ASA 3, KILIC 4 ve AY

Soru:Arkadaşımın erkek arkadaşıyla olan ilişkisine niyet edip kart seçtik. asa üçlüsü kılıç dörtlüsü kupa şövalyesi ve ay kartı geldi.

-Asa 3 kartı sizi kılıç 4 tarot kartı erkek arkadaşınızı temsil ediyor. Asaların Üçlüsünde arkasını dönmüş ufka bakan insan figürü, sizin uçsuz bucaksız bir vizyona sahip olduğunuzu ve ufkunuzu sürekli genişletmeye istekli olduğunuzu ifade ediyor.

-Kılıç 4 kartında ise, kılıçlar aklınıza bile gelmeyen zorlukları ve engelleri, 4 duvar ile kapalı taşın üstünde yatan insan figürü yalnızlığı temsil ediyor.

-Asa 3 kişileri ilişkilerde seçicidir ve romantik başlayan kaçamakları ömür boyu aşka dönüşme ihtimali vardır. Henüz geleceği belirsiz olan bu ilişkide, erkek arkadaşınızın ruh eşiniz olduğunu düşünmeye başlamış olabilirsiniz.

-Kılıçların 4'lüsü kartı ise, yalnızlıkla barışık kişileri temsil eder. Ayrıca, Asa 3 kartı Güney Kılıç 4 kartı Kuzey'i temsil eder. Yani, birbirinize zıt özelliklere ve hedeflere sahipsiniz

-Bu bilgiler, gelecekte vizyonunuzu genişleterek ilerlemeyi düşündüğünüz alanlarda, bu ilişkinin şu an aklınıza bile gelmeyen sebeplerden dolayı bir engel olarak karşınıza çıkabilme ihtimalini ifade ediyor.

-Tarotta Şövalyeler aksiyon kupalar takımı duyguları temsil eder. Kılıç 4'lünün yanında kupa şövalye askıya alınan bir ilişkiyi ve/veya hasta bir erkek arkadaşı temsil ediyor olabilir. Bu yüzden gelecek hayallerinden uzaklaşan ve zayıflayan uyuşuk bir ilişki ortaya çıkabilir.

-Tam tersine bu yalnızlığın ilişkiyi iyileştirmesi ve kalpteki duyguların yeniden akmasını sağlaması da mümkündür. Ancak, şövalyenin çevresindeki kartlar böyle bir mesaj vermiyor.

-Kılıçların 4'lüsünün yanında Kupa Şövalye, ilişkiler söz konusu olduğunda erkek arkadaşınızın hayallerinin peşinden koşan, ancak, fiziksel ve ruhsal sağlığını ihmal eden birisi olduğunu işaret ediyor.

-Kılıç 4 ve Kupa şövalyesi kombinasyonu hastalık anlamına gelebilir. Ruhsal bozukluğun zamanla fiziksel rahatsızlığa veya fiziksel rahatsızlığın zamanla ruhsal rahatsızlığa dönüşebileceğini ifade edebilir. Üstelik, Kupa şövalyenin yanına seçtiğiniz geleceği belirleyen Ay tarot kartı, bu anlamı daha da güçlendiriyor.

-Kupaların Şövalyesi, İlişkinizin bir taraftan kılıç dörtlünün kılıçlarından sürekli yara alırken, Ay tarot kartı bu ilişkinin geleceğinde ki belirsizlikleri işaret ediyor. İlişkinin aldığı bu yaraların sizin kişisel hayatınızı zorlaştıran farklı engeller olarak karşınıza çıkabileceğini, hatta sizi de hasta edebileceğini ifade ediyor.

Ek olarak; Kupa Şövalye bazen hamilelik anlamına da gelebilir.

-Kupaların Şövalyesi ilişkinin beyaz atlı prensi, ancak Ay Kartı onun sizin bu ilişkinin sizin düşündüğünüzden çok farklı boyutları olduğunu işaret ediyor. Size karşı jestlerinin arkasında gizlediği birşeyler veya bir hile var.

-Ay Kartı, aşk meselelerinde genelde korkuyu, kafa karışıklığının strese sebep olduğunu sembolize eder. Ayrıca, bu kart ilişkiyle ilgili en korktuğunuz şeyin başınıza gelebileceği ve şüphelerinizin doğru çıkabileceği hakkında sizi uyarıyor.

-Hayatınızdaki gölgelerle yüzleşirken kendinizi yalnız ve güvensiz hissedebilirsiniz. Ancak, bu korkunun çoğunlukla anlayamadığınız veya kontrol edemediğiniz şeylerden kaynaklandığını unutmayın.

-Hislerinizin rehberliğine güvenin, korkularınızın üstüne gidin ve gerçeklerle doğrudan yüzleşmekten korkmayın. Onunla ciddi bir yolculuğa çıkıp çıkmayacağınıza ondan sonra karar verebilirsiniz.

-Olumlu konumda Kupa Şövalyesi güzelliği, kalpten gelen gerçek niyetleri, paylaşılan hayalleri, aşk meselelerindeki suç ortaklığını ve şefkati temsil eder. Duyguların ve sözleri yürekten gelen niyetleri samimi olduğunu ifade eder.

-Kılıç 4 ve Ay taraot kartı arasında kalan Kupa Şövalyesi bir taraftan fiziksel veya mana anlamında mesafeden kaynaklanan yaralanmaları ve uzaklaşmaları, diğer taraftan gelecek ile ilgili belirsizlikleri temsil ediyor.

Çünkü, işin içinde yalan olmasa bile gelecekte gizlenen bazı gerçekler ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Eğer, bu gerçeklerle yüzleşmeye cesaret edemezseniz yolunuzu kaybedebilirsiniz.

Bu ilişkide, ortak hayallerden oluşan mutluluk dolu anların yaşanacağı cennetten gizli bir köşe yaratabilirsiniz. Ya da, hayaller cennet gerçekler belirsiz ve sis içinde kaldığı için, önünüzdeki çukurlara düşebilme riskini göze alarak mutlu bir ilişki rüyası görmeye devam edebilirsiniz.

Yorumlar