KILIC DOKUZLUSU ve KUPA DORTLUSU


-Kılıç Dokuzlusu, korkuyu, kaygıyı ve kabusları temsil eden bir tarot kartıdır. Kılıç Dokuzlusu, korkularımızdan ve endişelerimizden kaçmak yerine onlarla yüzleşmemizi tavsiye eder.

-Bu kart, kişiyi tatmin edici bir hayat yaşamaktan alıkoyan olumsuz düşünce ve duygulara hapsolmuş olabileceğini ifade eder. Kılıç Dokuzlusu bize, korkularımız ve kaygılarımız üzerinde sandığımızdan daha fazla kontrol sahibi olduğumuzu ve onlarla yüz yüze geldiğimizde bunların üstesinden gelebileceğimizi hatırlatır.

-Kupaların Dörtlüsü, ilgisizliği, can sıkıntısını ve tatmin eksikliğini temsil eder. Kupa Dörtlüsü bize biraz ara verip önceliklerimizin farkına varmamızı önerir. Kendi can sıkıntımız, dikkat dağınıklığı ve çevremize ilgisizliğimiz nedeniyle önemli bir şeyi kaçırıyor olabileceğimizi ifade eder. Kupa Dörtlüsü bize minnettarlığın hayatımıza mutluluk ve tatmin getirebilecek bir güç olduğunu hatırlatır.

-Kupa Dörtlüsü ve Kılıç Dokuzlusukorku, kaygı, ilgisizlik gibi olumsuz duygular yaşadığınızı, kendinizi sıkışmış, mutsuz ve tatminsiz hissettiğinizi gösterir. Bu iki kartın kombinasyonu, hayatta ilerlemek veya anlam bulmakta zorlandığınız bir durgunluk hissi ile ilgilidir.

-Bu tarot kombinasyonu hayatınızda mevcut fırsatları görmenizi engelleyen bir olumsuz düşünce döngüsüne sıkışıp kaldığınızı gösterir.

-Kupa Dörtlüsü ve Kılıç Dokuzlusu kombinasyonu depresyonda olan kişinin mevcut durumundan bir adım geri gitmesini, önceliklerini değerlendirerek korku ve kaygılarıyla yüzleşmesini önerir. 

-Bu kombinasyon, zorluklara bile şu anda şükran duymanızı ve daha tatmin edici ve anlamlı bir hayat yaşamak için harekete geçmenizi tavsiye ediyor. Korkularınız ve kaygılarınızla doğrudan yüzleşerek, kendi kendinize dayattığınız sınırlamalardan kurtulabilir ve daha parlak bir geleceğe doğru ilerleyebilirsiniz.

-Aşk ve ilişkilerde Kılıç Dokuzlusu ve Kupa Dörtlüsü tarot kombinasyonugeleceğinizin sıkıcı, olumsuz, kuşkuyla dolu veya geçmişten gelen vicdan azabı ile dolu olabileceğini gösterebilir.

-Son zamanlarda keder, kayıp veya motivasyon eksikliği yaşıyorsanız, işleri biraz daha heyecanlandırmanın ve zihinsel sağlığınıza öncelik vermenin zamanı gelmiş demektir. Hayatın basit zevklerinin tadını çıkarmak istiyorsanız, olağan alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yaptığınız işleri hayat amacınıza ve felsefenize uyumlu hale getirmeniz gerekir.

-Kılıç Dokuzlusunun aşk ve ilişkiderde etkisi çok kötüdür. Çünkü, üzüntüyü, aşırı düşünmeyi, kabusları ve izole olma kaygısı ile huzursuz hissetmeyi ifade eder. Bu kart, ilişkiler bağlamında kişinin kendi yüklerine boyun eğmesinin nasıl bir his olduğu ile ilgilidir. Geçmişten gelen kendi kendini sabote eden kalp kırıklıklarını ve güvensizlik duygularını gösterir.

-Kupa Dörtlüsü'nün aşk ve ilişkilerde etkisi biraz olumsuzdur. Çünkü, sonunda yalnız kalmaktan korkarsınız. Acı verici olsa bile bu güçlü duygularla bağ kurmak iyileşmenin ilk aşamasıdır. Biraz daha korkusuz olabilirseniz dışarıda sizi bekleyen koskoca bir evren ve sonsuz olasılıklar olduğunun farkına varabilirsiniz.

-Sonuç olarak, Kılıç Dokuz ve Kupa Dört tarot kombinasyonu aşırı düşünmenin neden olduğu olumsuzluk veya kayıp ve beraberinde gelen endişelerin getirdiği yalnızlığa yol açan korku kaynaklı bağlanma sorunları nedeniyle, muhtemelen partnerler arasında işler yolunda gitmediğini gösterebilir.

Yorumlar