KUPA DORT ve KUPA BES


-Kupalar takımı bizi inandığımız veya olmamız gereken yerden değil, günlük yaşamımızda bulunduğumuz yerden başlayarak kendimizi gerçekten sevmeye davet eder.

-Kupaların Dörtlüsü meditasyon, Kupaların Beşlisi bir kayıp kartıdır.
-Kupa Dört hayatınızı düşünmek için sosyal hayattan çekilmeyi temsil eder. Bu enerji doğru kullanıldığında çok faydalı olabilir. Ancak, doğru yönetilmezse durgunluğa va hatta depresyona sebep olabilir.

-Hayatınızdaki bir şey hakkında kendinizi kötü hissediyorsanız, ilerlemek için neyin değişmesi gerektiği hakkında daha net düşünebilmeniz için zihninizi susturmaya yardımcı olacak meditasyon tekniklerinden yararlanmayı düşünün.

-Kupa Beşlisi hayatınızda bir unsurun kaybolduğunu veya sizden koptuğunu gösterir. Belki kendinize yakın hissettiğiniz birisiyle bir ayrılık yaşıyor olabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, dikkatinizi dağıtacak şeylerden uzakta kendinize zaman ayırın, böylece meydana gelen kayıpla başa çıkmak için yeterli alana ve mahremiyete sahip olursunuz.

-Kupaların Dörtlüsü can sıkıntısı, ilgisizlik ve hayal kırıklığı duygularına temsil eder. Bu kart, kişinin ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olmasına rağmen kendini tatmin edilmemiş hissedebileceğini ifade eder. Danışan kişinin sahip olduğu nimetleri yeniden değerlendirmesi gerektiğini hatırlatır.

-Kupa Beşlisi pişmanlık, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı duygularına odaklanır. Bu kart kişinin bir kayıp veya hayal kırıklığına odaklandığını ve hala sahip olduğu şeyleri görmezden geldiğini gösterir. Kişiyi bakış açısını davet eder. Bu kart bir umut mesajı verir. Kişiyi teselli ve şifa aramaya bir davet eder.

-Kupa Dörtlüsü ve Kupa Beşlisi tarot kombinasyonu hayal kırıklığına uğrayan kişinin kayıplara odaklandığını ve sahip olduğu nimetlerin farkında olmadığını ifade eder. Danışan kişiyi bakış açısını değiştirmeye ve şükran duygusuyla bağlantı kurmaya davet eder. Bu onların acılarını ve kayıplarını kabul etmeye ama aynı zamanda umut ve şifa bulmaya da bir davettir.

-Kupa Dörtlüsü ve Kupa Beşlisi kombinasyonu, hayatın inişler ve çıkışlarla dolu olduğunu hatırlatır, ancak kişinin büyüme ve mutluluğunu belirleyen şey kayıplar ve hayal kırıklıklarıyla nasıl başa çıktığıdır. Kişi neşe ve mutluluk getiren şeylere odaklanırsa daha tatmin edici bir yaşam yaratabilir.

-Kupa Dörtlüsü ve Kupa Beşlisi Tarot Kombinasyonu, kişiyi bakış açısını değiştirmeye ve zor zamanlarda sahip olduklarına odaklanarak şükran duyması gerektiği mesajını verir. Geçmişi kabul edip umut ve iyimserlikle ilerleyerek hayal kırıklığının ve kalp kırıklığının üstesinden gelmeye bir davettir.

-Konu aşk ve ilişkiler olduğunda Kupa Dörtlüsü ve Kupa Beşlisi ilerlemek için neyin değişmesi gerektiği hakkında daha net düşünebilmeniz için sosyal yaşamdan uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız önemlidir.

-Kupa Dörtlüsü, yalnız kalma korkusunu temsil eder. Bu daha sonra acı verici hale gelecek güçlü bağların oluşmasına yol açabilir. Ancak bu korkuyu bilmek iyileşmeye giden ilk adımdır. Birisinin size değer vermesini beklemektense, evrende değerinizi bilecek ve size sevgisini verecek başkaları olduğunu unutmayın.

-Kupa Beşlisi bir ilişkideki sadakatsizliğin neden olduğu derin hayal kırıklığını gösterir. Bunun iyileşmesi zaman alır, ancak kırık kalpler eninde sonunda derinlemesine düşünme ile onarılabilir.

-Sonuç olarak, meditasyon yoluyla kendinize odaklanmanız ve aynı zamanda şu anda hayatınızdaki herhangi bir kayıpla başa çıkabilmeniz için kendinize yeterli alan ve mahremiyet sağlamalısınız.

-Unutmayın, bu olumsuz enerjiler şu anda çok acımasız görünse de, onlara cesaretle ve sabırla yaklaştığımız sürece geçecektir.

Yorumlar