SIHIRBAZ ve ASIKLAR KOMBINASYONU


 -Sihirbaz Kartı, işini mükemmel yapan birinin kartviziti gibidir. Bütün araç, gereç, malzeme ve donanımı hazırdır ve sihir yaparken istediği sonucu alana kadar onları nasıl kullanacağını çok iyi bilir. Bu açılımda Sihirbaz siz oluyorsunuz. Beklediğiniz ve istediğiniz ilişkiye sahip olacaksınız. Çünkü, şapkadan tavşan çıkaran bir Sihirbaz olarak her düşündüğünüzün nasıl gerçeğe dönüşeceğini, ben değil varın siz düşünün artık. Fakat unutmayın ki, siz sihir yaparak hayallerinizi gerçekleştirirken, başka sihirbazlar tarafından bu sihir bozulmaya çalışılacaktır. İşte bu sebeple, gerçekten bilinçaltınızda  ne istediğinizden emin olmanız önemlidir. 

-Sihirbaz, ilişkiler konusunda yeteneklidir. Hareket ederken konuşan, üstelik aynı anda düşünen birisidir. Kendi istediği ilişki türünü ve her türlü durumu kendisi yaratır. Aynı zamanda, mesajlarını iletmek için e-mail, twitter, youtube, instagram, tweetter, facebook gibi her türlü iletişim aracını nasıl kullanacağını iyi bilir. Bir söz veya taahhüt istediğinde de her türlü alır. Sihirbaz, bir çok kişiye bir numarayı aynı anda çekebilecek yeteneğe sahip ve düzgün bir konuşmacıdır.

-Gerçekten iyi bir sihirbaz, sihire değil sadece kendisine inanır. Bu sebeple, gerçekten ilişkiden ne anlıyorsanız o olacak. İlişkilerinizde genelde ipler sizin elinizde, karşınızdaki kişiye göre yemeğin tadı farklı olabilir, fakat şef siz olduğunuz için iradeli ve ilişkiyi yürütmekte kararlı olmalısınız.

-Sihirbaz tezahür ettiren, Aşıklar seçimi yapan kişidir. Belki, partneriniz ağır hareket eden birisi olabilir, belkide, Sihirbazın önüne geçen Aşıklar kararsızlık dugusu taşıdığı için, isteklerinizin gerçekleşmesinde ertelemeye sebep olabilir.


Yorumlar