AY ve KOMBINASYONLARI

-18 numaralı arkana majör tarot kartında Ay, Ölüm kartında uzaktan görülen iki kulenin arasında yükseliyor. Ölüm kartında kuleler suyun öbür tarafında olduğu halde, Ay kartında aynı tarafta yer alıyor. Bu da, artık karşıya geçtiğimiz ve bilinmeyen bir bölgede bulunduğumuz anlamına geliyor.

-Kuleler pozitif ve negatif güçleri temsil eder. Onların benzerliği aynı zamanda iyiyle kötüyü birbirinden ayırma çabamıza da gönderme yapıyor olabilir.

-Ay, Güneş'in yeniden doğmasını beklerken dinlenme ve hazırlık zamanını temsil eder. İki kule beynimizin sol ve sağ yarımküresini, aynı zamanda pozitif ve negatif güçleri temsil eder. Kulelerin benzerliği iyi ve kötüyü birbirinden ayırma çabamıza da gönderme yapıyor olabilir.

-Ay'ın her sabah doğan Güneş tarafından yutulması, bize Ay ışığının Güneş'in bir yansıması olduğunu hatırlatır. Bu da, karanlıkta Ay ışığında bir yansımayı deneyimlediğimizi ve gerçekliğin erişilemez olduğu anlamına gelir. Ay'ın ışığı loştur ve etrafı net olarak görmek zordur. Ay'ın birçok evresi veya yüzü vardır. Bu nedenle Ay Tarot Kartının en basit anlamı fikir değişikliğidir.

-Su bilinç altımızı sembolize eder. Su, uykuda birleşen bilinçli zihni temsil eder ve kişinin kendi gerçek benliğiyle temasa geçmesi gerektiğini ifade eder.

-Ay kartının merkezinde, on altı ana ve on altı ikincil ışınla birlikte gerçek Ay'ın tasvir edilir. Ay'ın tüm yüzleri Yaşam Gücü'nü gösterir. Ay'dan yansıyan 16 küçük ışık bilinçaltını temsil eder. 16 büyük ışık tanrıyı temsil eder.

-Kartın üstündeki Ay'ın içinde kadın profili vardır ve bu, yanılsama ve aldatma ile ilişkilendirilir. Ay'ın ruhsal bilgeliği ve bilgiyi sembolize eden sakin yüzü, aşağıdaki huzursuzluğu yönlenmiştir.

-Yol, sezgisel ve mantıksal beynimiz arasındaki dengeyi sembolize eden kulelerin ortasından geçiyor. Ufka giden kıvrımlı ve dönemeçli yol, bilmediğiniz alanlarda iç sesinizin rehberliğinde hareket etmeniz gerektiğini size hatırlatıyor. 

-Sudan çıkmakta olan ve patikaya doğru sürünen yengeç, bilinçaltından gelen fiziksel bir tezahürdür. Bu, uzun ve belirsiz bir varış noktasına doğru yola çıkmak üzere olan biz insanları temsil ediyor. Yengeç, aynı zamanda bilinçsiz başarısızlık ve umutsuzluk korkularını da sembolize eder.

-Tarot açılımlarında ortaya çıkan Ay bir anlamda uyarı niteliğindedir. Siz denizden yükselen Yengeçsiniz. Eğer içgüdülerinize güvenir ve ileriye doğru ilerlerseniz, sizi bağlayan şeylerden kurtulacaksınız. Ama, önce durumun gerçekliğiyle yüzleşmeye istekli olmalısınız.

-Köpek ve kurt, evcilleştirilmiş ve vahşi doğamızı, zihnimizin kutupsallığını temsil eder. Köpek, insanın evcil ve uysal, Kurt ise, aksine vahşi ve evcilleştirilemeyen yaratılışını temsil eder. Yengeç, köpek ve kurt, hayvansal tarafımızı fark etmekle ilgilidir.

-Ay Tarot kartı sezgileri, duyguları ve bilinçaltını ifade eder. Sizi içgüdülerinize güvenmeye teşvik eden belirsizlik ve gizem dolu bir zamanı temsil eder. Bu kart, genellikle, ortaya çıkarılması gereken gizli gerçekler ve yanılsamalar ile ilgilidir.

-Bu kart sezgisel mesajlar taşır. Kaygılarınız ve korkularınızla doğrudan yüzleşmeniz gerektiğini ima eder. Sorunlarla uğraşmak yerine onlardan kaçınıyorsanız, şimdi içinizden gelen hisleri dinlemenin, yapıcı olmanın ve bunları kesin olarak çözmenin zamanı geldi.

