TILSIM 7 ve TILSIM 6 TAROT KOMBINASYONU


-Tılsım Altı, cömertliği, vermeyi-almayı ve hayırseverliği temsil eden bir karttır. Bu kart alma verme arasındaki dengeyi ifade ederken, aynı zamanda Adalet ve destek duygusunun getirdiği iyi talihin yolda olduğunu gösterir. Kişinin hedefine ulaşmak için desteğe ihtiyacı olduğunu veya başkalarının hedeflerine ulaşmasına destek olabilecek bir konumda olacağını gösterir.

-Tılsım Yedilisi, disipli çalışmayı, azmi ve aynı zamanda sabrı ifade eden bir karttır. İşler zor göründüğünde bile ısrarcı olmak yerine sabırlı olmanın ve sebat etmenin işe yarayacağı mesajını verir. Bu kart aynı zamanda uzun ve yoğun bir çalışma döneminin ardından ara vermeyi ve dinlenmeyi önerir.

-Kişinin hedeflerini yeniden değerlendirmesi ve hırslarına ulaşmak için yeni bir bakış açısı getirmesinin gerekip gerekmediğini düşünmesini önerir.

-Tılsım 7 ve Tılsım 6 tarot birlikteliği, cömertlik ve yoğun çalışma arasında bir denge kurmanız gerektiğini size hatırlatır. Emeğinin meyvelerini topladığınızda başkalarına yardım edecek bir konumda olacağınızı ve çabalarınzın bolluk ve refahla sonuçlanacağını ifade eder.

-Ayrıca, bu 2 kartın birlikteliği bazen kişinin kaynaklarını dikkatli yönetmesi ve kendini fazla büyütmemesi gerektiğini temsil edebilir. Bazen de, mevcut başarı düzeyini korumak için başkalarından destek alması gerekebileceğini de gösterebilir.

-Bu kombinasyon iş ve kariyer hayatında kişinin gelir kaynakları konusunda cömert olması ve meslektaşlarını veya çalışanlarını desteklemesi gerektiğini önerebilir. Aynı zamanda, profesyonel hedeflerine ulaşmak için, ısrarlı çabalamaya devam etmesini ve çalışmalarına odaklanmasını tavsiye eder.


-Aşk ve ilişkilerde ise, partnerlerin ortak çalışma ve çabaların, birbirini desteklemeleri ve karşılıklı cömertlik duygusuna bağlı kalmaları sayesinde tüm engelleri aşabileceğini ifade eder.

Yorumlar