KILIC 7'LI ve AY KARTI KOMBINASYONU




 **Kılıçların 7'lisi Tarot Arkana Minör kartları serisindendir ve kısa vadeli, günlük konularla ilgilidir. Ay Kartı Arkana Majör kartları serisindendir ve uzun vadeyi kapsayan kapsayan konularla ilgilidir. Bu kartların kombinasyonunu 3 kelime ile "kötü tasarlanmış planlar" olarak özetleyebiliriz.

**Kılıç 7'li, ihanet, aldatma, bir şeyden kaçma ve gizlilik gibi konulara değinir. Açılımda bu kart ile karşılaştığımızda yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu ve birilerinin danışanın hakkından sessizce, sinsice, gizlice kar ve avantaj sağladığını, olayların gölge taraflarını kullanarak kar elde ettiğini düşünürüz.

**Ay Kartı ise, belirsizlik zamanlarını işaret eder. Bilinc düzeyinde bulunamayan cevaplar, bilinçaltında yüzeye çıkar. Ay Kartı bazı kombinasyonlarda olumlu şeylere ve yaratıcılığa işaret ediyor olabilir, yani ifade ettiği anlam bazan olumlu bazan olumsuz olabilirt. Fakat, Kılıç 7 işin içinde bir oyun, dedikodu, kandırma, haketmediği kazanca el uzatma, hile, sabotaj, ihanet, gizli ve yasa dışı taktikler söz konusudur.

**Kılıç 7 astrolojide Kova Burcu, Ay Kartı Balık Burcu ile bağlantılıdır. Bu 2 kartta aldatmaktan veya saklanmaktan, bir şey tarafından kandırılmaktan, yanılsamalara sahip olmaktan veya kendinizi ve başkalarını kandırmaktan bahseder. Fakat, Kılıç 7 bence daha sinsidir. Kılıçlar grubu zeki olmayı içerdiği için, muhtemelen sinsilikleri de daha zeki ve yaratıcı olabilirler diye düşünüyorum.

**Ay Kartının hassas bir tarafı vardır. Yanılsamalar ve kendini aldatmadan bahsederken işin içinde duygular var. Burada duygular zihni boğuyormuş gibi bir şey oluyor. 

-Ay aldatmadan çok kafa karıştırmak için ortaya çıkıyor. Kılıç 7'li ise tam olarak ne yaptığını bilir, ince hesaplar yapar ve son derece stratejik hareket eder.

-Ay sezginize,psişik yeteneklerinize dokunur, Kılıç 7 ise bencildir. Kılıç 7 yıpranmalar, istekler, arzularla doludur. İstekleriniz için en ince detaylarını hesaplarsınız ve hile yapmaya hazırsınızdır. Ay Kartında aldatma kesinlikle böyle değildir.

-Ay Kartı sanılarla ilgilidir, olayları zihinde oluşturduğunuz filtreler aracılığıyla görmektedir.

**Bu kart kombinasyonu ne durumda olursanız olun hileler ve aldatmalara karşı dikkatli olmanızı öneriyor. Hırslarınızı tatmin etmek için başkalarının arkasından gölgeli işler çevirmek, kolay bir zafer kazanmak için hile yapmanın gerekli olduğunu hissediyor olabilirsiniz, fakat  zorunlu kalsanız bile bunu yapmamalısınız. Çünkü, kısa yoldan amacınıza ulaşmaya çalışmak bazen en zor yoldur.

**Bazan işler istediğiniz gibi gitmiyor olabilir ve sorunlarla başa çıkamıyor olabilirsiniz. İşter böyle anlar Kılıç 7 ve Ay kombinasyonuyla ifade edilebilir. Bu kombinasyon karşınıza çıktıysa, kartlar dizi sorumluluklarınızı bırakmanız konusunda uyarıyor. Çünkü, ertelemek işleri dahada kötüleştirecek ve uzun dönemde içinden çıkılamaz duruma getirecektir. Yüzleşmen gereken şey her neyse bir an önce yüzleşmelisin. Zararın neresindern dönersen kardır.

**Kılıç 7'li ve Ay kombinasyonu başkalarının kurbanı olmamak için çok dikkatli ve tetikte olmanız gerektiğini ifade eder. Birisi size inanılmaz derecede iyi davrandığında iç güdülerinize güvenin ve bu sinsi davranışlara dikkat edin anlamına gelir.



Yorumlar