KUPA 10 ve ASALARIN 4'LUSU


 -Kupa 10'lunun elementi su, Asa 4'lünün elementi ateştir. Ateş ve su birbirlerinin düşmanı olduğu gerçeğini göz önünde bulundurduğumda, uzun vadeli bir ilişki düşündürücü  görünüyor. 2 arasındaki bu ilişki muhtemelen bir üst basmağa ilerleyemeyebilir.

-Bu 2 kart kendi dünyalarında mutlu ve güzellikleri ifade ettiği halde yanyana geldiklerinde su sürekli ateşin sıcaklık derecesini düşürüp, gerginliğe sebep olacak ve aranın soğumasına sebep olacaktır. Halbuki su kartının yanında bir toprak elementi kartı olsaydı, çimenler yeşillenecek, çiçekler açabilecekti. Ya da, Ateş elementinin yanında hava elementini sembolize eden bir kart olsaydı, tutku ve başarıyla ilerlemek için bir birlerinden ayrı kalmak istemeyeceklerdi.

-Belkide, bu 2 kart ilişkide bir sonu işaret etmek için yan yana geldiler. Belki, siz ve partneriniz geçmişteki köklü ilişkilerinizden bağlarınızı koparamamış olabilirsiniz. Belkide, ikinizinde farklı hedefleri var, fakat başkaları sizi bir araya gelmenizi istediği için birliktesiniz.

-Belkide, ikinizinde aileleri köklü, fakat çok farklı dünyaların insanlarısınız, ya da bir birine güvenmeyen, çatışan 2 ailenin çocuklarısınız. Ateş ve su elementinin uyumsuzluğunu ifade eden çok farklı sebepler olabilir. Bilmiyorum, belkide bu 2 partner bir birine çok bağlı olsalarda, birisi bekar diğeri evliyse, bu ilişkinin evliliğe taşınamayacak olma ihtimali onlar için bir dezavantajdır.

-Kupa 10 ve Asa 4'lüsünü numerolojik olarak değerlendirdiğimde 10 rakamı bir döngünün sonudur. 4 rakamı başarının doruk noktasıdır. Belkide, birlikte mutlu olsanızda partnerlerden birisi için çok geç diğeri içinse erken bir karşılaşma olabilir. Yani, partnerlerden birisi ilişkilerde diğerinden daha tecrübeli ve olgun olabilir. Bu sebeplerden  ötürü, bu ilişkinin uzun süre dengede kalabileceğini düşünmüyorum.

Yorumlar