"Hissettiğimle kendimi ararım" diyen Yengeç Burcu tarafından yönetilen Ay gezegeni, tüm kadınsı yönleri temsil eder ve 'Astroloji Haritasının Koruyucusu'dur.

-Yengeç Burcu tarafından yönetilen Balık burcuyla ilişkili olan Ay tarot kartı, gizli şeyleri, sezgiyi, endişeyi ve psişik yeteneği sembolize eder. Duygusal sorunlar, gelgitler ve gizli enerjilerle ilgilidir. Kişinin, etrafındakilere ve sahte arkadaşlara karşı tetikte kalması gerektiğini temsil eder.

-Balık burcunun yönetici gezegeni Neptün'dür. Astrolojide Balık burcu son burçtur. Hayatta en çok kaçınmak istediğimiz her şeyi burada buluruz ve tamamen kaçınabileceğimiz umuduyla onları bilinçaltımızın derinliklerine iteriz.

-Neptün gizem ve illüzyonların gezegenidir. Neptün'ün amacı İnsanlığın kaderini belirlemek ve bilinçli farkındalığı arttırmaktır. Bizi başkalarına karşı şefkatli olmaya ve kendimize ve başkalarına karşı nazik olmamızı engelleyen korkularımızla baş etmeye teşvik eder.

-Neptün yumuşak, hassas ve yaratıcı olan her şeyi sembolize eder. Olumlu tarafı son derece yaratıcı olmasıdır. Film, televizyon, moda ve tiyatro gibi sektörlerin tümü Neptün'ün etkisi altındadır. Eğer kötü açıya sahipse, dünyadan saklanmayı ve hayatın gerçeklerinden kaçmayı veya abartılı ve kafa karıştırıcı bir varoluş durumunu ifade eder. Aşırı duyarlılık ve paranoya Neptün'ün etkisinin olumsuz yönleridir.

-Ay tarot kartı illüzyonları, sezgileri, fantezileri, korkuları ve kaygıyı temsil eder. Ay tarot kartı, fikirlerin ve planların değişmesi gerektiği anlamına gelebilir. Sonunda danışan kişinin fikirleri tamamen değişebilir.

-Güvensizlikleriniz artabilir veya kendinizi insanların sizi güvenilmez bulduğu tarafta olabilirsiniz. Ay Tarot Kartı, aynı zamanda rüyaların ve sezgisel mesajların çok güçlü olduğu zamanlarda da ortaya çıkar.

-Bazen, zihinsel karışıklığa sürüklendiğinizi hissedebilir ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Bazen de, harika yaratıcılık ve hayal gücü armağanlarıyla gelir ve gizeme ve hatta karanlık maceralara çekilebilirsiniz.

-Ay tarot kartı bize gerçekliğimizin inançlarımız tarafından yönetildiğini hatırlatmak için ortaya çıkar. İçsel benliğimizle temasa geçtiğimizde ise yaratıcılığımız artar.

Ek olarak; Ay tarot kartı, kişinin içinde çok fazla yaratıcı enerji biriktiğinde sıklıkla ortaya çıkar. Bu enerjiyi yapıcı bir şekilde ortaya çıkarmalısınız. Deneyimlerinizden öğrendiklerinizin bir iş veya maaş zammı sağlamakla ilgisi olmayabilir. Ancak, yaratıcılığınızı artırmak ve ruhunuzu beslemekle ilgisi vardır.

-Ay tarot kartı genellikle anksiyete veya depresyon gibi önemli bir zihinsel sağlık sorunuyla mücadele ettiğinizi ifade edebilir. Ancak, bazen kendi duygularınıza ve iç sesinize güvenmeniz gerektiğini de gösterebilir. Eğer, hisleriniz veya bilinçaltınız size bir şeylerin ters gittiğini söylüyorsa, şimdi bunun temeline inme zamanıdır.

-Hiçbir doktorun veya hemşirenin endişelerinizi geçiştirmesine izin vermeyin. Aradığınız cevapları bulmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyin. Kimbilir, belki de psikolojik olarak dengeye geldiğinizde bütün hastalıklarınız şifa bulacaktır. 

-Ayrıca, bu kart bir kadının adet döngüsündeki bozulmayı veya hormonal dengesizlik gibi diğer sorunları da gösterebilir; bu nedenle zihinsel ve fiziksel sağlığınızı ciddiye aldığınızdan emin olun.

