KUPA KRAL, ASA 7, KILIC 4 ve TILSIM 4

-İş hayatınızın yakın geleceği ile ilgili olarak seçtiğiniz kartalar, tarot destesi içinde küçük sırlı kartlar olarak bildidiğimiz arkana minör kartlarındandır. Arkana minör kartları genellikle geçici günlük yaşam sorunlarına işaret etme eğilimindedir.

-Kupa Kralı ve Asa Kralı hissettiklerini ve düşündüklerini dışından eyleme geçiren filozof gibi birisini temsil ediyor. Bu kişi tavsiyelerinden yararlanabileceğiniz hayırsever birisi olabilir. Sabırlı, diplomatik, bilge ve saygı duyulan böyle biri varsa, bu kişinin sizden taraf tavsiyelerine güvenebilirsiniz.

-Ayrıca, Kupa kralı sizi ve en üst üzeyde başarıyı hedeflediğinizi ifade ediyor. Başarı Kupa Kralının doğasında olduğundan çevresindeki kişilerin kıskançlarına maruz kalabilirsiniz. Bazılarının yolunuza ördüğü duvarlarla karşılaşabilirsiniz. Bu engeller sizi yıldırmasın. Çünkü, onlar duruma yüzeysel yaklaşıyorlar ve bu seviyeye gelene kadar kendinize yaptığınız yatırımın ve mücadelenin farkında bile değiller.

-Kupa Kralı burada sizi ve işinizi temsil ettiği için, iş hayatında büyüdüğünüz ve ilerleme çabalarınız konusunda çevrenizdekilere karşı ketum ve korumacı olmanızda fayda var. Özellikle, sizin alanınızda iş yapanlardan geride durmalısınız. Planlı ve stratejik hareket etmelisiniz. Hatta, yaptığınız planları tekrar tekrar gözden geçirmeden adım atmamalısınız. Nasıl olsa başarmak sizin kaderinizde var. Düşman kazanmaya hiç gerek yok.

-Rakiplaerinizle ilişkilerinizi geliştirebilir veya geliştirmeyebilirsiniz. Ancak, onlardan öğreneceğiniz çok dersler olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Çünkü, öğrenerek ve ders çıkararak ilerleyip büyüyeceksiniz. Asa 7 ve Kılıç 7'linin, hiç birşey yapmıyormuş gibi davranarak ilerlemenizi tavsiye ettiğini düşünüyorum. Projeleri planlarlarken de uygularken de gizlilik içinde hareket etmeli ve kendi kendinizle olmalısınız olmanızı tavsiye ediyor.

-Kupa Kralının manevi desteğini yanınıza alarak, Kılıç 4 gibi davranmalısınız. Yani, bu konuda hedefinize gitmekteki kararlılığınızda eş ve ortak olarak manevi bağlarınızı güçlendirmelisiniz. Her kim olursa olsun münakaşa ve sataşmalardan uzak kalmalısınız. Çünkü, yaratıcılığınızı işinize yansıtabilmek için dinlenmiş ve sakin bir kafaya, sağlıklı bir bünyeye ihtiyacınız var. Çok daha hızlı ilerleyeceğiniz günler uzak değil. Sabırlı olun.

-Tılsım 4, yakın zamanda elinize hatırı sayılır paralar geçeceğini ifade ediyor. Kılıç 4 ve Tılsım 4 kartının birlikte ortaya çıkmış olmaları, bu paraları şimdilik ilerlemek için kullanmamanızı, spekülatif hareketlere aldanmamanızı ve en iyi şekilde korumanızı tavsiye ediyor.

-4 rakamı koruma ve güven altına almak ile ilgilidir. Bu dönemi, öncelikle sağlığınızı sonra da paranızı koruduğunuz bir dönem olarak düşünmelisiniz. Daha sonraki adımlarınızın ne olacağı konusunu 4 ay sonra belirlemek daha doğru olacaktır.

-Ayrıca, 4 rakamı bir döngünün kapandığını temsil eder. 5 rakamında ki değişikliğe ve yenilenmeye ilerlemeden önce kendinizi ve kazanımlarını güvene almak ile ilgilidir. 4 rakamı, sağlam bir temel oluşturmak,işi aceleye getirmemek ile ilgilidir. Bu zaman içinde yeni bağlantılar kurmak yerine, köklü firmalarla mevcut bağlantılarızı güçlendirmek için çaba harcamak oğru olacaktır.

SİHİRBAZ, ÖLÜM GÜNEŞ ve TILSIM PRENSİ

-Büyücü, yeteneklerinizin farkında ve özgüveninizin yüksek olduğunu, temsil ediyor. Ölüm, dışardan gelen etkiler yüzünden çevrenizin ve çevrenizdeki insanların veya eski sistemlerin tamamen değişeceğini anlatıyor. Bu durum, sizin hayatınızda radikal değişiklere sebep olacaktır.

-İlk zamanlarda muhtemelen kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Çünkü, ölüm kartı değişmesini istemediğiniz, ancak karşı duramadığınız kadersel değişimlere işaret eder. Fakat, üzülmeyin bu değişim sizin gibi zamanın ilersinde olan kişilerin daha hızlı ilerlemesini sağlıyacak yenilikleri içinde bulunduruyor.

-Ölüm'ün yanında Güneş, en özet anlatımla hayatınızda sona eren bazı şeylerin ilerlemek ve büyümek için, size haklı çıkış getireceğini ifade eder. Güneş, evrendeki en büyük gezegen ve ışığın kaynağıdır. Güneş, destenin en sevdiğim kartıdır ve 19 rakamı ile temsil edilir. 19 rakamında ki 1 ve 9 başlangıçtan sona kadar, yani birden 9'a kadar geleceğinizi kendi ellerinizle belirleyeceğinizi, bu sorumluluğu almak için ihtiyacınız olan herşeye sahip olduğunuz anlamına gelir.

-Güneşin yanında Tılsım Prensi, bazen iş hayatında çalışkan olmayı ve yenilikleri hayatına davet etmenin ilerlemenizi hızlandıracağı anlamına geldiği gibi. Aynı zamanda, işinizde ve genel yaşamınızda pratiklik kazanacağınızı temsil ediyor. Düğmeye dokunmakla işler kendiliğinden ilerleyecek anlamına geliyor. Bu kombinasyon, aşk ve ilişkilerde en iyisine sahip olacağınızı gösterdiği gibi, eşinizle bir üniversite veya seminerde tanışmış olduğunuzu ifade edebilir.

13-Ölüm: Yeniden doğuş ve köklü değişimler

21-Dünya:Öğrenilen dersler ve kalıcı başarılar.

13 ve 21: Bir dünya imparatorunun ölümünü temsil edebilir.

16-Yıkılan Kule: Temeli çürük geçerliliğini kaybetmek üzere olan herşeyin çöküşü ve kaos.

12-Asılmış Adam: Üstte bahsettiğim durumlar yaşanırken, herşeyi askıya almak ve toz duman dağılana kadar sabretmek. Burada, geride kaldığınızı düşünmemelisiniz. Bakış açınızı yeniliklerle uyum içinde değiştirdirdiğinizden emin olduğunuzda, belkide enhızlı siz ilerleyecek ve en önde siz olacaksınız. Krizi fırsata çevirmek için yaratıcılığınızın sınırlarını zorlamalısınız.

Yorumlar