KILIC 7 ve IMPARATOR


-Kılıç Yedilisi aldatmayı, ihaneti ve kurnaz taktikleri temsil eder. Kişinin dürüst davranmadığını, bir şeyden kurtulmaya çalıştığını veya başkalarına zarar verebilecek sırlar sakladığını ifade eder.

-Kılıç Yedilisi ayrıca bir ilişkide güven eksikliği veya şüphe olabileceğini, açık ve dürüst iletişimin gerekliliğine işaret eder.

-İmparator otoriteyi, yapıyı ve kontrolü, liderlik ve sorumluluğun erkeksi niteliklerini temsil eder. İstikrar ve güvenliğin sembolüdür. İmparator, sorumlu olan kişinin organizasyon becerilerini, hırsını ve kararlılığını yansıtır. Bu kart, soruyu soran kişinin iş hayatında veya kişisel yaşamında otorite konumunda olduğunu ve önemli kararlar alması gerektiğini ifade eder.

-Kılıç Yedilisi manipülasyonu ve aldatmayı temsil ederken. İmparator otoriteyi ve yapıyı temsil eder. Bu kombinasyon, iktidar konumundaki birisinin kontrolünü sürdürmek için el altından taktikler kullanabileceğini veya birisinin başkalarının karşı koymasına rağmen kendi kişisel istediklerinin peşinde olabileceğini gösteriyor.

-Bu kombinasyon, ayrıca zor bir karar verme aşamasında olan kişinin, güç arzusunu dürüst ve etik düşüncelerle dengelemesi gerektiğini gösterebilir. Kılıçların Yedilisi, harekete geçmeden önce kişinin güdülerini kontrol altında tutmasını ve niyetlerini incelemesini önerir.

-Kılıç 7 ve İmparator kombinasyonu kişisel veya profesyonel herhangi bir ilişkide güven ve dürüstlüğün hayati önem taşıdığını hatırlatır.

-Kılıç 7 ve İmparator kombinasyonunda hilekarlık ve ir lider veya baba figürünün olayları yönlendirdiğini görüyoruz. Bu yakında otorite ile çatışmaya gireceğinizin bir işareti olabilir. Belki, bunun Adaletsiz olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Zaten bildiğiniz birşeyi bu kartlar size hatırlatıyor. Ancak, kurallara uymak zorunda olduğunuzu biliyor olmalısınız. Sonuçta seçim sizin.

-Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde karışık sinyaller ile karşı karşıya olduğunuzu ve ikilemde kaldığınızı ifade edebilir. Çünkü, Kılıçları çalıp kaçan birisini sembolize den Kılıçların 7'lisi kalp meseleleri söz konusu olduğunda güvenilmez birisini işaret eder. Aşk ve ilişkilerde Kılıçların 7'lisini ben genelde olumsuz bir kart olarak değerlendiriyorum.

-Ancak, bu kombinasyonda Kılıç 7'linin arkasından İmparator istikrarlı ve güçlü varlığıyla ortaya çıkıyor. Bu kişi ne istediğini ve onu nasıl elde edeceğini iyi biliyor. Bu partner için oldukça çekici bir özellik olabilir. İmparator tarot açılımlarında ortaya çıktığında, genelde her şeyin istikrarlı ve mutlu olacağını gösterir.

-Bu iki kartın birlikteliği, romantik yaşamınızda devreye girebilecek bazı çelişkili enerjileri gösterse de, İmparator, güçlü ve istikrarlı bir ortaklık potansiyeline sahip olduğunuzu işaret ediyor.

-Herhangi bir şaibeli davranışa sebep olsa bile hemen ilişkiye başlayacakmısınız? Yoksa, daha sağlam ve güvenilir şartlar oluşması için sabredecekmisiniz? Bu kararı siz vereceksiniz.

-Kılıç Yedi'linin aldatıcı eğilimleri ilk bakışta aşk ve ilişkilerde olumsuz görünse de, İmparator'un gücünün ilişkilere getirdiği istikrarın her zaman olumlu etkisi vardır. Kılıç 7'linin bu istikrarı gölgelemesine İmparator isterse izin vermeyebilir.

Yorumlar