HAMUR, BOREK ve EKMEK RUYALARI

Hamur, şefkat ve mutluluğun bir işaretidir. Rüyada hamur görmek evin hanımının becerikliliğine, görmenin şekline ve durumuna göre işlerin kolaylaşacağına, yakın zamanda kavuşacağınız rahatlık ve bolluğa delalettir. Rüyada hamur yoğuran kişinin evine misafir gelir.

Rüyada hamur görmek, amacınıza ulaşmak için aklınıza gelen çarelere gösterir. Hamur mayalı olursa kısa sürede bu çareyi bulursunuz, mayasızsa bu çare gecikir. Bu hamurdan ekmek pişirdiğinizi görürseniz amacınıza ulaşırsınız. Bir başka rivayete göre de: rüyada hamur görmek, yakın gelecekte yapılacak kolay işlere ve rahata işarettir. Tutsak bir kimsenin özgürlüğüne veya hamile bir kadının kurtuluşuna delalettir.

1 ==Rüyada hamur görmek işinizde başarılı olacağınıza, yakında sahip olacağınız konfor ve bolluğa delalettir.

2 ==Rüyada hamur görmek , akrabalarınızı ziyaret veya ticaret için bir yolculuğa çıkacağınıza delalettir.

3 ==Rüyada hamur görmek yapacağınız işlerde önemli bir konuma geleceğinize gösterir.

4 ==Rüyada hamur görmek, aile dışından genç veya yaşlı bir kadının yardımıyla dertlerden kurtulacaksınız anlamına gelir.

5 ==Rüyada hamur yoğurduğunu görmek, birçok sorunla uğraşmak zorunda kalsanız bile, kendi çabalarınız sayesinde büyük kazançlara ve başarılara imza atacağınıza ve tek başınıza çabalayarak arzu ettiğiniz konuma ulaşacağınıza delalettir.

-Dar bir yerde hamur yoğurmak günaha işarettir.

-Rahat ve geniş bir ortamda hamur yoğurmak refaha veya evliliğe işaret eder.

-Arpa hamuru yoğurmak, düşmanı yenmeye veya memur olmaya işarettir.

-Fırında hamur yoğuran birini görmek, insanların gönlünde yer edinmeye işarettir.

7 ==Rüyada hamur teknesi veya hamur kabı görmek, adaletli ve merhametli bir hükümdara, yöneticiye veya aile reisine delalettir.

8 ==Rüyada hamur yoğuran birini görmek, ihtiyaçlarını gidermeye , hastalıklardan ve hayırlardan şifaya delalettir. Fırında hamur yoğurduğunu görmek, yaptığınız bir işten kazanç elde etmeye işarettir.

9 ==Rüyada hamur mayalamak, ailenizden alacağınız para veya sermayeyi artıracağınızın ve servete dönüştüreceğinizin işaretidir. Hamurun kızarması tüketmeye yöneliktir ve sermayenin eriyeceğini gösterir. 

10==Rüyada hamurun kabarıp kaptan taştığını görmek, sağlık problemleriyle uğraşmak zorunda kalacağınıza ve bu problemlerin ortadan kalkacağına delalettir. Kendinizi mantıksız konularla üzmeyin.

 11==Rüyada hamurun ekşidiğini görmek, aklınıza takılan bir konu ile ilgili hatalı açıklama yaptığınızı ve kendinizi ifade etmekte zorlanacağınıza delalettir.

-Rüyada hamur elde edilecek maldır. Mayalanan hamurun ekşiyerek taşması ticarette zarar anlamına gelir.

12==Rüyada hamur kızarttığını görmek, bazı işlerinizin aksayacağına, bu konu sizi zor durumda bıraksa bile çok fazla sorun yaşamayacağınıza delalettir.

13==Rüyada hamur kızartması görmek, maddi sıkıntıların üstesinden geleceğinize ve uzun süre maddi sıkıntı çekmeyeceğinize delalettir.

14==Rüyada hamur açtığınızı görmek, bir arkadaşınızın veya akrabanızın sizden para isteyeceğinize ve bu yardımınız sonucunda mutlu bir olayla karşılaşacağınıza delalettir.

15==Rüyada hamur pişirmek, umudunu yitirmek olarak yorumlanır. Ancak çevrenizden göreceğiniz maddi ve manevi destek sayesinde umudunuzu yeniden kazanacaksınız. Kısa süre içerisinde bir işe adım atacaksınız ve bu iş sayesinde önemli miktarda para kazanacaksınız.

16==Rüyada pişmiş hamur yemek, rüyayı gören kişinin çok güvenilir bir kişiliğe sahip olduğuna işarettir. Bu nedenle, yakın çevresinden biri rüya sahibine önemli bir emanet verebilir. Bu bir sır da olabilir.

17==Rüyada pişmiş hamur yiyen kimse, cesur ve sadık bir kişidir. Azimli, çalışkan, sadık ve ilkelerine sıkı sıkıya bağlıdır. Rüya sahibi kazanacağı parayı sonuna kadar hak edecektir. Bu rüyayı gören kişinin iyi bir insan olmaya devam edeceğini söylemek mümkündür.

18==Rüyada çiğ hamur yemek, evinizde herkesi derinden sarsacak bir durum ile karşılaşabileceğinizi veya uzun süredir yaptığınız plan ve projelerde aksamalar olabileceğini ifade etsede, sizi zora sokan konuların üstesinden gelebileceğinize ve bu sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.. 

19==Hamurun yumuşaklığı veya sertliği ile ilgili bir rüya görmek uzun ömürlü olacağınızı gösterir.

-Yumuşak bir hamur uzun ömrü göstersede, ömür boyu hastalık ve sıkıntı çekeceğinize işarettir.

