SIHIRBAZ ve ASALARIN BESLISI


-Sihirbaz, tezahürün gücünü ve değişim yaratma yeteneğini temsil eder. Başının üzerindeki sonsuzluk sembolü Sihirbaz'ın ilahi olanla bağlantısını temsil eder. Sihirbazın, yeni başlangıçlar, yaratıcılık ve fırsatlar için potansiyele sahip olmayı ifade eder. Ayrıca arzularınızı ve hedeflerinizi gerçeğe dönüştürecek gücün içinizde olduğunu da gösterir.

-Asaların Beşlisi, genellikle rekabeti, anlaşmazlıkları ve gerilimi temsil eder. Asa Beşlisi, gerilimleri, çatışmaları veya hedeflerinize ulaşma mücadelesini gösterebilir. Mücadeleden vazgeçmek cazip gelebilir. Ancak, bu kart size kararlı kalmanız ve yolunuza çıkan zorlukların üstesinden gelme konusunda ısrarcı olmanız gerektiğini hatırlatır.

-Sihirbaz ve Asa Beşlisi tarot kombinasyonu, gücünüzü kullanmanızı ve ilerlemenizi engelleyebilecek zorlukların veya çatışmaların üstesinden gelmeniz için bir hatırlatmadır. Yeteneklerinize güvenin. Sorunları çözmek ve hedeflerinize ulaşmanın yeni yollarını bulmak için yaratıcılığınızı kullanın.

-Başarının kişisel olduğunu ve sonunda büyümenize katkısı olacak olanın benzersiz becerileriniz ve yetenekleriniz olduğunu unutmayın.

-Asaların Beşlisi başkalarının sizin hedeflerinize ulaşmanızı engellediğini hissettiğinizi gösteriyor.

-Sihirbaz'da hedeflerinize doğru ilerlerken davranışlarınızı değiştirme kontrolünün sizin elinizde olduğunu ifade ediyor.

-Grup içinde gerginlik varsa hedeflerinize katkıda bulunmayabları ekipten çıkarın.

-Ekip çalışması işe yaramıyorsa başarılı olmak için tam kontrolü ele alın ve bireysel görevlere odaklanın. Çünkü, baen şartlar grup ile çalışmayı gerektirir, bazen de yalnız çalışmak avantajlıdır. Duruma göre uyum göstermelisiniz, herşeyin bir zamanı var. Şu anda da sizin için en iyisinin ne olduğuna karar verme gücüne sahipsiniz.

-Aşk ve ilişkilerde Sihirbaz Asa Beşlisi ile birlikte hava ve ateş elementlerinin uyumunun getirdiği mükemmel eşleşmesini ortaya çıkarmanızı öneriyor. Ancak, ne arzuladığızdan çok neye ihtiyacınız olduğuna dikkat etmelisiniz. Çünkü, bu kadar mükemmel bir karşılaşmayla yüzleşmeye hazır olmadan onu elde edebilirsiniz. Önemli olanın uzun vadeli bir ilişkinin sorumluluğunu taşımak olduğunu unutmayın.

-Diğer taraftan Asaların Beşlisi'nin mutlu ilişkilerde ortaya çıkması nadiren görülür. Bu kart, iki kişinin günlük yaşamda en ufak bir şey yüzünden birbirleriyle anlaşmazlığa düştüğünü ve gereksiz dramaya neden olduğunu ifade edebilir. Belki de, arkadaş olmak en olumlu davranış şeklidir. Top sizde ne yapacağınıza karar verecek kişi sizsiniz.

Yorumlar