TILSIM 10, ASA 3, ASA 7, YILDIZ, TILSIM 4 ve KUPA 10

-Tılsım 10 ve Asaların 3'lüsü partnerinizle birlikte ilişkide bir sonraki aşamaya ilerlediğinizi anlatıyor. Zaten köklü ailenizi genişletme isteğinizdeki heyecanı yansıtıyor.

-Bu hızlı büyümeye katılımı sağlamak için, belki büyük bir kentte bir gökdelende, belki de gün batımına karşı oldukça güzel bir evde yapılan bir genişleme zirvesi, yani ailenin genişlemesi ile ilgili bir toplantı yapılıyor.

-Tılsım 10 kartında yakında niyetinizle ilgili büyük bir olay ve/veya kutlamaya hazır olun anlamı vardır. Bu kart, öncelikle sağlam bir temeli olan dengeli biri olduğunuzu ve iyi bir aileden geldiğinizi ifade ediyor. Dolayısıyla evlilik ve aile, sevgi dolu sıcak bir yuva sizin en kutsalınızdır

-Mutlu bir yuva kurmak veya güven içinde bir ilişki isteyen bir kişinin karşısına çıkacak en doğru kart Tılsım 10'lusudur. İlişki içinde partnerinizle farklı bakış açılarına sahip olduğunuzda, sorunların kaynağını saptayıp açık fikirli ve karşılıklı saygı çerçevesinde tartıştığınızda çözümlenemeyecek bir sorun yoktur.

-Asa 3 ve Asa 7 ilişkinizde birbirinizin kıymetini bilmenizin önemini anlatan ve sizi ilerlemeye teşvik edici, motive edici konuşmaları gösteriyor. Yani, bu evlilik çevrenizdekiler tarafından destekleniyor. Asaların 7'lisi, 7 rakamından ve ateş elementinden dolayı ilahi olandan gelen güce ve cesarete sahiptir. Asa 7, evlilik adımlarınızda cesarete ihtiyacınız olduğunda zaten ilahi güç tarafından destekleneceğinizi ifade ediyor.

-Dikkat ederseniz, seçtiğiniz kartların içinde bir tek Yıldız arkana majör kartlarındandır. Yıldız, yaşamınızda geleceğinizi de ilgilendiren kalıcı konulara, büyük resimden bakmanızı sağlar. Umut Yıldız'ın ışığıdır. Yıldız, birbirinize olan inancınızın gelecekte de sizi yanıltmayacağını sembolize ediyor.

-Tılsım 4, birlikteliğinizin maddi ve manevi gücünden doğan bir iş ortaklığından gelen kazançlarıla ilgili olabilir. Yıldız kartından sonra geldiği için partnerler arasında bu iş ortaklığının doğru bir adım olduğunu anlıyoruz. Geleceğinizi belirleyen Kupa 10'lun önünde Tılsım 4 mutluğuzu destekleyici teşvik edici olacağını söyleyebilirim.

-Tılsım 4 ve Kupa 10 sahip olduğunuz maddi değerlere sırtınızı yaslayarak, ancak güven içinde manevi anlamda mutluluğu ve güzellikleri yakalayacağınızı ifade ediyor.

-Kupa 10, çocuklarla birlikte 10 altın kupanın desteğini alan gökkuşağına sahip olacağınızın habercesidir. Bu gökkuşağı havada bir mutluluk mührüdür. Kupa 10 mutlu bir çiftin ve mutlu bir ailenin kartıdır.

Yorumlar