-Bir aşk tarot açılımında Ay tarot kartı, aşka aşık olmayı ve daha önce kırılan bir kalbi onarmak için, bir ilişki içinde olmayı da ifade edebilir

-Aşk ve ilişkilerde Ay, genellikle yanlış iletişim anlamına gelir. İletişim eksikliği nedeniyle partnerinizle daha sık tartışıyor olabilirsiniz. Sonuç olarak ilişkiniz gerginliğe dönüşecektir. Ay'dan gelen ışığın yolunuzu aydınlatmasına izin verin. Uyumsuzluğun derinine inmenin ve hayatınızdaki yanılgıların üzerine ışık tutmanın zamanı gelmiş olabilir.

-Eğer, bekarsanız gizli bir aşkı hatta tehlikeli bir romantizmi işaret edebilir. Ya da, sizi kasıtlı olarak aldatan veya daha sonra maskesi düşecek birisini temsil ediyor olabilir.

-Ay, iş ve finans hayatında kafa karışıklığını veya aldatmayı ifade eder. Neye yatırım yapacağınıza karar vermeden önce tüm gerçeklere sahip olduğunuzdan emin olun.

-Bu kart aynı zamanda birisinin kasıtlı olarak sizi zor kazandığınız paradan mahrum etmeye çalıştığı da gösterebilir. Bu nedenle kime güvendiğinize dikkat edin.

-Bir kariyer tarot açılımında Ay tarot kartı gece çalışmayı ifade eder. Ay, aynı zamanda bir dedektifi de temsil edebilir. Sanatçı veya yaratıcı bir kişiyseniz, Ay yazarlık işlerinden ve sanat dünyasındaki kariyerlerden bahseder. Ay, bazen de pasif gelir elde etmek anlamına da gelebilir.

-Ay tarot kartı, kafa karışıklığı duygularından bahseder. Kişi, hayatındaki değişiklikler konusunda kendini karanlıkta hissediyor olabilir. Bu kafa karışıklığını ortadan kaldırmanın başka bir yolu vardır.

-Ay, korkuyla gölgelenen aşktan ya da aşk kılığına girmiş bir korkudan söz eder. Her iki durumda da kişi nasıl hissettiğinden emin değildir. Belki birinin manipülasyonu altında, belki de inanç sistemi doğru çalışmıyor olabilir. Kişinin gerçeği nasıl algıladığına yeniden değerlendirmesi gerekir.

-Birisinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, Ay tarot kartı bu kişinin kafasının karıştığını ve kararsız olduğunu gösterir. Kişi karamsar hissettiği ve duygularını içselleştirdiği için, sadece hayatın pratik yönleriyle ilgilenmek istiyor olabilir. Bu kişi, gardını indirmeden önce nerede durduğunu ve neler olduğunu bilmek ister.

-Ay tarot kartı gizemli, anlayışlı ve sezgisel birisini temsil eder. Bu kişiler, çok empatiktir ve çevrelerini bir sünger gibi emmeye, etraflarındakilerin içinde kaybolmaya eğilimlidirler. Birçoğu şaşırtıcı sanatsal ve psişik yeteneklere sahiptir.

-Ay insanlarının daha güçlü ve özgüvenli olabilmeleri için korkularıyla yüzleşmeleri gerekir. Bu kişiler başkalarının tepkisinden korktukları için her zaman doğruyu söylemezler.

-Bu kişilerin hayatlarında, onları tetikte tutan, pek çok manipülasyon ve oyun oynanmıştır. Ay insanları aynı zamanda harika bir manipülatör ve yalancıdırlar. Güven sorunları yaşarlar.

-Ay tarot kartı, son derece yetenekli ve güçlü bir kişiyi temsil eden 18 rakamıyla bağlantılıdır. 18 rakamı liderlikten ve insanlığa hizmetten bahseder. 8 sayısının gücü ve 1 sayısının bağımsızlık özelliği nedeniyle, 18 rakamı kişileri sorunlu insanları kendine çeker.

-1 + 8 eşittir 9 rakamı olayların tamamlandığını gösterir. 18 rakamı, bolluğu tezahür ettirmenin, içten gelen kişisel güce, liderliğe ve karmaya adım atmanın titreşimlerini taşır.

-Ayın 18'inde doğanlar, yükleri ve sorunları olan kişilerin kendilerine çekildiğini ve kendisine hayat hikayelerini anlatmak istediğini görebilirler. 18 rakamı kişileri, iyi arkadaştır ve çoğu zaman hem kendilerinin hem de başkalarının sorunlarına çözüm bulur.

-18 kişileri, büyürken sıkıntı çektikleri için, bu onları şefkatli, güçlü ve empatik bir insan yapar. Hayvanları, çocukları ve daha az şanslı olanları seven 18kişileri, güçlü ve sevgi dolu bir ruha sahiptir. "Doğal yaşam" sevgisine sahiptirler.

