BUYUK RAHIBE ve KOMBINASYONLARI


-Büyük Rahibe elinde 'Ezoterik Bilgelik' ve 'İlahi Kanun' içeren bir parşömen tutuyor. Parşömenin üzerinde, daha büyük bir yasayı, basiret ve önseziyi ifade eden 'TORA' yazılıdır.

-Taro, Yahudi kutsal kitabı veya Tarot anlamına gelebilir. Bu, kısmen kapalı, bazı bilgilerin siz onu görmeye hazır olana kadar gizli olduğun anlamına gelir.

-Kartın üstündeki iki sütun Kudüs'te Süleyman Tapınağı'nın sütunları (B)Boaz ve (J)Jachin'dir. Sütunlar dualiteyi ve kutupluluğu temsil eder. Sol sütun "Boaz" sezginin ve gizemin 'olumsuz' ve dişil özelliklerini temsil ederken, Sağ sütun "Jakin" aklın 'pozitif' ve eril ilkesini temsil eder. Bu sütunlar aynı zamanda Mason Locasının da sütunlarıdır ve 'dengeyi' ifade eder.

-Büyük Rahibe'nin görevi zıt kutuplar arasında arabuluculuktur. Biri siyah ve biri beyaz iki sütunun arasında üçüncü sütunu oluşturan Büyük Rahibe hayat ağacında ki 3 sütunu temsil ediyor.

-Aynı zamanda bu, Rahibe'nin hem olumlu hem de olumsuz ortamlarda var olabileceği anlamına geliyor. Çünkü, ona göre her iki alanda da kazanılacak bilgelik ve öğrenilecek dersler eşittir.

-Büyük Rahibenin mavi elbisesi gerçek bilgiye sahip olduğunu sembolize eder. Sezgileri, aktif ve pasif güçleri ve aynı zamanda yüksek öğrenimi temsil eder.

-Büyük Rahibe başında doğanın ve büyünün hamisi olduğunu gösteren Tanrıça İsis'in tacını takıyor. Elbisesinin üzerindeki haç, beden, kalp, zihin ve ruh parçalarımız arasındaki dengeyi, ayrıca dünyaya ve mevsimlere uyumlu bağlığı sembolize eder.

-Ayaklarının yanındaki hilal Vahiy Kitabındandır. Ay, çoğu zaman bilinmeyeni simgelediğinden, gerçek bilgiye ulaşmak için konfor alanınızı terk etmeniz gerekebilir.

-Narlı peçe, dişi veya dişil prensibi, avuç içi erkek veya erkeksi prensibi temsil eder. Nar bereket demektir ve sırları saklı tutar.

-Nar aynı zamanda, yaşamı, kitaptaki yazılı emirleri ve Azize'nin yaşamdaki tüm bilgelere sahip olduğunu temsil eder. Sadece narlı örtünün arkasında ne olduğunu bilenler içeri girebilir.

-Nar, aynı zamanda Büyük Rahibenin elindeki kitaptaki tüm bilgelere sahip bilge birisi olduğunu temsil eder. Nar yaşamı ve kitaptaki yazılı emirleri sembolize eder. Sadece narlı örtünün arkasında ne olduğunu bilenler içeri girebilir.

-Büyük Rahibe, sezgileri, gizemi, içgüdüleri, döngüleri, bilinçaltını ve duyguları yöneten Ay gezegeni ile bağlantılıdır. Ay geçmişinizi ve duygusal gelişiminizi yönetir.

-Ay, doğası gereği dişildir ve sıklıkla hayatınızdaki dişiyi, karınızı, annenizi, kız kardeşinizi ve kız arkadaşınızı, yin ilkesini ve alıcılığı temsil eder.

-Ay'ın yörüngesindeki dönüşü yaklaşık 28 gün sürer, bu nedenle Büyük Rahibe ile meydana gelen değişikliklerin gerçekleşmesi ve dengelenmesi genellikle yaklaşık 28 gün sürer. Ay, aynı zamanda Savaş Arabasının astrolojik işareti olan Yengeç burcunu yönetir .

-Büyük Rahibe Hathor'un arketipidir ve onun gibi karmaşıktır. Hathor, kadınların koruyucusu ve Nil nehrinin sorumlusudur. Nil nehri İlahi Bilincimizin bir metaforudur.

-Eski Mısır kozmolojisinde, Nil Nehri Kozmik Bilincin nehri veya göksel inekten (Kozmik Bilinç) akan süt olarak kabul edilirdi.