-Hamurun sert olduğunu görmek, ömrünüzün uzun olacağına küçük hastalık ve sorunlarınız olsa bile, bu sorunların sizi pek etkilemeyeceğini gösterir.

20==Rüyada beze hamurları açmak, işlerinize çok emek harcayacağınıza ve tüm işlerinizi zamanında tamamlayacağınıza ve başarılılı olacağınıza delalettir.

21==Rüyada hamurun kuruduğunu görmek, size zarar vermek isteyenlerin amacına ulaşamayacaklarına delalettir.

22==Rüyada ince bir hamur açtığınızı görmek, kalabalık bir ortamda bulunacağınıza ve işinizde başarılarınızdan bahsedileceğine delalettir. Bu konuşmalar sizi olumlu yönde motive edecektir.


RUYADA BOREK GORMEK

==Rüyada börek görmek, borçlarınızın olduğuna ve bu borçları kapatmakta zorlansanız da bir an önce borçlarınızı bitireceğinize delalettir.

==Rüyada börek yediğini görmek, bilmediğiniz borçlarınızın açığa çıkacağına, bu borçları ödemek istemeseniz bile elinizden bir miktar para çıkacağına delalettir.

RÜYADA EKMEK GÖRMEK

Ekmek, hayatın en temel gıda maddesidir. Rüyada ekmek görmek önemli bir şeye aç olduğunuz anlamına gelir. Genelde, barınma ve beslenme gibi temel ihtiyaçlarınızın tehlikede olduğunu hisettiğinizde rüyada ekmek görebilirsiniz.

==Rüyada minik ekmek veya çörek görmek, planın tekrarlanması gerektiğinin bir göstergesidir. Çörekler, yolunuzu tıkayacak ve başınızı ağrıtacak bir eziyeti ifade eder. Bu rüya meydana gelen beklenmedik olayların başınızı ağrıtacağını ve onlarla mücadele etmek yerine kaçınmanız konusunda size bir uyarıdır. 

 ==Rüyada Pahalı ve yüksek kaliteli ekmek görmek, daha iyi bir iş teklifi veya terfi alacaksınız anlamına gelir, bu da daha yüksek bir ücret veya maaşla sonuçlanacaktır.

==Rüyada taze, yumusacik veya sıcak ekmek görmek, zahmetsiz helal kazanç ve bol nimete isarettir.

==Yavan ekmek yemek, garip yaşamak ve yalnız ölmek.

==Aşırı sıcak ekmek yemek, üzüntü ve kedere işarettir.

==Rüyada mercimek ve bakla unundan yapılmış ekmek yemek, fakirlik ve üzüntüye delalettir.

==Rüyada birine ekmek vermek o sene kazancınızın bol olacağını gösterir.

==Yolculukta ekmek aramak ve Aradığınız ekmeği bulmak, bu yolculuktan elde edilecek mallara ve kazanca işaret eder.

==Rüyada çok ekmek görmek uzun bir ömre, dostların çoğalmasına ve rızkın bol olmasına delalet eder.

==Rüyada bilmediğiniz bir yerde yarım lokma ekmek bulmak ve onu bir türlü yiyememek, ölüm zamanına yaklaşacağınıza işarettir.

==Bilinen bir yerde yarım parça ekmek bulup elinize almanız, ömrünüzün yarısının bittiğini gösterir.

Başka bir deyişle, hayatınızın bu olumsuz yönü, gelecekte olacak her şeyi veya ona karşı tutumunuzu belirlememelidir.

==Rüyada ekmek kırıntıları ve doğranmış ekmek görmek, hayatınızın birçok alanında birçok sorun yaşayacağınıza işaret eder. İyi haber şu ki, bu sorunlar önemsiz olacak. Hayatınızda küçük bir sıkıntı olabilir, ancak önemli bir şey olmayacak.

==Rüyada lezzetli ekmek görmek, sizi gerçekten seven ve ilerlemenize katkı sağlayacak yakın bir arkadaş grubunuz olduğunu gösterir. Sizi önemseyen çok sayıda kişiye sahip olduğunuz için şanslısınız.

==Rüyada sıcak ekmek görmek, hiç bitmeyen bilgi arayışınızı, olumsuzun üzerine durmamak için çaba arayışınızı temsil eder. Başkalarına açık olan fırsatlardan dışlandığınız izlemine sahip olduğunuzu gösterir. Bu rüya karakterinizin gelişmemiş veya kabul görmemiş özelliklerinin bir sonucu olarak ortaya çıkar.

=Rüyada bayat ekmek görmek, hayat yolunuz ve bu yol boyunca yaptığınız seçimlerle ilgilidir. Başkalarının sizin hakkınızda söylediklerine ve sizin başkaları hakkında söylediklerinize dikkat etmelisiniz.

==Rüyada Islak Ekmek Görmek, başarısızlık korkusu anlamına gelir. Hayatınızda macera eksik ve bir fark yaratma motivasyonunuz yok. Ancak, sizi rahatsız eden bu sorunlar kısa zaman içinde çözülecek anlamına gelir. Dikkatli olun,tepkiniz orantısız patlamalara sebep olmasın.

==Rüyada ekmek kesmek, maddi sıkıntılar yaşadığınızı gösterebilir. Belki de borç içinde boğuluyorsunuz ve bir çıkış yolu göremiyorsunuz. Bu rüya, hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zor bir döngüden  geçtiğinizi ifade eder. Ancak, kendinize inanın bugünler kesinlikle bitecek ve olaylar lehinize dönecek. İşte o zaman zor zamanlara direnmeyi başarabildiğiniz için kendinizle gurur

Yorumlar