DUNYA, ASILMIS ADAM ve ASALARIN PRENSI KOMBINASYONU



-Dünya Kartı, Büyük Arkana Kartlarının 21 numaralı ve son kartıdır. 21=2+1=3 rakamı numerolojide hedeflerinize ulaşmak için iletişim kurma yeteneğinizle ilgilidir. Asılımış Adam Büyük Arkana Kartlarının 12 numaralı kartıdır ve numerolojik olarak 3 rakamına denk gelir (12=1+2=3).

-Ayrıca, her 2 kartın üstündeki figürlerde çarpık sol bacaklara dikkat edin. Düzya düz konumda, Asılmış Adam ters konumda aynı bacak aynı şekilde çarpık duruyor. Buradanda, ilişkilerdeki gergin durumun kişilerin bir birlerine yansımasının sonucu olduğunu söyleyebilirim. Burada Dünya Kartının sembolize ettiği kişi sonsuza kadar dışa dönük, Asılmış Adamın işaret ettiği kişi sonsuza kadar içe dönük görünüyor. Her ikisininde paylaştığı şey, benlik duygularının, maddi herşeyden vazgeçmiş görünüyor olmalarıdır. Asılmış Adam maddi tüm eşyalarından vazgeçer. Aynı şekilde Dünya'da sonsuza kadar bu benimdir diye bir nesneye takılıp kalmaz. İhtiyaç duyduğu sürece kendinin sayar ve sonra serbest bırakır.

-Asılmış Adam, çok kişiseldir ve yalnız kalarak kendi kendine öğrenen hem bir öğrenci hem bir öğretmendir. Dünya, evrensel Bilgelikle ilgilenir, ancak bilgiyi aktarır.

-Bu kartların kombinasyonu, bağları feda etmenin zamanı geldiğini ifade ediyor. İnanın düşündüklerimi anlatmaya çalışırken uygun kelimeleri bulmakta zorlanıyorum. Üstte kartların anlamlarını yazarken, sonuca sizi hazırlamaya çalışıyorum. Koparmak zorunda kaldığınız bu bağlar taraflar için acı verici ve muhtemelen yaşamınızda kalıcı olacak diye düşünüyorum. Bu yaşam deneyiminden hem ders siz alacaksınız hemde diğerleri ders alacak. Kendinizi herkesten ayırırken, her şeyin bir parçası olduğunuzu hissedeceksiniz ve ayrı kaldığınız herkesi ve her şeyi sürekli gözlemede kalacaksınız.

-Bundan böyle olaylara farklı açıdan bakmalı ve her şeyin böyle daha iyi olacağına inanmalısınız. Çünkü, mantıklı olan bu ve siz yaşamınızda bir şeyleri bırakıyor, bir şeylerden vazgeçiyorsunuz, belkide işinizden vaya birinden vazgeçiyorsunuz. Dünya ve Asılmış Adam, birileri için, büyük bir iyilik, fedakarlık yaptığınızı, fakat bunun hüsranla sonuçlandığını işaret ediyor. 

-Asaların Uşağı, yeniden bir dünya yaratma konusunda oldukça yetenekli, usta ve tutkuludur. Hem devrimci, hem yetenekli ve hemde çevresine ilham verir. Bu kombinasyon, genç birisiyle üzülerek ve kalıcı olarak bağlarınızı kestiğinizi ifade ediyor.

Yorumlar