TILSIM 3, AY ve ASALARIN 4'LUSU KOMBINASYONU


Özet olarak;

-Tılsım 3, bir iş dalında sanatsal bir yeteneğe sahip olduğunuz anlamına gelir. Bu konuda başarı, ilerleme gayret ve işbirliği içinde gelir. Kartın üstündeki resimde kişi bir sehpanın üstünde hem yeteneğini gösteriyor hemde onu izleyenlerle işbirliği yapıyor gibi görünüyor.

-Tılsım 3'ün yanındaki Ay Kartı, önceliğinizin para kazanmak değil, içsel benliğinizi gelitirmeniz, bilgi ve deneyim sahibi olmanız gerektiği konusunda bir uyarıdır olabilir. Ay Kartı, siz genç olduğunuz için annenize  yakın olmanızıda işaret ediyor olabilir. Çocukları olanlarında çocuklarına yakın olması gerekiyor.

-Ayrıca, 3 rakamını var yeteneğinizi büyütmek için gayret göstemeniz gerektiğiyle ilgili olarakta düşünebiliriz.

-Ay rüyalarla ilgilidir. İnsanın bilinç düzeyinde bulamadığı soruların yanıtlarını verir. Bilinçaltının karanlığı yüzeye çıkar, düşünceler Ay gibi parlar. Fikirlerinizde ne kadar gerçekçi olur ve davranışlarınıza bunu yansıtırsanız, çaba gösterirseniz. Hayallerinizin gerçeğe o kadar yakınlaştığını görürsünüz. Bu kolay birşey değildir, çünkü fikir üzeyinde olan birşeyi yaratmaya, gerçeğe dönüştürmeye çalışıyorsunuz.

-Ay Kartının yanında Asaların 4'lüsü, söz konusu kişinin yalnız ve fazla derinlemesine düşünen biri olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca, 4 asayı gecenin karanlığında, sadece Ay ışığına güvenerek yerleştirdiğiniz zeminin sağlam olduğunu söyleyemeyiz. Fakat bazı şartların sizi zorlayacağını söyleyerek hevesinizi kırmak, sahip olduğunuz yeteneğinizi geliştirmemek kendinize yapacağınız en büyük haksızlık ve en büyük yanlış olur.

-İç sesinizi dinleyin, kendinizi geliştirin ve düşe kalka merdivenleri çıkın. Her bir aşamada belirgin izler bırakmış olur, maddi güvenliğinizi maneviyatınızla da destekleyerek sağlamlaştırırmış olursunuz. Böylece,kendinize yeni hedefler oluşturma pratikliği kazandırmış olursunuz.

-Tılsım 3, Ay ve Asaların 4'lüsü kombinasyonunda yaratıcılığınıza dayalı olarak geliştirebileceğiniz bir yeteneğinizle ilgili gayretve çabalarınız sonucunda gelecekle ilgili güzel hayallerden bahsedebiliriz. Günlük rutinlerinize engel olmadığını düşümdüğüm bu konuda kendinizi geliştirme yaratıcılığınız ve çabalarınız gerçekten takdir gürecek düzeyde. Çünkü, hayal dünyası çok geniş ve içgörüyü önemseyen bir yapınız var.

-Burada kartların kombinasyonu kafa karışıklığı ve kararsızlık olduğunu işaret ediyor gibi görünsede kartların sıranılışında iyiye giden bir durumu açıkça gözlemlemek mümkün. Yaratıcılığınızı geliştirmeye açık olduğunuz bu konuda maneviyatınızı güçlendirerek ilerlemenin yaşamınızda kesinlikle olumlu yansımaları olacaktır. Fakat, bu yansımaları malı sattım, parasını aldım faturasını kestim gibi düşünmemelisiniz.

-Bu konuda bilgi ve tecrübeleriniz kelebek etkisi gibi, yaşamınızın her alanında yeni hedeflerinize ilerlerken size kolaylık sağlayacaktır.Yani, fikir ve ideolojiler içinde kendi doğrularınızı keşfederek ve bunların yaşamınıza yansımasıyla başardıklarınızla kendinizi güvende hissedecek ve kendinizle gurur duyacaksınız. Belkide, en belirsiz zamanlarınızda Asa 4'lü sizi bulacak ve vermiş olduğu güven, huzur ve mutluluğu yönetirken yaşamınızda kendinizden çok daha emin ilerleyeceksiniz.


Yorumlar