hatırlatır. Bir ilişkiden ayrılmak göz korkutucu olsa da bazen değerlerimize daha iyi uyum sağlayan yeni biriyle tanışmak için bizi özgürleştirir.

-Hermit, uzun süreli tecritle ilişkilendirilir. Çünkü, kişi bulunduğu topluluğa uymadığını düşünür. Ancak, Kılıç Dokuz artık yalnız kalma zamanı değil, bir topluluğa girme zamanın geldiğini işaret ediyor olabilir.

Yorumlar