KUPA PRENSI, KUPA 10 ve TILSIM 4 KOMBINASYONU




 KUPALARIN UŞAĞI-KUPALARIN ONLUSU-SİKKELERİN DÖRTLÜSÜ


Kupaların uşağının yanında Kupaların 10lusu mutlu bir aile içinde yeni bir bebek haberi, ya da mutluluk veren sürprizler veya  içten gelen davranışlarla hırsları dengelemek için alınan, sonu mutlu bitecek yeni kararlar anlamına geliyor.. Aynı zamanda büyük bir farkındalık içinde alınan bu kararlara duyarlılık gösterme ve uyma sözkonusu.

Burada aslında bir hayal ve arzuları gerçekleştirme isteği var diyebiliriz. Daha iyi bir gelecek için aile içindeki durumların dengeleniyor

Kupaların Uşağı mutlu aile içinde büyüyüp gelişecek hassas bir çocuğu işaret ediyor ve ailenin geleceğinin sağlam temel üzerine otururken uşağın geleceğininde bu temeller üzerinde inşa edildiğini söyleyebiliriz.

Bu kartların kombinasyonu aile içindeki bu çocuğun geleceğinin habercisi gibi bize net olarak şunu söylüyor; iç mutluluğu korumak için alınan kararların ve tutumluluk önceliklerinin yerine getirilmesi sonucu rüyalar gerçek oluyor ve yaşam şartları daha güvenli hale geliyor. İşte o zaman konforunuzda daha güvenli ve sürekli hale gelmiş oluyor.

-Tılsımların 4lüsüzamanınız ve paranızla ilişkili bir karttır. Dikkat ederseniz adamın paraları var ve hiç kimse onları ondan alamıyor. Arkada güzel bir şehir onu hayatın içine çağırıyor, ama o  kendini dünyevi şeylere adamış ve hareket edemiyor. 

Bu adam aslında kıtlığın ne olduğunuda çok iyi bilen birisi. Maddi kaynaklarla ilgili tedbirli olmak iyidir ama kendi ruhuna iyi gelecek şeylerden vazgeçmek pahasına sadece mal ve para biriktirmek yaşamı güzelleştiren deneyimlerle buluşmalara engel olacaktır.

Paranın önemli olmadığını söyleyen kişiler, her zaman çok paraya sahip olan insanlardır, öyle değilmi? Paranız, malınız, eşyalarınız size hizmet etmek içindir, deneyimlemeniz gereken yaşamdan geri durmanız için değil.

Son kart olarak seçmiş olduğunuz Tılsımların 4lüsünün size önerisi; sıkı sıkı tuttuğunuz maddi değerlerinizde elinizi biraz gevşetmeniz, hayattan zevk ve keyif almanız için bir öneri olduğunu düşünüyorum.

Yeteneklerinizi geliştirerek başkalarınında hayatlarına renk katabilir, başkalarını mutlu ederekte farklı keyif ve mutluluklar deneyimleyebilirsiniz.


Yorumlar