-Ayın 18'inde doğanlar mükemmel öğrencidirler ve çabuk öğrenirler. 18 enerjisine sahip bir kişinin Adının baş harfi, D veya M olanlar, yaşamları boyunca finans veya sağlık sorunlarıyla baş etmek zorunda kalabilirler. Baş harfi C, L veya U olanlar ise, hayatları boyunca çok popüler olurlar.

-Ters konumda Ay, ilkel güçlerin oyunda olduğunu ve ruhun karanlık gecesini gösterir. Sezgi ve yaratıcılık engellenir, cinsel engelde mümkündür. Bu kartta vahşi doğayı kilitlemeye ihtiyaç vardır. İlaçlar, kurumlar, hapishaneler, kilitler ve çitler gibi önlemlerle bir kaos uzakta tutulmaya çalışılıyordur.

-Çılgınlıklar ve isyanlar, kargaşa ve bağımlılık olduğunda Ay sıklıkla ters konumda ortaya çıkar. İlkel güçler iktidardadır ve anarşi hakimdir. Sanatçılar için bu kart, artık yaratıcı akışlarında olmadıklarında, odaklanamadıklarında ve enerjilerini etkili bir şekilde kanalize edemediklerinde ortaya çıkar.

-Ters Ay tarot kartı, kurallar ve yönergeler yerine içgüdülerini takip eden birisini temsil eder. Bir inanç krizinin ortasında olan bu kişiler, özellikle de psişik yeteneklerini bastırıyorsa. Kendini bir yalanlar ve gizli gündemler ağında kaybedebilir. Ters Ay, kendi ışığına ve bilgeliğine güvenmeyen birinden bahsedebilir.

-Ters konumda Ay, arayış içinde olan kişinin merak etme ve hayal gücünden yararlanma yeteneğini kullanamadığını temsil eder. Bu kişiler kendi yönetimi altındakiler kadar keskin zekaya sahip değildir. Zaten her şeyi bildiğini düşünür ve sınırlı yaşam deneyimleri yaşarlar. Yaşamlarında macera ve sihir yoktur. 

-Bir ilişki okumasındaki ters Ay, bazı şeylerin çok net olmadığı anlamına gelebilir. Şu anda tüm gerçeklere sahip olmayabilirsiniz, bu nedenle içgüdülerinize güvenmek gerçeği bulmanın anahtarıdır.

-Siz ve eşiniz birbirinize karşı açık mısınız? Aldatma her zaman kötü niyetli olmayabilir. Bazen, nezaketten dolayı da olabilir. Yine de gerçeği gizli tutmak uzun vadeli iyi bir plan değildir. Kasıtlı olsun ya da olmasın, olası her türlü aldatmacaya karşı dikkatli olun. Değerlerinize sadık kalın ve etkileşimlerinizde netlik aramaktan korkmayın.

-Bekarlar için, belirsizlik olduğunda ters konumda ortaya çıkar. Şu anda potansiyel romantik alanlarınız biraz kafa karıştırıcı olabilir. İçgüdülerinize güvenin ve belirsiz durumlara karşı dikkatli olun. Arzularınız ve niyetleriniz konusunda kendinize karşı dürüst olmanız önemlidir.

-Ters konumda Ay, gizli güçlerin iş başında olduğunu gösterebilir. Zihinsel bozuklukları veya sinir krizlerini işaret ediyor olabilir. Aynı zamanda kendinden şüphe duymaya neden olabilecek fobileri ve korkuları da anlatır.

-Ay bize yanılsamaların, kafa karışıklığına ve belirsizliğe neden olan, kendini kandırmanın başka bir biçimi olduğunu söyler. Ters konumda Ay ise, uyumsuzluğa neden olan açıklanamayan ruh hali değişimlerini ve depresyonun çeşitli nedenlerle tetiklenebileceğini ifade eder. Sonuç olarak, bu üzücü döngüyü sona erdirmek için tıbbi bir teşhis aramak akıllıca olacaktır.

AY KOMBINASYONLARI

Ay, suları bulandırma ve istikrarsızlık yaratma eğiliminde olduğundan genellikle olumlu bir partner değildir. Durumu açığa çıkarmak ve konuya açıklık getirmek için ardından olumlu bir kart bekleyin.

