FARKLI SERILERDEN BENZER KARTLARIN KOMBINASYONU


 1--Bir tarot açılımında 2 adet As genellikle bir düğünü ifade eder. 3 adet As mali bir konu hakkında yasal işlemlerden bahseder. Bir tarot açılımında 4 adet As finans ve kariyer yaşamınızda hayatınızın en iyi döneminde olduğunuzu, sınırsız servet sahibi olacağınızı anlatır.

2---Bir tarot açılımında karşınıza çıkan 2 adet arkana minör 2 kartı, bir taahhüt veya angajmandan bahseder. Bir tarot açılımında 3 adet 2'li kart evlilik dışı bir ilişki hakkında sizi uyarıyor olabilir, 4 adet 2'li kart aşkı yanlış yerlerde aradığınız anlamına gelir.

3--Bir tarot açılımında 2 adet arkana minör 3'lü küçük, ancak hoş bir sürprizin habercisidir. Bir açılımda 3 adet arkana minör 3'lü kart baklenmedik iyi şans, 4 ader 3'lü arkana minör 3'lü kart  kutlamaları anlatır. Hatta, böyle bu dizilim bir bebeğin doğum habercisi de olabilir.

4--Bir tarot açılımında 2 adet arkana minör 4'lü kartı, emniyetli ve güvenli bir yerde korunduğunuz bir zaman diliminde olduğunuzu gösterir.  Bir tarot açılımında 3 adet 4'lü kart herşey hakkında çok dikkatli ve korumacı davrandığınızı ifade eder. 4 adet 4'lü arkana minör kart, aşırı can sıkıcı koşullar tarafından hapsedilmiş gibi hissettiğinizi anlatır.

5--Bir tarot açılımında 2 adet arkana minör 5 kartı, ilerde yaşayacağınız yeni tecrübe ve deneyimlere hazırlıklı olmanız gerektiğini haber verir. Bir açılımda 3 adet 5'li arkana minör kart, kendinizi aşırı zorlamamanız konusunda uyarır, 4 adet 5'li kart seyat ve değişim gibi enerjik olmanız gereken bir dönemde geçtiğinizi işaret eder.

6--Bir tarot açılımında karşınıza çıkan 2 adet 6'lı arkana minör kart partnerinize haklı bir güven ve inancınızı, 3 adet 6'lı kart heyecan veren bir romantizmi ve önünüzde romantik dönemler olduğunu gösterir. Bir tarot açılımında 4 adet 6'lı kart duygusal güvenlik anlamına gelir.

7--Bir tarot açılımında Arkana Minör kartlarından bir 7'linin yanında diğer her hangi bir 7'li ortaya çıktığında, bu hayatınızda önemli bir noktada bulunduğunuzun ve büyük değişikliklerin kaçınılmaz olduğunun güçlü bir göstergesidir. Yeni ve farklı koşullar altında hayata sıfırdan başlamayı işaret eder. 

-Bir Tarot açılımında 3 adet arkana minör 7'li kartı göründüğünde, şu anda bir çok değişiklik ve fırsatla çevrili olduğunuzun bir göstergesidir. Bilinçli seçiminizi, son kararınızı vermeden önce tüm olasılıkları göz önünde bulundurarak ve objektif olarak tekrar değerlendirmeniz konusunda bir uyarıdır. Bir tarot açılımında ortaya çıkan 2 adet arkana minör 7'li kart, arkadaşlarınızın sahte olduğunu gösterir. 3 adet 7'li genellikle hamileliği önceden haber verir.

-Bir açılımda görünen 4 adet 7'li, ciddi yanlış anlamalar, hatta sözlü tacize karşı davranışlar konusunda sizi uyarır.

8--Bir tarot açılımında görünen 2 adet 8'li arkana minör kartı, yeni bir romantizm, ilişki veya ortaklık konusunda hafif bir endişe olabileceğini, 3 adet 8'li arkana minör kart, kaygı, güçlükler, engeller ve gecikmeleri anlatır. 4 adet 8'li kart kontrolünüz dışındaki güçlerin neden olduğu kafa karışıklığı ve yüzleşmeyi işaret eder.

9--Bir tarot açılımında karşınıza açıkan 2 Adet 9'lu Arkana Minör Kartı, ev veya adres değişikliğini öngörürür. 3 Adet 9'lu beklenmedik sürpriz, 4 Adet 9 en parlak umutlarınızın, hayallerinizin ve dileklerinizin gerçekleşeceği anlamına gelir.

10--Bir Tarot açılımında 2 Adet 10'lu Arkana Minör kartı varsa, daha iyisi için bir kariyer değişikliğini anlatır. 3 Adet 10'lu kart, para meseleleri üzerinde mükaşalar olduğunu gösterir. Eğer, tarot açılımınızda 4 Adet 10'lu arkana minör kartı varsa, büyük maddi kazançlar elde edeceğinizi ve yaşamınızda çok şanslı bir zaman diliminde bulunduğunuzu ifade eder.

PRENS--Bir tarot açılımında ortaya çıkan 2 adet Prens kısa süreli bir hastalığa işaert ediyor olabilir, 3 adet Prens bir tür ciddi kazayı haber veriyor olabilir. Bir tarot açılımda 4 adet Prens uzun vadede ciddi bir hastalığın habercisi olabilir.

SOVALYE--Bir tarot açılımında 2 adet Şövalye, bir erkek arkadaşın samimiyetinden şüphe duymanız gereken karşık sinyaller ve mesajlar olduğunu gösterir, 3 adat Şövalye yaklaşmakta olan hararetli tartışmaların önceden habercisidir. Bir tarot açılımında 4 adet Şövalye, sözlü veya fiziksel şiddet ve hatta aşırı tacizi akla getirir.

KRALICE--Bir tarot açılımında 2 adet Kraliçe,  bir kadın arkadaşla kısa süreli bir anlaşmazlık, 3 adet kraliçe boş dedikodulara katılacağınızı gösterir. Bir tarot açılımında görünen 4 adet Kraliçe kurbanı olduğunuz bir dedikodu veya iftiraya işaret eder.

KRAL--Bir tarot açılımında 1 kral diğer serilerden her hangibir kral ile birlikte göründüğünde, onur, kutlama, küçük terfiler, halk tarafından tanınma veya bir tür ödül anlamına gelebilir. 3 kral bir tarot açılımında ortaya çıktığında, belirli bir ticari işlemde başarı anlamına gelir. Bir tarot açılımında 4 kral ortaya çıktığında tüm çabalarda başarı olduğunu gösterir.

--Kral diğer saraylı kartlarla birlikte bir tarot açılımında ortaya çıktığında, çok sayıda kişinin bir olaya karıştığını gösterir.

Yorumlar