-Hathor, insanları büyücülükten mahkum etmeye kararlı, kibirli ve sert bir yargıçtır. Hathor, Mısır mitolojisi'nde doğum, bereket, aşk ve evlilik ile ilişkilendirilen bir tanrıçadır. Ra'nın hem eşi hem kızlarından biridir.

-Mitolojide dişil sembol, genellikle ruhun, mutluluk ve neşe kaynağı ile olan ilahi bağlantısının sembolüdür. Bu aynı zamanda sezgisel bağlantı ile tüm doğru soruların cevabın a sahip olmak anlamına gelir. Bir Hathor arketipi olarak Büyük Rahibe, en iyi haliyle duygusal denge ve mutluluktan söz eder.

-Vizyon arayışında olan Büyük Rahibe, her şeyin Yaratıcısı kabul edebilen İlahi Dişil Benliğimizden bahseder. Bu nedenle tarotta kupalar takımı dişi karakterlidir. Yaratıcılık, su olarak sembolize edilir ve bardaklar bu suyu tutabilir.

-Hem erkeklerin hem de kadınların kadınsı bir alıcı yanı vardır. Atalarımız bize her şeyin Yaratıcısına nasıl yaklaşabileceğimizi anlatmak için basit metaforlar kullanmıştır. Büyük Rahibe, eski İskandinav hikayelerinde bir bakireyi, yani kız olmayı veya bakir ruhu temsil eder.

-2 numaralı tarot kartında Büyük Rahibe, bilinç dışı denizinin kıyısında, simyanın hammaddesi olan kübik bir taşın üzerinde oturur.

-2 rakamı, yaşam amacınızı ve ruh misyonunuzu takip etmekle ilgilidir. 2 rakamı kişileri genelde sessiz ve sakin, bilge ve adil, sezgisel olarak farkında, sosyal ve barışçıldır. Olumsuz etkiler altında ise, kararsız, kayıtsız, sorumsuz, bilinmeyenden korkan, teslimiyetçi, karamsar, bağımlı, duyarsız, dengesiz, ve geçimsiz olabilirler.

-Büyük Rahibe bir okumada göründüğünde, bu, kesin bir karar gerektirecek, dikkate alınması gereken iki ayrı durum olduğunu ifade ediyor olabilir.

-Ayrıca, başkalarının tavsiyelerini ve fikirlerini almak yerine kendi yeteneklerinize tam bir güven duymanız gerektiğinden, fikirlerinizi, planlarınızı ve niyetlerinizi bu zamanda kendinize saklamanın akıllıca olacağından bahseder.

-Bu kart daha yüksek bir güç ve gizemle ilgilidir. Çoğu kart size harekete geçmenizi söylerken, Büyük Rahibe duraklamanızı ve geri çekilip biraz nefes almanı söyler. Her şeyi kontrol etmeye çalışmayın, bunun yerine karşıt güçler arasında orta yolu arayarak dengeyi ve uyumu benimseyin. Daha derin bir anlayışın ve manevi içgörülerin içinizde bulunabileceğini bilerek gizli gerçekleri ve gizemleri keşfedin.

-Büyük Rahibe tarot kartı sırları, büyüyü, gizemi, sezgiyi, bilgeliği ve imkansızı mümkün kılma sanatını temsil eder. Bu kart, diğer insanlar veya bir kişi ile ruhsal bağlantıyı veya sizin için tamamen gizemli olan biri arasındaki ruhsal bağlantıyı temsil edebilir. Aynı zamanda hayat yolculuğunda iç sesinizi kullanmanın önemini vurgular. 

-Bir tarot açılımında ortaya çıkan Büyük Rahibe, genellikle hayatınızdaki kadınları, annenizi, kız kardeşinizi, karınızı, kız arkadaşınızı, kadın patronunuzu veya meslektaşınızı temsil edebilir.

-Bir aşk okumasında, Büyük Rahibe çoğu zaman fiziksel anlamda asla gerçekleşemeyecek duygusal bir ilişkiyi ifade eder. Duygusal bağ o kadar güçlüdür ki danışan kişi yoluna devam edemez.

-Eğer bekarsanız, bu kart karşılaşmadan önce ruh eşinizi rüyanızda göreceksiniz anlamına gelebilir. Bir ilişkide bu kart, çift arasında güçlü bir ruhsal bağlantıdan söz eder.

-Büyük Rahibe, özellikle de aşk hayatınızda veya sosyal çevre okumalarınızda karşınıza çıkarsa kendi arzularınıza ve ihtiyaçlarınıza öncelik verin.

