TAROT ARKANA MAJOR KARTLARI ASILMIS ADAM




-Asılmış Adam, hayatta aslında iyi bir durumda olduğunuzu, ancak daha fazla işlem yapmamalı ve ilerlemeye ara vermelisiniz. Muhtemelen isteksiz bir dönem geçiriyorsunuz. İş ve kariyer planlarınıza ara verseniz iyi olur, çünkü işler planlandığı gibi gitmeyecek.Bu aranın ardından çok daha hızlı yol alacaks ve bulunduğunuz durumdan çok daha iyi ve güvenli bir yerde olacaksınız.

-İşlerin karlı duruma geçmesi zaman alabilir, ya da finansal durumunuz sallantıda olabilir. İlerleme hızınızı durdurmalısınız, tutarlı ve istikrarlı çabalarınızla işler eninde sonunda yoluna girecektir. Borç para almaktan, vaadlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Kesinlikle anlık ve acele kararlar almamalı, bir sonraki adımı atmadan önce herşeyi beklemeye almalısınız.

-Yaşamınızda bir belirsilik söz konusu, düşünmek için ilerlemeye bir ara verip duraksamanızda fayda var. Ya olanı biteni kabulleneceksiniz ya da farklı bir bakış açısıyla ilerleyceksiniz.Sizden bir şeyi feda etmeniz, ya da hayati öneme sahip bir fedakarlık yapmanız gerekiyor. Duraksamanız gereken konuya farklı bir bakış açısıyla baktığınızda ruhsal olarak iradeniz gelişecek ve güçleneceksiniz. Ayrıca, bu süre içinde ayrıntıları farklı bir açıdan gözlemleme ve değerlendirme fırsatı bulabileceksiniz. Belkide, daha büyük bir iyilik için kadersel bir değişimi kabullenişe geçmeniz gerekiyor olabilir. Yeni bir şey ortaya çıkıyor ve siz bunun gerçekleşmesine öncelikli olarak izin vermelisiniz.

-Tansiyon hastalığı gibi kronik bir sorunuz varsa tıbbi bir destek almalısın. Kadınsanız, hamilelikle ilgili sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. 

-İlişkilerinizde bir yol ayrımındasınız, fakat siz bunu hissetmiyor olabilirsiniz.  Diğerleriyle aynı tarafta olup olmadığınızı anlamaya ihtiyacınız var. Belkide, temelde kurallar çiğnendi, kontrol kaybedildi ve şimdi biraz mütevazi olupaf dileme zamanı. Aktif pasif veya pasif aktivite içinde bulumalısınız. Yapmama eylemini yaparak kazançlı olacaksınız. Burada hem  itme hemde çekilme hissini bir arada yaşıyorsunuz.


 

Yorumlar