PRENSLER ve APDAL

-Prenslerin açıkça tanımlanmış kimlikleri olmasına rağmen, Apdal'ın yaşam arzusunu ve deneyimsizliğini paylaşırlar. Prensler, Apdal ile aynı kafadadırlar. Önce yaparlar ve deneyerek öğrenirler.

-Ayrıca, Prensler de Apdal gibi maceracı bir ruha sahiptir ve durumlara yaklaşımları olgunlaşmamış bir tutum içindedir. Arzu ettiği şeyin peşinden gitme ve deneme hevesindedirler. Tarot açılımlarında prensler genellikle duygusal ve eğitici haber getiren birisini veya diğer insanları temsil eder. 

-Prenslerin masumiyeti ve her şeyi yapabilecek bir tavrı vardır. Her ne kadar olgunlaşmamış olsalar bile, Apdal'dan daha bilinçli ve planlı bir şekilde keşif yaparlar. Apdal, bilinçsiz bir şeyin peşine düşer ve ne olduğunu görür. Anı yaşar, karşısına çıkanlara karşı öngörüde bulunmadan cevap verir. Prensler ise önceden karar verir. Bir amaç doğrultusunda kendi krallıklarının aleminde hayatı keşfeder ve öğrenir.

-Prensler ve Apdal arasındaki fark, prenslerin onları izleyen ve öğreten yetişkinlere sahip olduğunu bilmemizdir. Apal ise tek başına ve hemen hemen amaçsızdır. Ne yürüdüğü yol, ne gideceği yön ne de geleceği kendisi için de bilinmez ve belirsizdir.

-Kılıçlar Asalar, Tılsımlar ve Kupaların Prenslerinin bireysel kimlikleri, açıkça belirlenmiştir. görevleri belirlenmiştir ve belirli bir yönü vardır. Aynı zamanda, onlara rehberlik edecek daha bilgili halkı vardır. Yani, şövalyeler, kraliçeler ve krallar vardır. Bu durum onların tamamen acemi olduklarını ve risk almaya eğilimli oldukları gerçeğini değiştirmez. Ancak, Apdal'ın aksine ihtiyaç duyabilecekleri her şeyi yanlarında taşımak zorunda olmadıkları anlamına gelir.

APDAL ve TILSIMLARIN PRENSI

-Apdal bir Arkana Major kartıdır. Yeni başlangıçları, masumiyeti, kendiliğindenliği ve risk almayı temsil eder. Bu kart, yeni bir şey denemeye istekli korkusuz ve tereddütsüz bir uçurumdan inen genç bir adamı tasvir eder. Apdal, bir tarot okumasında göründüğünde, genellikle soru soran kişinin hayatında yeni bir aşamaya girdiğini veya yeni bir yolculuğa çıktığını gösterir. Ayrıca, açık fikirli olmasını, içgüdülerine güvenmesini ve bilinmeyeni kucaklamasını tavsiye eder.

-Tılsımların Prensi bir Arkana Minör kartıdır. Pratik, güvenilir ve öğrenmeye hevesli genç bir kişiyi temsil eder. Bu kart, finansal istikrara giden yolculuğun başlangıcını sembolize eder. Hedefine odaklı ve çalışkan bir kişiyi temsil eder. Bu kart, genellikle yeni bir iş fırsatını, yeni beceriler öğrenme arzusunu veya pratik konulara odaklanma ihtiyacını gösterir.

-Aptal ve Tılsım Prensi kombinasyonu, sorgulayan kişinin finansal istikrara doğru yeni bir yolculuğa çıktığını temsil eder. Pratik hedefler peşinde koşmak için, risk alan ve konfor alanından çıkan bir kişiyi gösterir.

-Bu kombinasyon, öğrenmeye ve risk almaya istekli, disipli ve özenli çalışan, finansal başarıya ulaşma potansiyeline sahip bir genci temsil eder.

-Ancak, bazen de kişinin dikkatli olması ve mali durumu veya kariyeri ile gereksiz riskler almaması hakkında bir uyarı olabilir. Apdal'ın dürtüselliği ve risk alma istekliliği, pervasız davranışlara varabileceğinden. Tılsım Prensinin pratik yaklaşımı, çalışkanlığı ve temkinli tavrı katı bir zihniyete yol açabilir

-Apdal ve Tılsımların Prensi, kişinin hayatındaki büyüme ve değişim dönemleri temsil eder. Bu kombinasyon finansal istikrarın potansiyeli hakkında güçlü bir mesajdır. Bazen başarıya doğru yeni bir yolculuğu gösterir. Bazen de, temkinli olmanız konusunda sizi uyarıyor olabilir.

-Bu kombinasyon, kişinin yolculuğuna dair değerli bilgiler sunar ve hedeflerine ulaşmak için ölçülü ve pratik bir yaklaşımı benimsemesini tavsiye eder.

-Apdal özgür bir ruhtur ve daha özgür zamanların geleceğinin işaretidir. Prensler ise sevimlidir ve her zaman bir tatlılığı vardır. Ancak, her ikisinde de tazelik ve yenilik olduğu için aynı potaya koymak mümkündür.

-Bu kombinasyon bazen tazelenen bir ilişkiyi temsil eder. Bazen de, yeni başlayacak bir ilişkinin riskleri ve geleceğinin belirsizliği konusunda sizi uyarır. Prens öğrenneye odaklanırken, Apdal kollarını açmış yüzüne Güneş vurmuş sadece adım atıyor ve çok tasasız görünüyor.

Yorumlar