-Ay ve Büyük Rahibe tarot kombinasyonu, sezgiler ve İç sesinizden  oluşan gizli gücünüzü keşfedeceğinize dair önemli bir ipucu veriyor. Bu iki kartın birlikteliği, mevcut yaşamınızda yaptığınız hatalara gizemli bir bakış getiriyor. Sezgilerinize ve içten gelen yüksek gücünüze güvenmeye başlayacaksınız. Bu da sizi yeni bir bilgelik çağını keşfetmeye yönlendirecek.

-Aşk hayatında birine karşı hisleriniz konusunda fazla baskıcı olmaktan kaçının. Sizden saklanan şeyler olabilir ve bu kişi gerçek duygularını kolaylıkla göstermiyor olabilir. Bu yüzden fazla zorlamamaya çalışın ve yavaş ilerleyin.

-Ay ve İmparatoriçe tarot kombinasyonu, etrafınızdaki aldatma ve sadakatsizlikle dolu kadın enerjisini temsil eder. Önemsediğiniz şey olmadıkları halde olduklarını iddia edenleri uzaklaştırmak için, kendi olumsuz düşüncelerinize yaklaşımınızı yumuşatın. Kendi kendinizi aldatmayın.

Ay + Apdal: Yeni bir gerçeklik yaratmak.

Ay + Sihirbaz: Duygusal pazarlama.Yaratıcı endüstriler. Bir gizem.

Ay + Büyük Rahip: İçe dönük yaşamak. Bir gizem. Bir ilham perisi.

Ay + İmparatoriçe: Endişeli bir kişi. Kaygılı kişi.

Ay + İmparator: Gece sahnesi yöneticisi.

Ay + Büyük Rahip: Test edilmiş inanç.

Ay + Aşıklar: Aşk konusu karanlıktadır. Karar vermede zorluk.

Ay + Savaş Arabası: Aracınızla ilgili sorunlar. Yaratıcı yolculuk. Astral seyahatler.

Ayın Gücü: Akıl sağlığı sorunları olan insanlarla ilgilenmek. Başkaları korktuğunda güçlüdür.

Ay + Hermit: Yalnızlık. Hayvanlarla telepati.

Ay + Kader Çarkı: Kabuğundan çıkmak. Yaratıcı bir kariyer.

Ay + Adalet: Bir Guru. Hukuk sistemindeki boşluklar.

Ay + Asılmış Adam: Kaçış. Uyuşturucu sorunları.

Ay + Ölüm: Karanlık bir bölümün sonu. Dünyadan saklanmak.

Ay + İtidal: Suları test etmek.

Ay + Şeytan: Depresyon. Korkular. Kötü şirket.

Ay + Yıkılan Kule: Karanlık bir macera. Başını belaya sokmak.

Ay + Yıldız: Tiyatro. Sahnede olmak.

Ay: Aşırı duyarlılık.

Ay + Güneş: Melodramatik. Genç bir sanatçı.

Ay + Yargılama: En derin ihtiyacınızın seslenmesi. Yaratıcı bir çağrı.Televizyonda, filmde, radyoda, moda sektöründe çalışmak. Yazar.

Ay + Dünya: Sosyal kaygı. Başarıyı hayal etmek

Ay + Kupa Üçlüsü: Yaratıcı arkadaşlar. Sanat Sergileri.

Ay + Kupa Yedilisi: Dijital sanat.

Ay + Kupa Prensi: Seçmeler. Bir iş görüşmesi.

Ay + Kupa Şövalyesi: Bekar birisi. Bir satıcı.

Ay + Kupa Kraliçesi: Bir yazar. Yazmaya yatenekli olmak. İç tasarımlar.

Ay + Kupa Kralı: Bir tasarımcı. Bir film yönetmeni.


Ay + Kılıç Ası: Komplo teorisi.

Ay + Kılıç 3: Acı veren ilişki.

Ay + Kılıç 5: Taciz.

Ay + Kılıç Prensi: Bir casus. Başkalarını gözetlemek.

Ay + Kılıçların Kralı: Ruh sağlığı uzmanı.


Ay + Asa Ası: Yaratıcı bir fikir. Yazarın kalemi.

Ay + Asa 5: Çizimler.

Ay + Asa 7: Sanat öğretmek.

Ay + Asaların Kralı: Oyunculuk.


Ay + Tılsım Ası: Sanat eseri satışı. Kırılgan hissetmek.

Ay + Tılsım 5: Sanatın için acı çekmek. Kendin hakkında kötü hissetmek.

Ay + Tılsım 6: Oyunculuk yeteneği. Bir belgesel. Bir komut dosyası. 

Ay + Tılsım 9: Yaratıcı bir bahçe. Yaratıcı bir tatil. Sanatsal ve kendine güvenen bir insan.

Yorumlar