-Bu kart, bir okumada sizi temsil ediyorsa, kalp meseleleri de dahil olmak üzere hayatınızın çeşitli alanlarında tatminsiz hissettiğiniz anlamına gelebilir. Eğer partnerinizi veya arkadaşınızı işaret ediyorsa, ne kadar çabalarsanız çabalayın, ulaşılamaz bir yakınlık duygusuyla boğuşuyor olabilirsiniz.

-Bir kariyer okumasında, Büyük Rahibe akademik çalışmayı, tarih ile ilgili bir kariyeri, ruhsal çalışmayı, kütüphanelerde ve arşivlerde çalışmayı ifade edebilir. İş arıyorsanız, bu kart sizi içgüdülerinizi takip etmeye teşvik eder. Sezginiz sizi doğru iş ve kariyer yoluna yönlendirecektir.

-Büyük Rahibe Evet ve Hayır sorularında büyük olasılıkla Evet olacaktır. Ancak, bu durumun oluşmasında gizli faktörler de bulunmaktadır.

-Büyük Rahibe tarot kartı sıklıkla değişen duygulardan söz eder. Genelde ne istedğini bilmeyen Büyük Rahibe kişileri sıksık duygusal iniş-çıkışlar yaşar. Nasıl hissettiğini veya kendini açıklamakta zorlanırlar. Bu kişiler ilahi ruh eşlerini arar ve hayatlarında istikrar ister. Çünkü, onların ilahi ruh eşi, kendilerini istikrarlı ve güvende hissetmelerini sağlayan şeydir.

-Birisinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, bu kişi sizinle ruhsal bir bağ hissediyordur. Ancak, kendisini güvende hissetmesi için aşılması gereken duygusal sular vardır. Büyük Rahibe ortaya çıktığında duygusal güvenlik en önemli şeydir.

-Büyük Rahibe kişileri sezgisel ve gizemli bir doğaya sahiptir. Bu kişiler son derece zeki ve psişik, genellikle iyi eğitimli ve aynı zamanda çok hesaplıdır. Büyük Rahibe, neler olup bittiğini bilmesi gereken, özellikle bilgi edinerek ve bir durumun gerçeğini ortaya çıkararak kontrolü elinde tutması gereken kişidir.

-Büyük Rahibe, sert bir kabuğa sahip olan ve anlaşılması kolay olmayan birisidir. Kabuğun içinde size her zaman nasıl hissettiğini göstermeyen çok hassas bir kişi vardır.

-Ters konumda Büyük Rahibe, psişik yeteneklerin engellendiğini ve gerçeklik üzerindeki bilinçaltı etkilerine dair çok az farkındalığı veya hiç farkındalık olmadığını gösterir. Cevapların bulunamadığı ve sezgilerin çalışmadığı bir dönemde olduğunuzu gösterir. Bazen de hayatınızda ki öngörülemeyen bir kadını temsil edebilir.

-Ters Büyük Rahibe çok fazla stres altında hareket eden kişinin gölge taraflarının ortaya çıktığını gösterir. Bu kart ters açıldığında karar vermekte zorlanabilirsiniz.

-Ters Rahibe, akışa uymakta zorlanan birinden söz edebilir. Bu kişiler sezgilerini dinlemeyi bırakıp iç dünyalarından uzaklaşabilir. Kişinin kendi gerçeklerini kabul etmesi zordur.

-Ters Büyük Rahibe, gizli sırlar veya bir gizemin mevcut olması nedeniyle tetikte olmanız gerektiğine dair bir uyarı olabilir. Okuma bir erkek içinse, bu kadınlara karşı olumsuz duygulara, kadın için ise kendi içindeki kadınsı niteliklerin göz ardı edildiğine dair işaret edebilir.

-Ters Büyük Rahibe, sığ ve kibirli birini temsil edebilir. Bu kişi bencil olabilir, zayıf bir karaktere sahip olabilir ve dayanma gücünden yoksun olabilir.

-Ters Büyük Rahibe bağlılık eksikliğini gösterir. Duyguların bastırılmasından, sezgisel rehberliğin kabul edilememesinden ve kişin kendi içgüdülerinize karşı çıkamamasından kaynaklanan uyum eksikliğini gösterebilir.

-Ters Büyük Rahibe, dayanıklılık ve güçten yoksun bir coşkuyu, zayıf karaktere sahip birinin dahil olduğu yüzeysel bir kişiyi temsil eder. Bu kişinin ne kendisine ne de başkasına faydası olmaz. Bu nedenle bir konuyu veya durumu tüm yönleriyle derinlemesine inceleyin. Kime güvendiğinize dikkat edin ve her şeyi analiz ettiğinizden emin olun.

