KILICLARIN 7'LISI, KUPALARIN 7'LISI ve KILICLARIN 10'LUSU

Soru: Sonrasında ben ne yapmalıyım sorusuna kiliç 7 kupa 7 kiliç 10 geldi.

Cevap:
-Hedeflerinizin tüm ayrıntılarını açıklamamanız çok önemlidir. Kendinizi zarardan ve ihanetten korumak için bu kartların anlamlarını göğsünüze yakın tutun. Altıncı hissinize güvenmeyi, iç sesinizi dinlemeyi ve tüm seçenekleri iyice araştırmaya zaman ayırmayı unutmayın.

-Bu tarot açılımı sizi değişimi benimsemeye, önceliklerinizi ve değerlerinizi yeniden değerlendirmeye, temeli sağlam bir gelecek inşa etmeye yönelik bir çağrıdır.

-Herhangi bir karar vermeden veya taahhütte bulunmadan önce dikkatli düşünün. Potansiyel riskleri ve tuzakları bilmek için araştırma yapın. Bu, bilinçli ve akıllıca bir seçim yapmanıza, yanılgıların ve aldatmaların sonuçlarına katlanmaktan kaçınmanıza yardımcı olacaktır.

-Kılıçların 7'lisi ve Kupaların 7'lisi, 77 rakamının sembolik anlamı ilahi rehberlik ve manevi güce yüksek düzeyde sahip olmakla ilgilidir. 77 üstat sayısı duyguları, kırılganlığı, büyüyü, yaratıcılığı ve benzersizliği temsil eder.

-Bu rakamın etkisinde olan kişiler kibar, nazik, iyi kalpli ve dürüsttürler. Agresif değildirler ve başkalarına zarar vermeyi düşünmezler. Yalnızdırlar, fakat yalnız başaramayacaklarını sandıkları için yalnız kalmak istemezler.

-Bu bağlamda Kılıç 7 duygusal davranmak yerine mantıklı ve stratejik davranmanız, Kupaların 7'lisi aldatmalara veya takıntılı davranışlara karşı uyanık olmanız konusunda bir uyarı olabilir. Yani, kendinizi korumaya almak için gerçek duygularınızı dışarıya yansıtmamak doğru bir davranış olacaktır.

-Ayrıca, Kılıç 7'linin dış dünyada gizli hareket etmesi, Kupa 7'linin iç dünyada gizli hisler barındırması bu kombinasyonda bir gizlilik temasını ortaya koyuyor olabilir. Bu gizlilik teması muhtemelen bağımsız olmayı istemek, kontrolünüzü elde tutmayı sürdürmek ve savunmanızı yüksek tutmakla ilgili olabilir.

-Birlikte ortaya çıkan bu 2 kart aynı zamanda kendi kendinizi aldatmamanızı öneriyor olabilir. Bu davranış, gelişebilecek olaylar karşısında zihin sağlığınızın da güvenli tarafta kalmasını sağlayacaktır.

-Bu üçgenin içinde olduğunuzu hissettiğiniz zaman içinde aman dikkatli olun. Bazı durumları içinizde büyütmek veya her hangibir hain planın içine çekilmenize sebep olacak bir seçim yapmak bedel ödemenize sebep olmasın.

-Bunu söylemek zorunda kaldım. Çünkü, üçgen sandığınız durum aslında 3'ten fazla köşelere sahip olabilir. Değer verdiğiniz kişinin sizden başka seçenekleri olabileceği ihtimalini de gözardı etmeyin.
-Kupa Yedilisi ve Kılıç'ların Onlusu kombinasyonu, geçmişte yapılan seçimlerin zor ve acılı bir sona yol açabileceği, hayal kırıklığı ve pişmanlığa yol açabileceği konusunda sizi uyarıyor.

-Aynı zamanda travmatik bir deneyim yaşıyor olmanıza rağmen, ileriye yönelik yol konusunda hala kafa karışıklığı ve netlik eksikliğine sahip olabileceğinizi ifade ediyor.

-Bu kartların kombinasyonu geçmişi bırakmanın, mevcut durumu kabul etmenin  ve ilerlemek için pratik çözümlere odaklanmanın şart olduğunu gösteriyor.

-Kupa Yedilisi ve Kılıç Onlusu kombinasyonu aynı zamanda iyileşme ve kendinizi düşünmeniz gerektiğini, aynı zamanda affetmeyi ve kırgınlığı veya acıyı bırakmanızı öneriyor. Eğer, kendinize değer veriyor ve mutlu olmakla ilgileniyorsanız. Kupa 10'lu sonsuza Kadar Mutluluk getiren bir Karttır.

Yorumlar