ASILMIS ADAM ve KUPALARIN SOVALYESI

-Asılmış Adam, Tarot destesinin büyük sırlı kartlarındandır. Kişisel teslimiyeti, fedakarlığı ve önemli bir bakış açısı değişimini temsil eder. Asılmış Adam Neptün gezegeni ile ilişkilidir. Neptün'ün doğasında var olan rüyalar, hayal gücü ve mistisizm temalarını açıklık getirir.

-Bu kart ilk bakışta üzücü veya olumsuz görünebilir. Ancak, bu kart sizi iç sesinizi dinlemenizi ve kontrolü bırakmanızı tavsiye eder. Asılmış Adam, size geri adım atma ve olayların doğal akışına izin verme çağrısıdır.

-Ayrıca, Asılmış Adam hayatın telaşlı temposunda duraksamak, seçiminizin yanlış olabilme ihtimalini düşünmek ve sonra bakış açınızı değiştirmek anlamına gelir. Mevcut durumu tekrar gözden geçirmek için zaman ayırmanızı ve olayların doğal akışında gelişmesine izin vermeniz gerektiğini size hatırlatır.

-Kupaların Şövalyesi, tarot destesinin küçük sırlı kartlarındandır. Aşk ve duygulara tutkulu ve yaratıcı bir yaklaşımı temsil eder. Kupa Şövalyesi romantizmin, yaratıcılığın ve idealizmin sembolüdür.

-Bu kart, sizi en derin duygularınızla temas halinde olmaya ve kalbinizin arzuladığı şeylerin peşinden gitmeye teşvik eder. Kupa Şövalyesi, sezgilerinize ve iç güdülerinize dayanarak daha fazla risk almanız gerektiğini de gösterebilir.

-Kupaların Şövalyesi'ni yorumlarken, yürekten bir tutkunun peşinden gitmek çağrışımını akılda tutmak önemlidir. Bu cesur bir adım atmak anlamına gelse bile, Kupaların Şövalyesi içsel arzuların yönlendirdiği eyleme geçmeyi ve içsel gerçeğimizin peşinden gitmeyi temsil eder.

-Asılmış Adam ve Kupa Şövalyesi tarot kombinasyonu, daha derin bir ruhsal tatmin duygusuna doğru bir yolculuğu temsil eder. Bu kombinasyon, yolunuzu çerçevelemek için sezgilerinizden ve duygusal rehberliğinizden yararlanmanız gerektiğini gösteriyor.

-İlerlemeden önce bir durun ve kalbinizin arzuladığı şey üzerinde düşünün önceliklerinizi yeniden değerlendirin. Bu 2 kartın enerjisinde yoğun bir değişim ve dönüşüm enerjisi var. Hayatınızda büyük bir karışıklık yaşıyor olabilirsiniz. Ancak, Asılmış Adam sizi tutkularınızı duraklatmaya ve bakış açınızı değitirmeye davet ediyor

Yorumlar