-Ters Büyük Rahibe, açığa çıkarılmamış gizli gerçekleri ve etkileri temsil eder. Bu aralar farkında olmadığınız olaylar gelişiyor olabilir. Büyük Rahibe' den sonra ortaya çıkan Hermit bu sırların garantide olduğunu, Hermit'in yanında Büyük Rahibe çok yakında önemli sır ve haberlerin ortaya çıkacağını işaret eder.

BUYUK RAHIBE KOMBINASYONLARI

Büyük Rahibe + İmparator: Bir kadın lider.
Büyük Rahibe + Büyük Rahip: Erkek egemen bir alanda bir kadın.
Büyük Rahibe + Aşıklar: Gizli aşk. Psişik bir bağlantı.
Büyük Rahibe + Savaş Arabası: Hayatınızdaki önemli bir kadınla seyahat etmek. Gizli bir gezi.
Büyük Rahibe + Güç: Güçlü bir kadın. Tutkulu bir kadın.
Büyük Rahibe + Hermit: Kadim bilgelik. Daha Yüksek bir Güçle bağlantı kurmak için derin bir iç gözlem ve ruh arayışı dönemi. Sır ve haberler güvende.
Büyük Rahibe + Kader Çarkı: Şanslı bir önsezi. Sezgi şans getirir.
Büyük Rahibe + Adalet: Bir kadın avukat, polis, yargıç. Kadın hakları.
Büyük Rahibe + Asılmış Adam: Gözlemlemek için bir adım geri atılıyor. Sahne arkası kontrolü.
Büyük Rahibe + Ölüm: Medyumluk. Hayatınızdaki önemli bir kadınla değişiklikler.
Büyük Rahibe + İtidal: Maddesi olan bir kadın. Kadınlar için güvenli bir sığınak.
Büyük Rahibe + Şeytan: Bir iş kadını. Duygusal bir ilişki. Duygusal şantaj.
Büyük Rahibe + Yıkılan Kule: Bir kadının gazabı. Psişik bir saldırı. Krizde bir kadın.
Büyük Rahibe + Yıldız: Ünlü bir kadın.
Büyük Rahibe + Ay: Bir psikiyatrist. Yaratıcı bir kadın. Menopoza giren kadın. Dişi enerjiler.
Büyük Rahibe + Güneş: Sıcakkanlı bir kadın. Başarılı bir kadın. Mutlu bir kadın.
Büyük Rahibe + Yargılama: Bir kadın politikacı, yenilenmiş bir kadın.
Büyük Rahibe + Dünya: Bir kadının dünyası. Gizli bir dünya. Bir kadın olarak başarmak.
Büyük Rahibe + Asa 7: Öğretmen.
Büyük Rahibe + Asa Şövalyesi: Gizli hayran.

Büyük Rahibe + Kupa 7: Şifa.
Büyük Rahibe + Kupa 10: Ruhani aile.
Büyük Rahibe + Kupa Şövalyesi: Gizli yetenek. oyunculuk Performans

Büyük Rahibe + Kılıç 6: Manevi yolculuk.
Büyük Rahibe + Kılıç Prens: Yetenekli bir medyum.
Büyük Rahibe + Kılıç Kralı: Erkeklerin dünyasında bir kadın. Psişik dedektif.

Büyük Rahibe + Tılsım 2: Bir medyum olarak takas.
Büyük Rahibe + Tılsım 6: Hayırseverlik.
Büyük Rahibe + Tılsım 7: Peyzaj bahçeciliği.
Büyük Rahibe + Tılsım 8: Psişik becerileri öğrenmek.
Büyük Rahibe + Tılsım Kralı: Bir kadın patron.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba b.rahibe+tılsım as hakkında bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.
Meral dedi ki…
Büyük Rahibe ve Tılsım Ası, zenginlik ve refah ıçin bilinenlerin ışığında yeni bir başlangıç anlamına gelir. Önemli bilgiler içeren gizli belgeler, sözleşmeler ve anlaşmalar gün ışığına çıkabilir ve finansal bir bağlantı söz konusu olabilir.
Adsız dedi ki…
Büyük rahibe ile kılıç asının yorumu nedir
Meral dedi ki…
https://meralcilingir.blogspot.com/2024/06/buyuk-rahibe-ve-kiliclar-takimi.html?m=1
Büyük Rahibe ve Kılıçlar Takımı kombinasyonlarına üstteki linkten ulaşabilirsiniz