ASALARIN KRALI, KILIC 2 ve ASALARIN KRALICESI


-Asaların Kralı, genellikle evli ve bir aileye sahip karizmatik bir adamı ifade eder. Bu kart endüstride lider ve özellikle medya veya iletişim konularında uzman birini temsil eder. Güçlü duruşu güven verir. İletişim konularındaki başarılı ve karşısındakilere minnettar tavrı herkese iyi gelir ve insanları kendine çeker. Diğer insanların iyiliği için gerçekten endişelenmeleri gerçek bir lider oluşlarındandır. Yatırım yapmayı, sürekli ilerlemeyi severler ve yaşamda deneyimlenebilecek her şeyi deneyip sahip olmak isterler.

-Hayata karşı çok tutkulu olan bu kişi  insanlara taviz verme konusunda başarılı değildir. Çünkü, o bir liderdir, kendi hedeflerine bağlıdır ve çevresindeki insanların da kendisine kayıtsız şartsız bağlı olmasını ister. Asaların Kralı ilişkilerde eğlenceli, bazan çok talepkar ve birazda kıskançtır. Hayatı her zaman heyecalı tutmayı sever ve sık sık çevresinde bir çok kişinin kendisini sevdiğinden, hatta taptığından bahseder. Onun tutkulu ve kocaman bir kalbi vardır. Eğer, Asaların Kralına aşık olduysanız, bu ateşle oynuyorsunuz anlamına gelir. Çünkü, sizden kendinizi ona adamanızı bekler, fakat o kendisini başka bir hedefe adamış birisidir.

-Asaların Kralı, aile içinde taktir görmediğinde olumsuz tarafları ortaya çıkabilir. Ayrıca bir tarot açılımında Asaların Kralı, Asaların Kraliçesine yakın olduğunda Kraliçesinin enerjilerini emer ve bu durumda da olumsuz tarafları ortaya çıkar. Böyle durumlarda Asaların Kralı öfkesini kontrol etmeyi öğrenmelidir. Asaların Kralı çok fazla ego sahibidir ve herkesin etrafında dolaşarak, her ihtiyacının karşılanmasını bekler.

-Bazan işler ters gittiğinde sorumluluk almakta zorlanır ve kendi yaptıkları seçimlerden bile hep başkalarını suçlarlar. Genellikle çok kibirlidirler ve aslında hiç iyi olmadıkları halde, olduğundan daha iyi göründüklerine inanırlar.  Asa Kralının olumsuz tarafları ortaya çıktığında, bazan çok utanmaz olabilir ve muhtemelen çoğu zamanda içki sorunları yaşarlar. Asaların Kralı Kılıç 2'ye yakın olduğunda bir bilim adamını, ya da bilgili ve tecrübeli bir kişiden destek almayı işaret eder.

--Asaların Kraliçesi genelde kendini ifade etmez, çevresindekilerden  hayranlık bekler ve kabul eder. Onu herkes çok sever, fakat o favorileri dışında çok az kişiye ilgi gösterir. En çok sevdiğine herkesten daha fazla itina eder, fakat onu gerçekten sevenleri bilir, asla terketmez ve harcamaz. Eğlenceli, tutkulu, enerjik, sıcak ve kibar bir kişliği vardır. Davranışlarında hem iddialı hemde cesurdur.

-Özellikle haklı olduğunda kendini güçlü hisseder, tutkuyla isteklerini belirtir ve böyle durumlarda söyledikleri ciddiye alınmalıdır. Asaların Kraliçesi hedefine giderken sezgileri çok güçlüdür, ertelemelerden ve oyalanmaktan hiç hoşlanmaz. Bir tarot açılımında danışanın kişisel hedeflerine ulaşacağını bu kart vurgular. Kişisel yaşamınızda bir ilerleme olacak ve çevrenizdeki insanların sizin tavsiyelerinize ihtiyacı var anlamına gelir.

--Asa Kraliçesi, yaratıcı ortamlardan olumlu etkilenip, etkileşime geçer ve hayallerini geçerçeğe dönüştürme gücüne sahiptir. Çok sayıda hayranları olmasına rağmen, onlar yaşamlarında gerçek sevgiye ihtiyaç duyar ve eşleri tarafından takdir ve saygı görmek isterler. Takdir edilmedikleri sıradan bir insan muamelesi gördükleri, sıradan ilişkiler onlara göre değildir . Böyle bir ilişkileri varsa bir yerde patlak verir ve onlar buna daha fazla dayanamazlar.

--Asa Kraliçesi kendi markasını besleyebilecek serbest meslek sahibidir ve hiç boş durmaz, çok çalışkandır. Asaların Kraliçesi yeni başlanacak bir işte başarı anlamına gelir, ancak Asaların 10'lusuna yakın olduğunda baskılardan kurtulmak için kendisine zaman ayırmalı ve keyif aldığı konulara odaklanmalıdır. Asaların Kraliçesi karşısındakine ilham veren karizmatik biridir. Hiç kimse Asaların Kraliçesi gibi intikam planlamayacağından, onun kötü tarafına geçmemeye özen göstermelisiniz...

--- Asaların Kral ve Kraliçesinin arasında Kılıç 2, uzlaşmayı, pasif kalmayı, barışı korumayı, tartışma ve çatışmalardan kaçınmayı öneriyor. Yani, tekneyi sallamayın, çünkü sorunların çözümünün yolu bu değil. Kılıç 2, danışan kişinin başkalarını üzme korkusuyla karşısındaki kişiye gerçekte karşıdan nasıl göründüğünü göstermekten kortuğunda ortaya çıkar. Kılıç 2, yasalardan ve düzenlemelerden bahseder. Elle tutulabilir kanıtları, ya da kanıt olarak kullanılabilecek şeyleri ifade eder.

---Kral ve Kraliçenin arasındaki Kılıç 2, ilişkide dengeye ihtiyaç olduğunu ve uyum aradıklarını işaret ediyor. Onlar tekneyi sallamamak için ellerinden geleni yapacaklar gibi görünüyor, çünkü nasıl hissettiklerini ve neler yaşandığını başkalarına ifade etmek onlar için çok zor.  Özellikle Kral taviz vermeli, sakin kalmalı, beladan uzak durmalı, aralarında yaşanan her neyse tarafsız ve objektif olmalı, çatışma, hakaret ve gereksiz drama yaratmaktan kaçınmalıdır.

Yorumlar