KUPA ASI, ASALARIN 6'LISI,TILSIMLARIN 7'LISI - ASALARIN 2'LISI, KADER CARKI, YARGILAMA


Soru: Benim için ne düşünüyor diye sorduğumda kupa ası değnek 6 tılsım 7 geldi.

-Kupaların Ası bu kişi hakkında romantik ve sevgi dolu hissettiğinizi ve bazı potansiyel ilişki tohumları ekmeyi umduğunuzu düşündürüyor.

-Asaların 6'lısı bu kişinin büyük bir ego artışı yaşadığını, kendini çok iyi hissettiğini ve böyle düşünmenizden dolayı kendini muzaffer hissettiğini ifade ediyor.

-Ancak, Kupaların Ası'na arkasını dönmüş uzaklara bakan atın üstündeki sürücü, bu sevgi tohumunu bir ilişkiye dönüştürmek için hayatının bir dönüm noktasında olduğunu ve sorumluluk alması gerektiğini hissettiği anlamına geliyor.

-Asaların Altılısından sonra ortaya çıkan Tılsımların Yedilisi, başarıya ulaşan kişinin ilişki yaşamanın birgünlük birşey olmadığını düşündüğü ve gelecekteki güven ve istikrara odaklandığı anlamına geliyor. Yani, Tılsımların 7'lisi burada işlerin zorlaştığını ve ilişkinin belki de üst basamağa ilerlemek için bir dönüm noktasında olduğunu düşündürüyor.

-Tılsım 7'lisi aynı zamanda doğru yaklaşım, sabır, kararlılık ve kişinin gerçekleri ile uyum içinde hareket ederek çabalarının ödülünü en kısa zamanda alacağını ona hatırlatıyor.

ASALARIN IKILISI, KADER CARKI ve YARGILAMA

Yorumlar