ASA 10'LUSU, BUYUK RAHIBE ve KILIC 6'LISI KOMBINASYONU


*Arkana Minör Kartlarından Asa 10'lusunun üstündeki figürde, taşınmakta olan değnekler sorumlulukları simgeliyor. Bu resim, sorunları büyük resimden değerlendirmek yerine, görevlerinden başka hiç birşeyi düşünememeyi ve sorumluluklarını yerine getirirken pratik olamamaktan, işlerin altından kalkamayıp yarım bırakmaktan endişe duymayı ifade ediyor.

-Adamın üstündeki turuncu tunik kararlılığı, kırmızı kuşak başladığı işi bitirme arzusu, kahverengi ayakkabıları pratikliği simgeliyor. Adamın amacı, arka plandaki binaya sahip olmak ve hayatını oradaki şartlarda sürdürmek. Bina güvenli bir yaşamı sembolize ediyor.

-Son bir gayret ve sıkı çalışmayla o binaya sahip olacaksınız, ama sorumluluklarınızı yerine getirirken büyük resmi gözden kaçırmamalısınız. Yani, siz iyi bir şeyler yapmaya çalışırken neye hizmet ettiğiniz, kendinizi bu kadar tüketmeye değip değmeyeceği çok önemli. Asa 10'lusu kişinin hayır diyemediği durumlarda, bazı diğer insanların onun bu tarafını kullanmaya kalkıştığında ortaya çıkar.

-Asa 10'lusu duygu olarak bitkin ve çok fazla duygusal baskı altında olduğunuzu hissettiğinizi işaret eder. İlişkilerde Asa 10 kişinin kendisini çok sorumlu hissettiğini ve ilişkinin sonucundan sadece kendisini sorumlu tuttuğu anlamına gelir ve kişi kendisini çok yalnız hissediyordur. 

-Danışan kişi, yaratıcı yönü çok gelişmiş yetenekli biri olabilir, ancak kendisini bunun bir cezasını çekiyor gibi hissediyordur. Ya da, danışan kişi, yaratıcı yönü çok gelişmiş yetenekli biri olabilir, ancak kendisini bunun bir cezasını çekiyor gibi hissediyordur. Asa 10 kişiyi yıpratıcı bir döneme işaret eder. Biri gelip görsede yardım etse diye düşünür, fakat maalesef hiç kimse yardıma gelmez. Yardıma gelen olsa bile o kendisi kabul etmez ve o kendi zararına olsa bile o sadece diğerlerini memnun etmek için çabalar.

-Eğer danışan kişi bekarsa, Asa 10 yüksek düzeyde sorumluluk ve bakım gerektiren bir ilişkiyi yaşamının önceliği haline getirdiğini işaret edebilir. Ya da, isteklerinin yerine getirilmesi veya ihtiyaç duyduğu şeyin yerine getirilmesi için başkalarının olmasını istediği kişi olmaya çalıştığı anlamına da gelebilir. Bu kart proje yöneticisinin kartıdır. Ne kadar çok işi ne kadar iyi yaparsanız omuzlarınıza o kadar çok iş yüklenir ve beklenti o kadar çok artar.

-Belki, birileri hayatınızın çoğunu ele geçirdi ve bir çözüm olmadığını düşünüyorsunuz. İnsanların size yardım etmesine ve sizi desteklemesine izin vermelisiniz. Hiç kimse okyanusta kaybolmuş bir ada değildir.

-Asa 10'lunun yanında büyük Rahibe, zorlu bir kadın patronu işaret eder. Büyük Rahibe, bazan romantizm bazanda iş ile igili olarak ortaya çıkabilir. Gizemli bir kadın olduğu için, Asa 10'lunun yanında zor bir patron olarak, neye hizmet ettiğinizi bilmeden sizden sadece görevinizi yerine getirmenizi isteniyor. Sanırım, zamanı gelmeden bazı şeylerin söylenmemesi gerektiğini düşünüyor olabilir.

-Kendinizi onay almak zorunda hissettiğiniz bazı durumlar var. Kararlılıkla ve tecrübelerinizi kullanarak sorumluluklarınızı yerine getirirken, onayın sonucunu tahmin edebilmek için kartlar sezgilerinize güvenmenizi, iç sesinizi daha çok dinlemenizi ve daha az konuşmanızı tavsiye ediyor. Çünkü, cevaplar derinlerde yatar ve sezgiler bazan mantıktan daha güçlü çalışır.

-Büyük Rahibenin yanında Kılıç 6'lısı, durumu iyi idare ettiniz, doğru yoldan, ahlaki ve etik kurallara uyarak sorumluluklarınızı yerine getirdiniz. Kara göründü ve birkaç hamleden sonra oraya ulaşacaksınız. Huzurlu olun, sakin olun. Sakin sakin.

-Kılıç 6, mecburi bir keder ve sıkıntıdan sonra daha konforlu bir duruma geçişi işaret eder.Geride anılar ve pişmanlıklar var, oldukça duygu yüklü bir geçiş olacak, ancak ilerde umut var ve karaya ayak bastığınızda kaybetmemeyi her zaman çok önemsediğiniz öz değerlerinizle huzurlu, sakin bir yaşam sizi bekliyor. Yetkin olduğunuzda, ihtiyacınız olan güvenliğe sahip olacaksınız. Daha parlak bir gelecek istiyorsanız, Kılıç Altı, öğrenme yoluyla değişim getirerek sizi oraya, hedefinize götürecektir.


Yorumlar